Koti Uutisia Äärivasemmistolainen tappoi kansallismielisen toverin Espanjassa

Äärivasemmistolainen tappoi kansallismielisen toverin Espanjassa

8
Murhattu nationalisti Victor Laínez.

Poliisin entuudestaan tuntema paikallinen äärivasemmistolainen hyökkäsi 55-vuotiaan nationalisti Victor Láinezin kimppuun Espanjan Zaragozan vanhassa kaupungissa perjantaiaamuyöllä rautaputkella. Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan hyökkäys tapahtui Calle de Antonio Agustín -kadulla. Laínez kuoli hyökkäyksen seurauksena muutamaa päivää myöhemmin tiistaina vakaviin päävammoihin sekä neljään veritulppaan.

Espanjan valtamedia on antanut tapaukselle vain välttämättömän määrän huomiota. Mikäli äärivasemmistolainen henkilö olisi kuollut nationalistijoukon hyökättyä hänen kimppuunsa, mediahuomio olisi varmasti saanut toisenlaiset mittasuhteet.

Äärivasemmistolainen Rodrigo Lanza tovereineen oli aiemmin pilkannut Laínezia sattuessaan samaan ravintolaan ja kutsunut häntä “fasistiksi”, koska Laínez oli pukeutunut vaatteisiin, joissa oli Espanjan kansallisvärejä. Laínezin lähtiessä ravintolasta äärivasemmistolaisjoukkio seurasi häntä, ja todistajanlausunnon mukaan Lanza iski Laínezia rautaputkella päähän ja jätti hänet sitten makaamaan tajuttomana kadulle. Hyökkääjät poistuivat paikalta muiden nationalistien tultua paikalle ja heidän tehtyä vastahyökkäyksen.

Vielä samana yönä, kun hyökkäys tapahtui, poliisi käynnisti zaragozalaiseen äärivasemmistolaisryhmään kohdistuneen tutkinnan, joka johti Rodrigo Lanzan pidätykseen maanantaina. Lanza istui jo vuonna 2008 vankeusrangaistusta vartijan kimppuun hyökkäämisestä. Lanza oli heittänyt vartijaa kohti kiviä, jotka osuivat tämän päähän. Vartija halvaantui alaraajoista hyökkäyksen seurauksena.

Laínezin äärivasemmistolainen tappaja Rodrigo Lanza.

Vaikka Laínezin murha tapahtui toisella puolella Eurooppaa, koskettaa se jokaista pohjoismaalaistakin kansallismielistä ja kansallissosialistia. Kuinka monesta tällaisesta tapauksesta saammekaan vielä lukea ennen kuin aika on kypsä, Euroopan kansat ottavat oman maansa takaisin itselleen ja äärivasemmistolaiset rikolliset joutuvat tilille anteeksiantamattomista teoistaan?

Victor Laínez – paikalla!

Lähde: Facebook

8 KOMMENTIT

 1. No joo, kun katsoo tuota Rodrigoa niin se näyttää ihan mieheltä joka on oman elämänsä herra ja joka on tytyväinen elämäänsä ja statukseensa yhteskunnassa. JOka iloisena herää joka aamu uuteen päivään ja kantaa vastuuta yhteiskunnasta osaltaan. Ja joka onnellisena odottaa elämänsä eläkepäiviä, tehtyään elämäntyönsä yhteiskunnan ja lastensa hyväksi.

  No joo, tiedän että sarkasmi on vaikea laji. Mutta tuo “niittipää” kyllä edustaa lähes kaikkea sitä mitä minä halveksin. En lakkaa hämmästelemästä miten ihmisistä kasvaa noin agressiivisia? Mitä pitää tapahtua että ihmisen mieli järkkyy noin pahasti? Jäikö äidinrakkaus lapsena saamatta?

  • Nojoo. Maksaa veroja varmaan yhtäpaljon kuin Pikku-Jesse. Eli hyödytön loinen.

 2. Ja vasemmistolaiset vieläkin täysin röyhkeästi leveilevät sillä kuinka antifasistit eivät muka ole koskaan tappaneet, eivätkä edes pahoinpidelleet ketään.

 3. No vasemmisto käyttää menetelmiä joita ei kadulla näe;mitä olen kuullut joka päivä muslimien ja tietyn vasemmistoporukan Vihapuheita,niin senkaltaisista joku uusnatsi olisi saanut vankituomion rasismista.Uhkaukset ja muu herja `peitetään`kivasti jokapäiväiseen elämään,jossa asukas saa tietää olevansa epätoivottu henkilö.Voin kuvitella miten niillä keinoilla on esim.ruotsissa saatu nogo-zone alueita putsattua vääräuskoisista.Vanhuksen kuolema näyttää luonnolliseslta kuolemalta.Vaan kun asiaa tutkitaan on jopa vuosien ajan `autettu´ihmisparkaa ennenaikaiseen kuolemaan…

 4. Onpas AIDS:isen näköinen kaveri. Eipä vasureista voi paljoa odottaa. Järki ja logiikka eivät heissä asu.

 5. Vasemmistolaisilla aina yhdistävänä tekijänä oman kehonsa tuhoaminen, milloin huumeilla ja päihteillä, milloin ruoalla, milloin lävistyksillä ja tatuoinneilla. Tässä tapauksessa tuo itseään kohti käännetty aggressio ei näköjään riittänyt vaan tarvittiin vielä muihinkin kohdistuvaa aggressiota.

  Siinä missä itsensä tuhoavat vasemmistolaiset ovat lähinnä säälittäviä, nämä joissa yhdistyy molemmat puolet voivat olla vaarallisiakin. Siitä heille ansaitut pisteet, mutta kohde on tietysti väärä. Se että on aggressiota muita kohtaan ei ole vielä tervettä, tarvisi ensin poistaa se aggressio itseään vastaan sieltä taustalta, ja tällöin ei riitä että lakkaa käyttämästä huumeita jne., ei voida enää tehdä aisankannatuspolitiikkaa tai ylipäätään mitään vasemmistolaista politiikkaa, koska se on kaikki pohjimmiltaan itsetuhoista.

Comments are closed.