Koti Uutisia Äärivasemmistobändin keikka Saksassa peruttiin yhtyeen nationalismiepäilyjen takia

Äärivasemmistobändin keikka Saksassa peruttiin yhtyeen nationalismiepäilyjen takia

3

Lievästä nationalismihysteriastaan aikaisemminkin mainetta niittänyt Saksan äärivasemmisto on jälleen yltänyt uusiin sfääreihin: tällä kertaa tunnetun äärivasemmistolaisyhtye Oi Polloin keikka Berliinissä peruttiin, koska Saksassa epäiltiin skottilaisbändin olevan liian nationalistinen. Syy: he ovat saattaneet joskus pitää kilttejä päällään jossakin yhteydessä.

Yhtye julkaisikin Facebook-sivullaan viime perjantain tiedotteen, jossa he julkisesti ihmettelivät asiaa. Bändin tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluu esimerkiksi “Bash the Fash”, “Nazi Scum” sekä “Let the Boots Do the Talking”, joista jokaisessa yllytetään avoimesti väkivaltaan kansallismielisiä vastaan.

Lähde: Facebook

3 KOMMENTIT

  1. Idioottit. Varmaankin kohta joku kuristaa itsensä hengiltä, jos hänen mieleensä välähtää murto-osa sekunniksi jotain nationalistisia ajatuksen tynkä.
    Simpanssi voi kantaa 12 Appelsiiniä kerralla, mutta äärivasemmistolainen anarkisti ei yhtäkään, sillä kädet ovat niin liukkaat verestä, ettei ote pidä. Ja sitä paitsi Appelsiinin on varmasti tuottanut ylikansallinen kapitalisti, joka on juonut kehitysmaalaisten orjien verta tuottaakseen Appelsiinin länsimaiden kuluttajille.

Comments are closed.