Koti Uutisia Äärivasemmisto suuttui Kansallisen rintaman voitosta Ranskassa

Äärivasemmisto suuttui Kansallisen rintaman voitosta Ranskassa

4

Ranskan väkivaltainen äärivasemmisto tuohtui sunnuntai-iltana Kansallisen rintaman vaalivoitosta niin, että sen jäsenet aloittivat käytökselleen tyypillisen mellakoinnin. Poliisin mukaan useita satoja antifasisteiksi itseään kutsuvia äärivasemmistolaisia ja maahanmuuttajia alkoi kerääntyä kaupungintalojen eteen mellakoimaan.

Ranskan poliisin mukaan mellakoita käytiin useissa kaupungeissa, joissa rähinöitsijät yrittivät päästä käsiksi Kansallisen rintaman edustajiin ja pahoinpidellä heitä. Fréjusin kaupunki saa ensimmäisen kerran pormestarikseen 26-vuotiaan entisen Kansallisen rintaman nuorisojohtajan. Äärivasemmisto mellakoi myös Fréjusissa.

Mellakoitsijoiden mukaan Kansallinen rintama on läpeensä rasistinen ja antisemitistinen.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyen: Kansalliselle rintamalle jatkomenestystä kunnallisvaaleissa

4 KOMMENTIT

  1. On se nyt sitten kumma ettei demokratia kelpaa. Juuri sen vuoksihan äänestetään että kansa saisi sanoa mielipiteensä.

    Porukkaa taitaa suututtaa enemmän se, ettei Willie Brandtin ja Francois Mitterrrandin undelma yhtenaisestä sosialistisesta euroopasta taidakkaan toteutua. “Yhtenäinen eurooppa” meillä on liittovaltiotasolla, mutta ihan yhtenäinen se ei vielä ole. Eikä kummankaan pääpukarin haluama sosialistinen (SDP:n kaltainen).

    On hyvä että paikalliset kansallismieliset ovat malttaneet mielensä eivätkä ole provosoituneet. Antaa rähisijöiden purkaa mieltään rauhassa niin sitä nopsemmin niistä päästään eroo. Veikkaan, että rähisijät eivät taida olla Ranskan alkuperäisväestöä. Liekkö maahanmuuttajia.

  2. Eihän siitä nyt suuttua pidä, jos kansa kertoo asiansa vaaleissa.

Comments are closed.