Koti Uutisia Äärivasemmisto mainosti väkivaltaista mellakkaansa etukäteen “lapsiystävällisenä tapahtumana”

Äärivasemmisto mainosti väkivaltaista mellakkaansa etukäteen “lapsiystävällisenä tapahtumana”

16
Kuvakaappaus vastamielenosoituksen sivuilta.

Kuten tänään tiedotimme, Vastarintaliikkeen järjestämä sananvapausmarssi Tampereella sujui odotuksiakin paremmin. Sen sijaan äärivasemmiston “vastamielenosoitus” muuttui nopeasti kaoottiseksi väkivallaksi, joka ei kuitenkaan onnistunut häiritsemään meidän tapahtumaamme.

Nyt poliisi on alkanut tutkia äärivasemmiston tapahtumaa väkivaltaisena mellakkana muun muassa pommien ja palavien soihtujen heittelyn vuoksi. Uutisoimme jo viikko sitten siitä, että äärivasemmisto suunnitteli tälle lauantaille “viha- ja kuolemamarssia”. Valtamedia ei tarttunut uutiseemme, koska tiedotusvälineet ovat lähtökohtaisesti aina kulttuurimarxistien puolella.

Tämän päivän väkivaltaisuudet kuitenkin osoittivat, että valtamedia laiminlöi törkeästi vastuutaan kansalaisten tiedottamisesta. Äärivasemmiston mielenosoituksen järjestänyt maahanmuuttaja Javiera Marchant Aedo nimittäin valehteli tapahtumakutsussaan, että hänen tilaisuutensa olisi “lapsiystävällinen”!

Äärivasemmisto kokosi lapsiperheitä ihmiskilvikseen ennen kuin he lähtivät mellakoimaan meidän mielenosoituksemme liepeille. Poliisin mukaan vasemmisto oli huijannut viranomaisia väittämällä, ettei ilmoitetulta mielenosoituspaikalta lähdettäisi siirtymään toisaalle. Äärivasemmisto aloitti kuitenkin nopeasti mellakoinnin poistumalla ilmoitetulta mielenosoituspaikalta hyökätäkseen sananvapausmarssia vastaan.

Ikävä kyllä Aedon tekemä mielenosoituskutsu onnistui vakuuttamaan ainakin joitain lapsiperheitä. Alla oleva kuvakaappaus puolestaan on mielenosoituksen jälkeen sattuneesta lyhyestä yhteenotosta, jonka äärivasemmisto aloitti. Ikävä kyllä paikalla ollut lapsi joutui todistamaan marxistien vihaa isänmaallisten suomalaisten ilmaisunvapautta kohtaan.

Katso video kokonaisuudessaan TÄÄLLÄ.
Kuolema fasismille -mainosjuliste ja vihamarssin järjestäjä Javiera Marchant Aedo.

Kaikesta uhosta ja kovasta äänestä huolimatta väkivalta oli niin huonosti organisoitua, ettei vasemmisto onnistunut aiheuttamaan konkreettista vahinkoa saati tekemään haittaa mielenosoitukselle. Päättömällä toiminnallaan vastamielenosoittajat todistivat koko Suomelle, että maassamme on vain yksi “ääriliike” – valkoisia suomalaisia vihaavat globalistit.

 

Lue myös: Aamulehti valehtelee Tampereen mielenosoituksesta

16 KOMMENTIT

 1. Tämmöiset marchant aedot voisi heittää hevon hittoon tästä maasta. Me ei tarvita kaltaisiaan täällä. Mene sinne kotimaahasi sitä rakentamaan vasemmisto oppeinesi!!!

 2. Se on kyllä lapsiystävällistä kun vastapuolen päälle syljetään, heitetään kaljatölkeillä, huudellaan tappouhkauksia ja käydään päälle, kuten tänään huomattiin.

 3. Vasemmistolaiset ovat tottuneet jo niin valehteluun että valehtelvat itselleekin. Ja kun on jo niin paatunut, ei elämä ilman dopamiini säväreitä tunnu miltään.

 4. Jos tälle saastalle antaisi yhteiskuntavastuun, niin yhteiskunta tuhoutuisi hetkessä omaan mahdottomuuteensa. Mutta tuhoutuu se globalistienkin käsissä, tosin hitaasti mutta yhtä varmasti! Kansallissosialismin tehtävänä on kääntää kurssi pois tältä tuhon tieltä.

 5. Eräs striimaaja saa videolleen kuvaa kun hän vain kävelee kommareitten keskelle ja hänen päälleen käydään välittömästi. Laitteisto rikotaan, kaljatölkit heiluu kuvissa ja naamiotuneiden pilleritäitten puheesta ei ota tolkkua

 6. Se lapsiystävällinen “Koko Tampere vihaa natseja” -miekkari (minkä koko nimeä ei jostain syystä artikkelissa mainittu) tapahtui Keskuspuistossa kello 11-13 välillä. Alkoi ja päättyi sovittuina aikoina ja oli lapsiystävällinen.

  Kelpaako teille totuus?

  • Näkyi ne paukkupommit räjähtelevän jo tuolloin. Kunnialaukauksiako siellä paukuteltiin? Toivottavasti muksuilla oli sentään edes korvatulpat… Niin, niin – seuraavaksi tullee väite “ei ne paukuttelijat kuuluneet meidän porukkaan”. Hyi, hyi miten huonoa järjestelykykyä jos “lapsiystävälliselle markkina-alueelle” tulijoille ei tehdä edes alkeellista turvatarkastusta – varsinkin näin “rikastuneen kulttuurin” aikaan.

  • Näkyikin olleen oikea yleisömenestys!

   https://youtu.be/GQn-H1TFZEw

   Joku vanha kääkkä siellä pillitti mikrofoniin natsisamista ja VALEHTELI kuulijoille “jyväskylän mellakasta” ja jimi karttusesta.

   Kyseinen valehtelija oikeuteen joutuu vielä.

 7. Tampereella ei ole keskuspuistoa.Tarkoititko kenties Raumaa tai Helsinkiä?

 8. Se on niin absurdi ajatus, että maahanmuuttaja kehtaa järjestää mielenosoituksia kantaväestöä/kantaväestön suojelijoita vastaan… ylimielinen & rotuvihaa valkoisia vastaan täynnä oleva ihmissaasta tämä Aedo. Onneksi nämä antifanarkkarit tuhoavat itse itsensä. Kansallismielisyys nauttii jo niin laajaa suosiota Suomessakin, että olemme voiton puolella. Luulen että lauantain mielenosoitus olisi kerännyt enemmän osallistujia, jos se olisi pidetty myöhemmin iltapäivällä. En itsekään päässyt paikalle ja se harmittaa nyt erittäin paljon, koska marssit ja puheet olivat todella komeita ja rohkaisevia.

 9. No, jos sitten punikkien käsitys “lasten kasvatuksesta” on sellainen mitä heikäläisten paukkupommittelu ja yleinen rähinöinti (vähintään) on, nykyiset kommaritkin on sitten “kasvatettu” samalla tavalla. Siis “rauhanomainen mielenilmaisu” on heidän käsityksensä mukaan täyttä anarkiaa ja pelkurimaista puskista hyökkäilemistä laskien sen varaan, että polpo loppupäässä on heidän tukijoukkoinaan “tasoittamassa” tilannetta.

 10. Nyt iski sensuuri. Missä mielipiteeni? Miksi, Vastarinta? Mites sen sananvapauden kanssa?

Comments are closed.