Koti Uutisia Äärivasemmisto levittää valhetta “sivullisen pahoinpitelystä”

Äärivasemmisto levittää valhetta “sivullisen pahoinpitelystä”

14

Suuren imagotappion Tampereella kokenut äärivasemmisto on ottanut käyttöön tutun taktiikkansa: valehtelun. Äärivasemmistolaiset levittävät netissä huhua, jonka mukaan Vastarintaliikkeen aktivistit olisivat pahoinpidelleet “sivullisen”.

Todellisuudessa marssin jälkeen oletettavasti transsukupuolinen vastamielenosoittaja kävi käsiksi tapahtumia kuvanneeseen kameramieheen, minkä vuoksi aktivistit poistivat hänet paikalta lievää voimakeinoa käyttäen. Alla on esillä Olli Heikkilän kuvaama video tilanteesta.

YouTubessa on myös toinen video, jolta sama tilanne näkyy eri kuvakulmasta. Alla olevan videon kohdassa 4:33 voi huomata, että voimakeinojen kohteeksi joutunut henkilö käy itse ensin käsiksi kuvaajaan.

14 KOMMENTIT

  • En ole kommunisti mutta vastaan kuitenkin. Itse lähinnä järkytyin minkälaisen kuonan annetaan ryömiä tiukasti poliisin paimentamana ympäri Tamperetta. On mennyt kasvatuksessa jotain pahasti vinoon kun larpataan uljaita natseja.

   Onhan semmoinen paukkupommien heittely, keskarin heiluttelu ja töyrkeyksien huutelu melko noloa, mutta tavallisen kansalaisen silmissä teidän touhu vasta nololta näyttääkin.

   • Pommien heittely päin ihmisiä on rikos. Rikos sen sijaan ei ole se, että jonkun ihmisen aatemaailma ja olemus ärsyttävät sinua. Etenkin kun väitteet ovat hyvin perusteltuja. Yksikään ihmisryhmä eikä täysivaltainen ihminen ei voi olla kritiikin ulottumattomissa, kaikkein vähiten merkittävissä yhteiskunnallisissa asemissa toimivat ihmiset.

    • “Yksikään ihmisryhmä eikä täysivaltainen ihminen ei voi olla kritiikin ulottumattomissa, kaikkein vähiten merkittävissä yhteiskunnallisissa asemissa toimivat ihmiset. ”

     Yritäppä täällä kritisoida kansallissosialisteja, Hitleriä tai valkoisia ja katso miten tuo puolustelusi toimii.

     • Unohdat ystävä hyvä että aatteena kansallissosialismi on täydellinen, juuri se mitä ihmiskunta tarvitsee! Ja eihän kukaan estä kritisoimasta mutta kuten täällä on jo nähty kovin vähän mitään järjellistä kritisoitavaa löytyy!!!

      ONHAN tässä sentään kyse meidän kansamme selvitymisestä… Mutta näyttää siltä että punikit saavat kyllä kritisodia mitä vain mutta auta armias jos vähänkään yrität puolustaa kansallissosialismia ja olet vielä siihen pällee valkoinen mies ja YLPEÄ SIITÄ niin olet autoomaatisesti KANSANMURHAAJA JA VERENHIMOINEN NATSI. Tai jos “kehtaat” kritisoida suvakkeja tai somaloisia… silloin ei riitä edes kuolemantuomio.

      Me elämme rakkaudesta omaa kansaa kohtaan mutta te näsäviisaat “kritisoijat” selvästikin rakastette vain vihaa…

     • Puolustelu toimii niin, että sinun, Juutalainen, kritiikkisi pysyy tällä palstalla eikä sitä poisteta (kuten tapahtuu kulttuurimarxistien palstoilla), ja kritiikkiin vastataan kirjoittamalla. Eikä heittämällä pommeja tai ulosteita tai rikkomalla ovesi kirveellä, kuten tekevät Soroksen rahoituksella ja valtion suojelussa olevat antifat, anarkistit ja muut perverttiset kulttuurimarxistit.

 1. Kaikille muille paitsi päihteiden kyllästämille kulttuuri-marxilaisille oli selvää mitä tässä tilanteessa tapahtui. Jopa poliisi oli sen verran hereillä ettei edes yrittänyt kiinniottoa vaan päätyi turvaamaan transun koskemattomuutta.

  Ja kaikille vassareille oli varmaan myös itsestään selvää se että ylemmän videon oluttölkin heitti kansallismielinen, eikä vasemisto-örveltäjä. Outoa muuten ettei poliisi ottanut edes tätä hankilöä kiinni.

  Niin ne asiat muuttuu kun niitä oikein pitkään miettii päihteiden vaikutuksen alaisena.

  “No, puhu sinä. Minä pitelen hevosta.”

 2. Huomasitteko miten poliisi väistää ja antaa tilaa paskasäkille heittää kaljatölkki?

  • Sekä poliisia että antifanttia ohjailevat juutalaiseliitti. Ovat siis samalla puolella yhdessä suomalaisia vastaan.

   • Harhoja, voi mitä harhoja. Ei ole korkealla odotukset kirkastuuko tuommoisen pää vai korjaako hauta sitä ennen (itseaiheutetusti).

    • Vasemmisto, marxistit, punaiset, kommunistit, kulttuurimarxistit, anarkisti, kaiken sorttiset pervertikot toimivat aina Frankfurtin koulukunnan ohjeiden mukaisesti, ja aina bankstereiden käskystä (ja rahoituksella).
     Esim. NL:n kommunisteille ei ollut mitään ideologista ongelmaa olla liittolaisia angloamerikkalaisten gangstereiden ja massamurhaajien kanssa ja uhrata kymmeniä miljooneja goyimeja jotta vain KS-Saksa olisi tuhottu. KS-Saksa näet käytti valtiollisia rahoja (myös finanssirahaa!) ja kansainvälistä kauppaa harrasti tavaran vaihtona (barter) ilman juutalaisten bankstereiden dollareita ja puntoja – ja se oli rikos ja esimerkki muille kansakunnille, jota piti tuhota hintaan mitä tahansa.

     Aina “vasemmiston” toiminnan tutkiessa hyvin pian tulee esiin, että juutalaiset ovat saumattomasti mukana, vasemmiston tärkeimpänä organisovana/rahoittavana/määräävänä voimana.

Comments are closed.