Koti Uutisia Äärivasemmisto hyökkäsi Kultaisen aamunkoiton puoluetoimistoon – sai kurinpalautuksen

Äärivasemmisto hyökkäsi Kultaisen aamunkoiton puoluetoimistoon – sai kurinpalautuksen

3

Naamioituneet äärivasemmistolaiset hyökkäsivät pari viikkoa sitten keskellä päivää kansallismielisen Kultaisen aamunkoiton puoluetoimistoon Ateenassa Kreikassa. Puoluetoimiston pohjakerroksessa toimii kirjakauppa, jonka ikkunan äärivasemmistolaiset hajottivat palasiksi käyttäen vasaroita ja muuta varustusta ennen paikalta pakenemistaan. Tapahtuma päätyi videolle:

Vaikka hyökkäys tapahtui Ateenan keskustassa, useiden viranomaisrakennusten lähellä ja vain noin kilometrin päässä Yhdysvaltain suurlähetystöstä, poliisi ei onnistunut ottamaan äärivasemmistolaisia kiinni. Yhtäkään äärivasemmistolaista ei ole jälkikäteenkään pidätetty kirjakaupan vandalisoimisesta. Eräs hyökkäykseen osallistuneista näytti kuitenkin seuraavanlaiselta vielä samana päivänä:

Teksti suomeksi: “Kun huomaat, ettei Bakuninin anarkismi käytännössä toimikaan ajattelemallasi tavalla!”

Tämän vuoksi yksi Kultaisen aamunkoiton turvallisuuspäälliköistä on tällä hetkellä pidätettynä. Hänet pidätettiin median nostettua otsikoihin sekä turvallisuuspäällikön itsensä että kuvan äärivasemmistolaisen pahoinpidellyistä kasvoista. Kyseinen äärivasemmistolainen ei aiemmin ole kyennyt tunnistamaan yhtäkään pahoinpitelijäänsä, mutta nyt hän yhtäkkiä kertookin tunnistavansa Kultaisen aamunkoiton turvallisuuspäällikön yhdeksi pahoinpitelijöistään.

Kansallinen Vastarinta palaa aiheeseen, kun poliisi päättää joko päästää turvallisuuspäällikön vapaaksi tai nostaa syytteen häntä vastaan.

 

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Sairasta, että Kreikassakin Shomrim-sionistit (“poliisit”) ottavat kiinni kansallismielisiä, koska nämä puolustautuvat väkivaltaista marxistisaastaa vastaan. Ja tietysti (((valtamedia))) on poliisin ja äärivasemmiston puolella, kuten aina.

    Tuo rähinöivä kommari sai ansionsa mukaan, ja Kultaisen aamunkoiton turvallisuuspäällikkö ansaitsee mitalin!

  2. Kultainen aamunkoitto puolusti itseään vasemmisto -terroristeilta, jotka avoimesti hyökkäsivät provosoimatta kansallismielisten kimppuun. Poliisi pidättää Kultaisen Aamunkoiton turvallisuusmiehen, joka tässä todistetusti on tarpeellinen vakanssi.
    Jotenkin poliisin “tutkintalinja” vaikuttaa tutulta esim. Suomessa ja Ruotsissa vastaavanlaisten “tapausten” yhteydessä. Poliiseilta ja yhteiskunnan eliitiltä matalamielistä ja alhaista toimintaa. Jos edm. olisi munaa, he ottaisivat rikolliset kiinni ja kunnon tuomiot päälle.
    Tai sitten pitäisivät julkisen tiedotustilaisuuden, jossa suoraselkäisesti viineri kahvien kera ilmoittaisivat vassari-anarkisti-terroristien olevan yhteiskunnan ja poliisin elimellinen osa, jolla on kaikki valtuudet tuhota kaikki mitä vain eteen tulee.

Comments are closed.