Koti Uutisia Äärivasemmisto hyökkäsi joukolla vierastyöläisen kimppuun

Äärivasemmisto hyökkäsi joukolla vierastyöläisen kimppuun

6

Kun Ruotsalaisten puolue (SVP) järjesti syyskuussa mielenosoituksen Tukholmassa, oli äärivasemmisto luonnolliseen tapaansa häiriköimässä tapahtumaa. Eräs vasemmistojärjestö latasi myöhemmin nettiin videon, jolla se pahoinpitelee maahanmuuttajan, jonka väitti olevan “uusnatsi”. Poliisi on nyt kiistänyt vasemmistolaisten väitteet siitä, että uhri olisi kansallismielinen.

Äärivasemmistolla on tapana hyökätä ylivoimalla kansallismielisten kimppuun ja sen jälkeen leveillä teollaan Internetissä. Välillä myös täysin sivulliset joutuvat heidän aggressionsa kohteiksi. Jo saman tien, kun ryhmä julkaisi videon itsestään pahoinpitelemässä porukalla kansallismieliseksi epäilemänsä henkilön, uutisoi Nationell.nu-sivusto, että pahoinpitelyn uhri oli maahanmuuttaja eikä kansallismielinen.

Kun asian todellinen laita levisi eri keskustelusivuilla, alkoivat vasemmistolaiset inttää, että videolla hakattava henkilö on “uusnatsi”, sillä hänellä oli slovenialaisen jalkapallofaniryhmän paita päällään. Nyt poliisikin myöntää, että uhri oli täysin sattumanvarainen ohikulkija, joka on saapunut Ruotsiin vierastyöläiseksi Sloveniasta. Poliisin mukaan mies ei itse edes ymmärtänyt, miksi hänen kimppuunsa hyökättiin, ja hänellä ei ole minkäänlaisia yhteyksiä kansallismieliseen liikkeeseen.

“Emme löytäneet mitään tällaisia yhteyksiä. Näyttää siltä, että hän vain sattui olemaan väärässä paikassa väärään aikaan”, totesi Bengt Carlsson Tukholman poliisista.

Nolon tilanteen paljastuttua äärivasemmisto yritti poistaa videon netistä, mutta sen voi yhä katsoa YouTubesta. Videolla näkyy myös muutakin “rasisminvastustajille” tyypillistä käyttäytymistä kuten huorittelua ja poliisihevosten säikyttelyä paukkupommeilla.

http://www.youtube.com/watch?v=t7gVarGCLAo

Suomalaisessa keskustelussa julkisuutta saanut itseään “tietokirjailijaksi” ja “ammattiliittoduunariksi” tituleeraava vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu Dan Koivulaakso mainosti sosiaalisessa mediassa kutsua vastamielenosoitukseen. Hän kutsui väkivaltaiseksi yltynyttä vastamielenosoitusta “hauskaksi ideaksi”.

 
Lähde: Ekuriren, Nordfront

6 KOMMENTIT

 1. Nyt viimeistään olen vakuuttunut siitä, että äärivasemmistolaiset ovat lapsen tasolle jääneitä elämäntapa-koulukiusaajia. Vastenmielistä, että jotkut Koivulaakson kaltaiset pyrkyrit vielä yrittävät valtavirtaistaa ja oikeuttaa tällaista toimintaa!

 2. Kaveri taisi onneksi selvitä parilla mustelmalla, eihän noi rassukat osaa edes lyödä.

 3. Jotta järjestelmä voisi markkinoida itseään kansalaisille hyvillä asioilla kuten vakaus, vauraus ja rauha, tarvitsee se ääriliikkeitä uhakseen. Näin sitten tavallinen kansalainen päätyy puolustamaan järjestelmää, joka todellisuudessa tarjoaa vain orjuuden. Orja puolustaa orjan asemaansa.

  Ääriliikkeistä vasen on järjestelmän itsensä luoma ja ohjailema. Oikeasta taas vallitsee joukkovalehteluvälineiden luoma mielikuva.

  Mainittakoon että en laske kansallissosialismia kuuluvaksi käsitteisiin “ääri” tai “oikea”, mutta tunnistan kyllä että usein se siten luokitellaan.

 4. Ketkä on kaiken takana??
  Usutetaan kansalaiset toisiaan vastaan ja tuetaan uusia äärijärjestöjä.
  kansalaiset tappelevat keskenään ja sivulliset saa kärsiä.
  Yle ja muut valtamediat uutisoi hienosti valikoituja puoli totuuksia ja faktat jätetään kertomatta.

Comments are closed.