Koti Uutisia Sionismi Ääri-islamistivaltio sensuroi Israel-lobbya käsittelevän dokumentin

Ääri-islamistivaltio sensuroi Israel-lobbya käsittelevän dokumentin

3
AIPAC on Yhdysvaltojen merkittävin Israel-lobbausjärjestö.

Rikas ääri-islamistinen öljyvaltio Qatar on päättänyt sensuroida dokumentin, joka käsittelee Israel-lobbyn valtaa Yhdysvalloissa. Dokumenttia tuotti Al Jazeera -televisioyhtiö, jolle Qatar järjestää toimitilat ja rahoituksen.

Qataria johtavat islamistioligarkit päättivät hiljentää toimittajat sen jälkeen kun sionistilobby alkoi kiristää valtiota. Syy sensuurille voi olla se, että Qatarin eliitti on viime aikoina lämmitellyt välejään Amerikan vaikutusvaltaisimpiin juutalaisiin parantaakseen asemaansa Lähi-idässä.

Hallituksen esittämä virallinen syy sensuurille oli se, että juutalaislobbyn paljastaminen voi vaarantaa islamistivaltion “kansallisen turvallisuuden”. Israel on liittoutunut Yhdysvaltojen ja Saudi-Arabian kanssa. Islamistipäättäjät pelkäävät, että sionistien suututtaminen voi johtaa siihen, että Yhdysvallat vetää sotilastukikohtansa pois Qatarista tai että Saudi-Arabia hyökkää maahan.

Dokumentin sisällöstä ehti vuotaa julkisuuteen ennakkotietoja ennen lopullista sensuuripäätöstä. Dokumentin oli tarkoitus paljastaa muun muassa Israelin vakoojina Yhdysvalloissa toimivia lobbaajia. Lisäksi toimittajat olivat selvittäneet erilaisia tekniikoita, joilla sionistit pelottelevat ja mustamaalaavat Israel-kriittisiä amerikkalaisia.

On ironista, että lopulta juuri dokumentin sensuroiminen oli kuvaavin esimerkki siitä, kuinka vaikutusvaltainen globaali sionistilobby on.

Lähde: Electronic Intifada

Comments are closed.