Koti Uutisia Sionismi Ääri-islamistit pelastivat Trumpin juutalaisen vävyn velkapommilta

Ääri-islamistit pelastivat Trumpin juutalaisen vävyn velkapommilta

2

Isisin ja al-Qaidan kaltaisia terroristijärjestöjä tukeva ääri-islamistivaltio Qatar on pelastanut sionistipresidentti Donald Trumpin juutalaisen vävyn Jared Kushnerin vakavilta rahaongelmilta. Kushner ehti olla useiden vuosien ajan velkavaikeuksissa kalliin ja kannattamattoman kiinteistösijoituksen vuoksi.

Trumpin juutalaisvävyn murheenkryyni oli New Yorkissa sijaitseva massiivinen 41-kerroksinen toimistorakennus 666 Fifth Avenue. Kushnerin perheyhtiö maksoi rakennuksesta nykyrahassa yli 2 miljardia dollaria Manhattanin historian kalleimmissa kiinteistökaupoissa.

Juutalaisyhtiö joutui kuitenkin vakaviin velkaongelmiin siksi, ettei tiloihin ole riittänyt maksukykyisiä vuokralaisia. Trumpin nousu presidentiksi avasi kuitenkin Kushnereille korruptiomahdollisuuksia, joiden avulla juutalaisyhtiö pääsi lopulta eroon velkapommistaan.

Trumpin vaalivoiton jälkeen Kushner on toiminut Valkoisessa talossa Amerikan Lähi-idän politiikan strategisena johtajana. Hän on ajanut röyhkeästi paitsi juutalaisvaltio Israelin myös Qatarin ja Saudi-Arabian kaltaisten ääri-islamistivaltioiden etuja taistelussaan Syyrian ja Iranin kaltaisia itsenäisiä nationalistivaltioita vastaan.

Tekemällä ääri-islamisteja miellyttävää ulkopolitiikkaa Lähi-idässä Kushner lunasti itselleen myös Qatarin suosion. Juutalainen palkittiin korruptiosta ruhtinaallisesti: Qatarin hallituksen rahoittama sijoitusyhtiö ilmoitti vuokraavansa koko 666 Fifth Avenue -toimistorakennuksen, mikä ratkaisi Kushnerin velkaongelmat kerralla.

Nyt Qatar on päättänyt tiivistää liiketoimintaansa New Yorkin kiinteistömarkkinoilla ja suoraan 666 Fifth Avenuessa sijaitsevissa myymälöissä. Ääri-islamistivaltio on myös ostamassa osan muun muassa presidentin rakennuttamasta Trump Towerista.

Asiantuntijoiden mukaan terrorismia tukevien ääri-islamistien entistä voimakkaampi läsnäolo tulee aiheuttamaan ylitöitä Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisille. Qatar on ilmoittanut sijoittavansa lähivuosina kymmeniä miljardeja dollareita Amerikkaan.

Lähde: Financial Times

2 KOMMENTIT

  1. Ja hupaisintahan tässä on että ne rahat ovat amerikan yhdysvalloista.

  2. Wikipedian mukaan Brookfield Properties osti 666 Fifth Avenue kiinteistön elokuussa 2018. Brookfield Properties yhtiön omistaa Brookfield Property Partners L.P. yhtiö. Brookfield Properties yhtiöllä on omistuksia ympäri Pohjois-Amerikkaa. Partnersilla on omistuksia ympäri maailmaa. Sillä on myös yhteinen hanke Qatar Investment Authorityn kanssa. Todella monimutkainen ketju omistuksia. Ei ole läpinäkyvää.

    Koska uutisen lähteenä on FT, niin on mahdollista, että Qatar on jotenkin “auttanut” Kushneria.

Comments are closed.