Koti Uutisia Aamulehti uutisoi Vastarintaliikkeen aktivismista Pirkanmaalla

Aamulehti uutisoi Vastarintaliikkeen aktivismista Pirkanmaalla

6

Aamulehti uutisoi maanantaina Vastarintaliikkeen aktivistien viikonloppuna ihmisten koteihin jakamista Vastamedia-lehdistä. Lehden mukaan Vastamediaa on jaettu viikonlopun aikana ainakin Tampereella Korkinmäen alueella ja Nokialla Lähdeniityn alueella.

Jo heti otsikossa kauhistellaan lehden kannesta löytyviä rynnäkkökivääriä ja patruunoita. Vaikka aseet ovat ilmiselvä viittaus Euroopan unionin älyttömiin terrorismilakeihin, ei Aamulehti viitsi tuoda tätä asiaa esille. Myös kantta on leikattu artikkelin kuvituksessa sen verran, etteivät siinä olevat tekstit näy. Teksteistä selviäisi aseiden konteksti.

Aamulehti myös haastattelee yhtä lehden kotiinsa Nokialla saanutta henkilöä, joka kauhistelee julkaisua. Anonyyminä pysyvä haastateltava kertoo näkemyksensä lehdestä olevan, että “propagandasisältö on naamioitu lehden muotoon ja ihmiset luottavat siihen, mitä lehdissä kirjoitetaan”. Haastateltava kertoo myös uskovansa, että “jaetun lehden sisällöllä on vaikutusta joihinkin ihmisiin”. Hän kuitenkin kertoo myös, ettei edes lukenut lehteä, vaan vilkaisi siitä ainoastaan muutaman otsikon: “Katsoin lehden kannen ja muutaman otsikon ja se riitti, ei tehnyt mieli sisältöä lukea.”

Haastateltu nainen ei siis edes lukenut lehteä, mutta antoi silti haastattelun Aamulehdelle, jossa hän osaa tuomita sen sisällön olevan “lehden muotoon naamioitua propagandaa” antaen ymmärtää, että sen sisältö olisi jotenkin valheellista.

Lisäksi artikkelissa mainostetaan tulevaa Vastarintaliikkeen mielenosoitusta, joka järjestetään ensi lauantaina Tampereella. Tapahtuman kokoontumispaikkana on Laukontori. Kokoontuminen tapahtuu kello 12.

Kuvakaappaus Aamulehden sivuilta.

 

Lähde: Aamulehti

6 KOMMENTIT

 1. Taisi olla artikkelin kirjottaja sekä “haastateltava” sama henkilö. Hänhän oli kauhistunut jo pelkästä ulkoasusta. Mutta raamatun hän varmaan osaa paremmin ulkoa. Voisin esittää muutamia kysymyksiä sieltä, jos se ei kauhistuta liikaa.

  Kokoomuksen pää-äänenkannattajana Aamulehden uutisointi on vähintäänkin outoa. Artikkelissa paistaa selvästi esille kulttuuri-Marxilainen-Viher-Vasemmistolainen ajattelumaailma “Jos ongelmaa ei tiedä tai sitä ei halua tietää, sitä ei ole”. Ihmettelenkin että päätoimittaja on antanut julkaista jutun jossa ei oikeastaan ole mitään informaatiota, muuta kuin että lehteä on jaettu. Mutta toisaalta, se on jälleen “uuden linjan” mukaista uutisointia.

  Olisikohan jutun kirjoittajalla ollut henkilökohtaisia ajatuksia siitä miten nykyisen avoimien rajojen aikakaudella Suomessa rehottava ulkomaalaisten rikollisuus saataisiin poistetuksi? Tai miten saataisiin edes maassa luvattomasti oleskelevat selville? Ja sen jälkeen poistetuksi siihen maahan mistä ovat Suomeen tulleet.

  Tällaisesta artikelin kirjoittajan kasinaismoralistisesta ajatusmaailmasta ja käytöksestä joudumme maksamaan rahalla ja verellä seuraavat vuosikymmenet. On tietysti ymmärrettävää jos kirjoittaja ei aio hankkia lapsia, ei hänellä ole mitään tunteita toisia suomalaisia kohtaan. Eikä velvollisuudentunto tulevaisuudesta kolkuta. Yksinäisenä kuolee eikä kukaan ole hautaan panemassa. Mutta “hauskaa oli”.

 2. Tämä muija oli sanonut että antoi kuitenkin lehden pojalleen luettavaksi joka opiskelee kuulemma kansainvälistä politiikkaa, joten ehkä nyt poika alkaa ymmärtää maailmaa vähän paremmin. Sitten se mietiskeli myös että onkohan materiaalia jaettu laajemminkin, no kyseiselle naiselle sellaiset terveiset että kyllä on ympäri Suomea!

 3. Eihän edistyksellisen Aamulehden pitäisi profiloida sukupuolen mukaan. Oliko kyseisen misinformaatiopläjäyksen tehnyt henkilö varma siitä että haastateltu identifioituu naiseksi, vai profiloiko vain ulkoisten tekijöiden kuten nimen, rintojen etc mukaan että kyseessä on nainen?

 4. “En kyllä edes lukenut lehteä, mutta päätin silti antaa haadtattelun aamulehdelle ja todeta Vastamedian olevan silkkaa propagandaa.” Joo, tosi hyvin ammuttu alas kaikki kansallissosialistien argumentit ikinä. Tuo anonyymi Nokialainen kuulostaa ihan Antti Rinteeltä sen jälkeen kun tämä sai liikkeen poliittisen manifestin postimiehen kantamana.

 5. Aamulehden artikkelin otsikko oli myös hyvin harhaanjohtava: “Uusnatsien mielenosoitus nostaa vastarintaa Tampereella”. Pohjoismainen vastarintaliike on täten Aamulehden toimesta leimattu uusnatsien porukaksi.
  Myös Aamulehden pääkirjoitukset ovat jo pitkään osoittautuneet mielipiteen muokkaukseksi. Niissä kirjoittaja on esittänyt yleisinä totuuksina omia globalistisia mielipiteitään. Mittani alkaa vähitellen täyttyä ja ajankohta lähenee, jolloin lopetan lehden tilauksen..

Comments are closed.