Koti Uutisia Ulkomaat 95-vuotias entinen saksalaistyöleirin vartija karkotetaan USA:sta

95-vuotias entinen saksalaistyöleirin vartija karkotetaan USA:sta

13

95-vuotias Jakiw Palij on karkotettu tiistaina USA:n Queensista Saksaan. Kun maahanmuuttoviranomaiset huomasivat vasta 1990-luvulla, että USA:han vuonna 1949 muuttanut Palij oli toiminut Trawnikin työleirin vartijana toisen maailmansodan aikaan, hän menetti USA:n kansalaisuutensa vuonna 2003. Kansalaisuus oli myönnetty hänelle vuonna 1957. Saksassa Palij tullaan nyt juutalaisen JTA-uutistoimiston mukaan viemään oikeuden eteen “rikoksistaan”.

New Yorkin kongressidelegaatioon kuuluvat juutalaiset vaativat viime vuonna Donald Trumpin hallinnon karkottavan Palijin maasta “sodanaikaisen toiminnan, ihmisyyttä vastaan tehtyjen rikosten sekä maahanmuuttopetoksen” vuoksi. Amerikkalaistuomioistuimen mukaan Palij oli avustajana leirin vankeja vastaan käydyissä oikeudenkäynneissä. Tuomioistuin ei ole kyennyt todistamaan Palijin syyllistyneen yhteenkään murhaan.

Valkoisesta talosta Palijin Saksaan laskeutumisen jälkeen saapuneessa viestissä kerrotaan, että presidentti Trump oli käskenyt maahanmuutto- ja tulliviranomaisia “heittämään tuon sotarikollisen pois USA:n maaperältä”. Viesti jatkuu:

“Huolimatta jo vuonna 2004 ratkaistusta maastakarkotuspäätöksestä viranomaiset ovat aiemmin epäonnistuneet Palijin karkottamisessa. Pitääkseen lupauksensa ja säilyttääkseen holokaustiselviytyjien ja heidän perheidensä vapauden, on presidentti Trump priorisoinut Palijin maastakarkotusta.”

Epäonnistumiset karkottaa Palij ovat aiemmin olleet kiinni siitä, että Saksa, Puola ja Ukraina ovat kieltäytyneet ottamasta häntä vastaan. Näiltä kaikilta mailta on kysytty asiasta, sillä Palij oli aikoinaan Puolan kansalainen alueella, joka kuuluu nykyään Ukrainalle. Maiden kieltäytymisten vuoksi Palij on elänyt vuodesta 2003 lähtien punaisessa tiilitalossa nyt 86-vuotiaan vaimonsa kanssa Queensissa olematta minkään maan kansalainen. Karkotus USA:sta tarkoittaa, että pari erotetaan toisistaan.

Saksan ulkomaanedustusto on kommentoinut, että päätös karkottaa Palij perustuu siihen, että Saksa kantaa nyt “moraalisen vastuunsa”. Saksan sionistinen ulkoministeri Heiko Maas kommentoi Bild-lehdelle, että ne, jotka ovat “syyllistyneet pahimpiin Saksan laskuun tehtyihin rikoksiin”, asetetaan vastuuseen.

Simon Wiesenthal -keskuksen Itä-Euroopan-johtaja Efraim Zuroff kirjoittaa puolestaan eräässä lausunnossaan:

“14 vuotta kestänyt kampanja on vihdoin saatu päätökseen; Trawnikin vartijat eivät ansaitse etuoikeutta asua USA:ssa, ja tätä periaatetta noudatetaan nyt viimeinkin.”

Lähteet: Nordfront, JTA

13 KOMMENTIT

 1. Onpa rohkeaa ahdistella 95-vuotiasta vanhusta hänen “rikoksien” vuoksi. Saisivat helvetti hävetä, no juuri noin kansanpetturit toimivat!

 2. Pitää olla aika moraaliton ahdistellakseen 95 vuotiasta vanhusta (tai ylipäätään ketään) noin mittavassa määrin siitä että hän on joskus toiminut vartijana leirillä jolla on sodanjälkeisen kommunistihallinnon mukaan kuollut viattomia ihmisiä, vaikka ei voida todistaa että tämä mies olisi tappanut ketään.

 3. Järjentöntä touhua. Jostain valtavirran uutisista huomasin, että virallisen totuuden mukaan Trawnikissa tapettiin yhdessä päivässä 6000 ihmistä. On siellä käynyt aika kuhina. Varmaan ollut Saddam Hussein siellä avustamassa joukkotuhoaseineen.

 4. kaikki kunnioitus jakiw paljiville, voimia hyvälle vanhukselle, kyllä karma vielä kostaa juutalaisille ja muille rikollisille pettureille

 5. Atomipommin pudottajat, kaikki lentokoneen henkilökunta sekä myös se kenttämies joka EnolaGayn tankkasi, on karkoitettava maapallolta. Sen jälkeen sama Dresdenin pommittajille. Eikös oma pesä pidä siivota ensin? Kaksinaismoralismin riemuvoitto. Ei näillä ole mitään kunniaa jotka tällaista tekevät.

 6. USA on ottanut harteilleen rauhan viitan ja kaikki USA:n agressiot ovat oikeutettuja USA:n mielestä. Kaiken arvostelun yläpuolella on Goldman Sa…ei kun USA

 7. Onko jotain kunnon todisteita nähtävillä vai mennäänkö teatraalinen kenguruoikeudenkäynti taas läpi perinteisellä mutu-menetelmällä?

 8. Katsokaa kuinka MV-lehti oikein hehkuttaa tätä: https://mvlehti.net/2018/08/22/usan-demarit-kiehuvat-koska-trump-heitti-viimeisen-aidon-nazin-ulos-maasta/
  Siitä kuinka Trump oikein onnistui tässä tehtävässä häätää 95-vuotias vanhus missä Bushin ja Obaman hallinto ei onnistunut. Näitä tiettyjä juttuja en vaan ymmärrä MV-lehdessä, vaikkapa koshernationalistien ja perusjunttien (PS) ihailu ja Trumpin perseennuolenta. Ilman edellämainittuja juttuja MV-lehti olisi loistava julkaisu.

  • Samaa ihmettelin minäkin. MV:ssä on alkanut näkymään huolestuttavia piirteitä, jotka haiskahtavat nöyristelyltä sionistien suuntaan! Älä MV lähde tuolle linjalle, sillä lukijakuntaa kaikkoaa hyvinkin nopeasti. Aina on myös mahdollista, että taustalla on tapahtunut jotain, minkä vuoksi on tapahtumassa hidasta linjan muutosta.

 9. Valitettavasti MV vetelee viimeisiä henkäyksiään. Jotenkin on sellainen kutina, ettei uutiset kiinnosta ihan niin paljoa, että olisi valmis laittamaan liki kympin vip-toimintoon.
  Itse juuri tuon trumputtamisen ja sionistipaskan vuoksi enää aniharvoin sivulla vierailen

  • Sama vika, sama syy. Janitskinin jälkeistä myyräntyötä, käännetään painopistettä hissun kissun ja toivotaan, ettei kukaan huomaa.

Comments are closed.