Koti Uutisia Sionismi 89-vuotias Ursula Haverbeck etsintäkuulutettuna Saksassa (pidätetty)

89-vuotias Ursula Haverbeck etsintäkuulutettuna Saksassa (pidätetty)

18

Viime lokakuussa 89-vuotias saksalainen kansallissosialisti Ursula Haverbeck sai kahden vuoden vankilatuomion jatkuvasta “holokaustin” kieltämisestä. Haverbeckin tuomion piti alkaa viime viikon keskiviikkona Bielefeldissä, mutta Haverbeck on jättänyt saapumatta paikalle. Holokaustiselviytyjien järjestö vaatii Saksan viranomaisia tehostamaan Haverbeckin etsintää.

Haverbeck tuomittiin Berliinin käräjäoikeudessa vuoden 2016 alussa järjestetyn tapahtuman pohjalta. Tässä Haverbeck kielsi holokaustin tapahtumat sekä Auschwitzin keskitysleirien “kaasukammioiden” olemassaolon, ja hän on pysynyt näkökannassaan koko oikeudenkäynnin ajan.

Päivitys: Viranomaiset ovat pidättäneet Ursula Haverbeckin ja toimittaneet hänet vankilaan. Jos tahdotte osoittaa kunnioitusta Ursula Haverbeckille, voi hänelle lähettää postia osoitteeseen:

JVA Bielefeld-Senne
HH Ummeln
z. Hd. Ursula Haverbeck
Zinnstr. 33
33649 Bielefeld

Lähteet: Breitbart, Ilta-Sanomat

18 KOMMENTIT

 1. Tämän päivän lehdessä luki, että hänet on jo pidätetty kotoaan ja viety vankilaan 🙁

 2. Tämä eri mieltä asioista olevien vanhojen ihmisten vainoaminen saa taivaat itkemään verta. Mutta mehän tiedämme, että valittu kansa on vanhan testamentin termein kaikkien valehtelijoiden äiti ja isä, jolla kosto ja verenhimo ulottuu seitsemänteen sukupolveen.

  Juutalaisen taruston kuningas Saul jätti tappamatta vihollisen viimeiseen kotieläimeen kuten Jumala käski tekemään ja Jumala langetti hänelle kirouksen. Tämä tarina monien muiden Jumalalta kuninkaille (etenkin unissa annettujen) kansanmurhakäskyjen ohella kertoo, miten juutalainen oikeuttaa hyökkäykset muita kansoja kohtaan yhä tänäkin päivänä.

  Pelkkä erimielisyys sionistien kanssa oikeuttaa ihmisten sulkemisen vankilaan ja koko heidän elämänsä systemaattisen tuhoamisen.

  Vielä tulee päivä kun syylliset joutuvat vastuuseen muiden kansojen vuosikymmenien orjuuttamisesta ja murhaamisesta. Tulkoon vaikka helvetti, mutta se päivä tulee.

  • Zero Tolerance, tuo Israelin eli juudaan heimolle tarkoitettu kanaanilaisten hävittäminen (jos sitä olisi noudatettu) olisi tarkoittanut, että nykyjuutalaiset eivät olisi siinä missä nyt ovat. Israelilaiset olivat arjalaishiemo ja edomilaiset/kanaanilaiset ovat nykyjuutalaisten esi-isiä. Elohim “jumalan” eli saatanan siittämää sukulinjaa. Filippuksen evankeliumi ja Eenokin kirjakin siitä mainitsee. Siksi heidät oli määrä hävittää etteivät pääsisi orjuuttamaan koko maailmaa. Mutta kunigas Hyrcanus sen sijaa alkoi käännyttää heitä israelilaisten uskontoon Maccabealasssodan jälkimainningeissa 129-125BC ja tulos on tämä nykymaailma joka menee päin helvettiä.

   https://aryanisrael.wordpress.com/2013/12/29/who-are-the-jews/

   • Voinee sanoa, että ihmisen perimän ja rodun tunnistaa hänen tavastaan luoda kulttuuri. Vanhatestamentillinen ja Talmudilainen henkimaailma sopii hyvin juutalaisille (siis heille, jotka juutalaisiksi nykyään käsitämme) kuten mm. Julius Evolan näkemykset osoittavat. Arjalainen kulttuuri ja hengellinen oppi suosi hyvin erilaista jumal- ja sankarikäsitystä kuin juutalaisilla. Tämä käsitys nousi esiin monta kertaa myös kristillisellä aikakaudella. Viimeisenä kansallisuusaatteen kulta-aikana, mutta puhtaimmillaan se oli ennen instututionaalisen kristinuskon saapumista Eurooppaan.

    • Kiitos vastauksesta, mutta saanen lisätä vielä muutaman huomion. Intian arjalaisessa Veda kulttuurissa, etenkin Vaishnavismissa, ja kirjallisuudessa on vanhatestamentillisiä piirteitä. Alkaen jo tulvamyytistä joka on lähes identtinen Raamatun kanssa. Raamatussa on Nooa, kun Vedassa on Manu ja kolmen lapsen nimet olivat lähes samat, hieman eri kirjoitusasulla tosin. Ja Vedoista löytyy myös Jeesus Kristus, Isha Putra. Tosin jotkut epäilevät sen olevan brittiläisten lähetystyöntekijäiden lisäys.

     http://www.ancient-origins.net/human-origins-religions/startling-similarity-between-hindu-flood-legend-manu-and-biblical-020318

     Ja Vedojen Brahman ja Sarasvati olivat todennäköisesti samat henkilöt kuin Raamatun Abraham ja Saara.

     Mutta eläin uhraaminen oli siis arjalaisille ominaista. Tämä on kohta jolla nykypakanat yrittävät tehdä eron “seemiläiseen” ajatteluun väittämällä, että arjalaiset eivät uhranneet. Ja näin ollen vesittävät ja torjuvat ajatuksen jumalan uhrilahjasta jonka tämä meille on valmistanut. Tuokin jumalan uhrilahja mainitaan Vedoissa. Kristus on jo kirjoitusasultaan samankaltainen kuin Krishna. Mutta kyse on korkean tason metaforiasta.

     Yhteinen piirre Vaishnavismissa ja Kristillisyydessä on myös jumalakäsityksen absoluuttinen totuus, eli polttava kirkkaus. Siis se poikkeaa relatiivisesta pakanuudesta. Tuon absoluutin ja ihanteen voimalla, sitä kohti kurkottamalla, on rakennettu kaikki sivilisaatiot.

     Tässä Krishna liikkeen perustaja Bhaktivedanta Swami Prabhupada kertoo asiasta.

     https://www.youtube.com/watch?v=x4osChDnPyQ

     Hänetkin myrkytettiin juutalaisten toimesta ja nykyisin ISKCON liike on heidän taholta mädätetty myös kuten useimmat kristillisetkin kirkkokunnat.

     https://www.youtube.com/watch?v=adI2De4dzpo

     On arveltu myös, että masoreettista tekstiä johon nykyään vanhan testamentin käännökset perustuvat olisi näiden edomilaisten(juutalaisten) toimesta editoitu aina sinne keski-ajalle asti vähintään ääntämismerkkien avulla jotka voivat muuttaa radikaalisti sanan merkitystä. Septuaginta on ilmeisesti luotettavampi siinä mielessä.

     Evolakaan ei ole ehkä ollut tietoinen tästä identiteettivarkaudesta. Jeesus oikein tulkittuna edustaa arjalaista arkkityyppiä joka sankarillisesti voittaa koko maailman arvoilla jotka ovat ylimaallisia. Buddha oli arjalainen myös ja saman tyyppinen sisäinen (detachment) sankaruus hänestäkin huokuu.

     http://atlanteangardens.blogspot.no/2014/05/the-blue-eyed-buddha.html

     Gnostilaisen mystiikan mukaan tämä maailma ja luonto ovat eri voimien luomia kuin Yahven luomakunta vaikkakin Jumalan lait myös jollain salatulla tavalla inversion kaltaisesti heijastuvat myös tänne. Ja niin kauan kuin meissä elämän henki on tässä ruumiillisessa elämän muodossa tulee näitä luonnonlakeja kunnioittaa vaikka ne olisivatkin saatanasta. Olemmehan ruumiillisuutemme kautta osa tätä maailmaa, mutta sielumme on jostain muulta tasolta jossa luonnon raakuus ja lait eivät päde.

     Syy miksi juutalaisuus ja pahuus ylipäätään näyttää pärjäävän tässä maailmassa johtuu juurikin siitä, että ne toimivat luonnon lakien mukaan. Tässä maailmassa pärjää niillä arvoilla joilla juutalaiset ja muut salaseurat pärjäävät ja ovat päässeet asemiinsa. Koko luonnollinen maailma pyörii valheen ja petoksen voimalla kun katsoo eläinkuntaa jossa eläimen turkin värikin on sille ominaisen elinympäristön maisemaan sulautuva, jotta se voisi hämätä petoeläintä, puhumattakaan niiden petollisesta käytöksestä. Kuten kissa vaanii hiirtä jne.

     Tässä kohdin kansallissosialismin määritelmää tulisi tarkentaa HENGELLIS-biologiseksi. Muuten on turha lähteä ihanteellisilla arvoilla juutalaisvaltaa vastaan nousemaan.

     Esoteerisen tulkinnan mukaan arjalaiset tulevat Atlantikselta, Hyperborealta ja Lemurialta jotka ovat Raamatun metaforinen Eeden. Tuo alkuperä mahdollistaa yliluonnollisen aistikyvyn ja etiikan.

     • Kyllä Evola varmasti ymmärsi että abrahamilaisuus olisi voinut nousta täysin keinotekoiselle pohjalle vaan sen piti käyttää hyväksi aiempia traditioita. Sinulla meni nyt aivan väärin päin se kausaalisuhde, ensin tulivat Vedat ja vasta kauan sen jälkeen luotiin Kristus ja muut mädätykset niistä arvoista. Tottakai kristinusko ja sitä aiemmat liikkeet käyttivät hyväkseen perinteisiä myyttejä ja arvoja.

    • Ja kun wanha testamentti on erittäinkin väkivaltaan ja vihanpitoon kannustava eepos vähän niinkuin koraani niin mitäpä muuta voi sen tulkitsijoilta odottaa…

  • “valittu kansa on vanhan testamentin termein kaikkien valehtelijoiden äiti ja isä, jolla kosto ja verenhimo ulottuu seitsemänteen sukupolveen.”

   Nykyajan ns “juutalaiset” eivät ole valittu kansa, eivätkä usko Vanhaan Testamentiin. Valehtelu sen sijaan on heille tuttua.

   1Jn 2:22 Who is a liar but he that denieth that Jesus is the Christ? He is antichrist, that denieth the Father and the Son.
   1Jn 2:23 Whosoever denieth the Son, the same hath not the Father: (but) he that acknowledgeth the Son hath the Father also.

 3. Järkyttävää!

  Onneksi oma isoäitini, Viipurissa syntynyt evakko, lotta ja AKS:n jäsen nukkui kaksi vuotta sitten pois. Hänen ei tarvinnut enää tiedostaa Suomen ja Saksan häpeällistä tilaa.

 4. Todellinen taistelija, Ursula tullaan muistamaan. Oikeaa “Saksaa” ei enää ole, miehitetty maa ollut jo yli 70 vuotta.

 5. Saksassa on suunnitteilla laki holohoaxin kieltäjiä ja antisemitistisiä vastaan. rangaistukset ovat sitten luokkaa Tel-Aviv.
  Tämä laki on niin laaja, että esimerkiksi kaikki Israelia negatiivisessa valossa esittävät puheet,artikkelit, videot yms. on rikollista ja antisemitistä toimintaa.
  Kun alkaa loppua nämä syytettävät, niin on pakko tehdä uusia syyllisiä lain voimalla. Merkel on oikein oiva sionistien käskassara juuri tähän hommaan.
  Haagin näytöstuomioistuimesta lähtien on vastapuolen puolustuspuheet ja todisteet siirretty aina marginaaliin eikä niillä ole ollut mitään painoarvoa, tuomiot on tehty pelkällä mutulla ja kolmannen henkilön kuulemisen perusteella, mitään faktaa tai asiakirjoja ei ole koskaan esitetty.
  Ei voi kuin kunnioittaa Ursulan päättäväisyyttä ja sitkeyttä, toivottaa mielessään voimia mahdolliseen vapautumiseensa asti.

 6. Vihdoin saatiin tämä vaarallinen rikollinen telkien taakse! 😯

 7. Mikä rikos on tehnyt Ursula Haverbeck?
  Sanoi että 6+0+0+0+0+0+0 ei olekaan 6000000?

  Muuten ei edes häpeällinen farssi “Nurnbergin tuomioistuin” määrännyt maagisesta luvusta kuusi miljoonaa.
  Tätä maagista lukua ei löydy kuin juutalaisten kabbalistien julistuksista, ensimmäisiä julkisia mainintoja “kuudesta miljoonasta” tunnettu ainakin 1880-luvuilta alkaen.

 8. Jos jotakin tapahtui, niin miten sen voi kieltää? Tai voihan kieltää tunnustamasta jotain ym., mutta se että 98-vuotias KIELTÄÄ 80 vuotta sitten tapahtuneita asioita on EPÄRELEVANTTIA ja MITÄTÖNTÄ. Ehkäpä hän tosiaan oli todistamassa juuri sukukypsänä asioita tai asioita joita ei ainakaan ollut, kun noin oikeen poliisien kanssa VAINOTAAN. Mene ja tiedä.

Comments are closed.