Koti Uutisia 87-vuotiaalle Ursula Haverbeckille vankeustuomio “holokaustin” kiistämisestä

87-vuotiaalle Ursula Haverbeckille vankeustuomio “holokaustin” kiistämisestä

1

UK_HaverbeckSaksalainen totuuteen pohjautuvan historiantutkimuksen puolustaja Ursula Haverbeck sai eilen 10 kuukauden vankeustuomion väitetyn juutalaisten kaasukammioissa tapahtuneen systemaattisen joukkomurhan kiistämisestä.

Haverbeck ei väitä, ettei juutalaisia olisi kuollut Auschwitzissä, mutta hänen ja muiden revisionistien teorian mukaan joukoittain juutalaisia ja muita vankeja kuoli sotaolosuhteiden vuoksi muun muassa kulkutauteihin. Painavin syy joukkokuolemiin oli liittoutuneiden saksalaisten huoltoinfrastruktuuriin kohdistamissa pommituksissa, jotka vaikeuttivat ruoan ja lääkkeiden kuljetuksia leireille.

Tuomari ei omasta puolestaan suostunut esittämään todisteita esimerkiksi juuri siitä, että juutalaisia olisi murhattu käyttäen kaasukammioita. Tuomari sanoi olevan “hyödytöntä” ryhtyä väittelyyn ihmisen kanssa, joka “ei hyväksy tosiasioita”. Hän lisäsi, ettei hänellä ole “velvollisuutta todistaa maailmaa pyöreäksi”.

Jopa tuomioistuin myönsi, että Haverbeckin ainut “rikos” oli yritys saada kansa nousemaan nukkehallitusta vastaan osoittamalla, ettei virallinen tarina holokaustista pidä paikkansa ja ettei tästä ole jäänyt yhtä ainoata teknistä tai asiakirjatodistetta. Haverbeckia ei syytetty kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, uhkailusta tai kunnianloukkauksesta.

Yleisradio ei omassa uutisessaan suostunut kertomaan edes Haverbeckin nimeä vaan haukkuu tätä saksalaislehdistön mukana “natsimummoksi” ja valehtelee Haverbeckin holokaustin kumoavista argumenteista. Haverbeckin todelliset perustelut ovat kuitenkin helposti kuunneltavissa oikeudenkäyntiprosessiin johtaneesta televisiohaastattelusta:

 

Lähteet: Magneettimedia, Yle

1 KOMMENTTI

  1. Taisi käydä niin, että, ainakin ikänsä puolesta, nyt tuomittu muommo voisi olla vaikka paikanpäällä ollut silminnäkijä. Oikeutta käyttänyt tuomari oli tuskin edes syntynyt vielä tuolloin.
    Näinhän tämä nykyään taitaa olla, että virallinen historia ei ole faktoihin perustuvaa vaan valtaapitävät päättävät historian kulun, jälkikäteen. Tulee kovasti mieleen entiset itä-blokin maat, kiina ja pohjois-korea. Taidetaan “länsimaissa” olla samalla tasolla em maiden kanssa virallisten totuuksien suhteen.

Comments are closed.