Koti Uutisia Ulkomaat 72-vuotias floridalaismies epäiltynä tuhopoltosta – oli “grillaamassa juutalaiset”

72-vuotias floridalaismies epäiltynä tuhopoltosta – oli “grillaamassa juutalaiset”

1

Floridan poliisi on pidättänyt 72-vuotiaan miehen, jonka he epäilevät valmistelleen tuhopolttoa asuintalossaan. Mies oli tehnyt päätöksensä polttaa koko kerrostalo sen jälkeen kun hänelle oli annettu häätömääräys ja kun hänet oli pakotettu muuttamaan talosta pois. Poliisille mies kommentoi aikeitaan sanomalla, että hän oli “suunnitellut pienet grillijuhlat” ja tarkoituksena oli “polttaa kaikki talossa asuvat v**un juutalaiset”.

Miehen suunnitelma oli kaataa isoja määriä bensiiniä talon putkistoon, minkä jälkeen hän aikoi sytyttää talon tuleen. Jotta palo leviäisi putkia kautta talon eri huoneistoihin, mies oli aikonut käyttää kahta isoa tuuletinta. Tämän lisäksi hän oli ostanut lukkoja, joilla hän aikoi lukita kaikki taloon johtavat sisäänkäynnit estääkseen pelastuslaitosta pääsemästä rakennukseen.

Poliisi pääsi miehen jäljille vihjeen kautta. Kun he saapuivat paikalle, he löysivät nyt pidätetyn Walter Stolperin talon autokerroksesta, jossa hän oli siirtämässä kahta kanisteria bensiiniä ostoskärryillä. Poliisi löysi paikalta kahdeksan muuta kanisteria, jotka oli täytetty bensiinillä. Mies oli jo ehtinyt kaataa ison määrän bensiiniä talon roskakuiluista alas.

Lähde: RT

1 KOMMENTTI

  1. Haha, eri mytologioissa puhutaan tulvista, jotka huuhtovat pois kuonan ja luonto saa taas aloittaa alusta. Ehkä nämä ovat enemmän niitä Kaksoivirranmaan satuja.

    Jos mietitään hakaristiä, joka on Auringon symboli, niin maailman uudelleenjärjestelyn mytologiaan voisi liittyä paremmin tuli. Eli poltetaan saasta ja tuhkasta syntyy jotain uutta (ei kuitenkaan mitään Feenix-lintua…) Ehdokkaita voisi olla maan polttava ydinsota. Tai ehkä otsonikerros jolloin UV-säteet ja muut vähemmän kivat asiat korventavat elinympäristön, pysäyttävät judejen tihutyöt ja pitkän ajan päästä aloittavat uuden syklin, johon selvinneet ihmiset voivat aloittaa alusta.

    Tästä polttamismytologiasta voimme kiittää vain juutalaisia ja heidän holokaustimyyttiään. He vahvistivat myytin tarpeeksi suureksi, jotta arjalaiset voisivat ottaa sen käyttöönsä. Ja onhan hieman taikauskoisella tavalla loogistakin että vesi pelastaa seemiläisen maailmanjärjestyksen, mutta tuli pelastaa arjalaisen.

Comments are closed.