Koti Uutisia Ulkomaat 600 rotumuukalaista ryntäsi Espanjan rajan yli

600 rotumuukalaista ryntäsi Espanjan rajan yli

10

Torstaina noin 800 rotumuukalaista ryntäsi Espanjan rajalle. Noin 600 heistä onnistui ylittämään rajan. Ryntäys tapahtui espanjalaisessa Ceutan kaupingissa, joka sijaitsee Pohjois-Afrikassa. Alue on jo useampaan otteeseen saanut kokea samankaltaisia ryntäyksiä.

Viranomaisten mukaan useita poliiseja loukkaantui ryntäyksen aikana. Rotumuukalaiset käyttivät ryntäyksen aikana pulloja, joihin he olivat laittaneet ihmisten ulostetta.

Espanjasta on tullut rotumuukalaisten uusi suosikkikohde sen jälkeen kun Italia päätti sulkea rajansa.

10 KOMMENTIT

 1. Koska väkivaltaisesti valtion rajan ylittäviä saadaan kohdella, kuten pitää?

  • Heti kun ensimmäinen jannu tähtää rynnäkkökiväärin piipun paskavarpaan silmien väliin.

  • Fantasiointi rynkyistä on… lapseellista fantasiontia, joka ei johda mihinkään kuin harhaan.

   Kaikki riippuu siitä, miten aktiivisia olemme Kansan Yhtenäisyys r.y.:n rekisteröinnin vaatiman kannatuskorttien keräämisessa. Tämä on kohtalon kysymys, koska puoluehankkeen epäonnistuminen dramaattisesti huonontaa koko kansanliikkeen näköalat pitkälle tulevaisuuteen. Se on niin pirullisen vaikea työ että kehotan jokaista kansallismielistä olla laskematta siihen varaan, että joku muu kerää nuo kortit tai että “kyllä jotenkin se hoituu”. Ei ne kortit keräänny kuin tekemällä 30…100 keskusteluyritystä per yksi kortti. Kehotan jättämään sikseen kaiken muun ja menemään kaduille, puistoihin, toreille ja kaikkialle missä näette ihmisiä. Kovasti epäilen (mutu arvio), että lentolehtisten jakaminen ei johda mihinkään, korjatkaa jos jollakin on varmempi (l. tilastoilla tuettu) tieto. Puhukaa tuntemattomille asioita suoraan, keskittyen vain olennaisempaan: Suomen itsenäisyyden palauttaminen EU-bankstereiden ja -mafian kuristusotteesta! Miten laajempi on keskustelussa käsitellyt asiat – siten varmempi törmätään ilmiöön “Jotakin ei sovi – kaikki ei sovi!”.

   Ei ole väliä, miltä se näyttää kun yksinäinen ihminen puhuu tuntemattomille niinkin oudoista asioista kuin kansakunnan kohtalo ja valtiollisen itsenäisyyden itseisarvo. Kenellä on sama isänmaallinen “aallonpituus” ne hyllä ilmoitavat asiasta pian; muiden orjamaisista mielipiteistä ei tarvitsekaan välittää sillä ne on vapaaehtoisia orjia.

   Päivä oli kuuma, keräsin tänään 9 kpl ja adrenaliini vieläkin kiehuu.

   • Mielestäni olisi järkevää laittaa Kansan Yhtenäisyys r.y:n banneri Vastarintaliikkeen etusivulle stickyksi, että kaikki uudet kävijät, jotka vierailevat sivuilla löytäisi helposti tietoa puoluehankkeesta. Itsekin olen jokusia kannattajakortteja saanut kerättyä.

   • Ei vaan taida Kansan Yhtenäisyys juurikaan vaikuttaa Espanjan tilanteeseen…

 2. Suvakkihorokin on nyt mielissään. Sieltä sitä lihaa alkaa tulemaan.

Comments are closed.