Koti Uutisia 60 ratsiaa Saksassa Facebookissa kirjoittelusta

60 ratsiaa Saksassa Facebookissa kirjoittelusta

5

UK_kasiraudat

Saksan poliisi iski eilen keskiviikkona 60 henkilöä vastaan, joiden väitetään muun muassa ilmaisseen itseään “muukalaisvihamielisesti” ja “rasistisesti” sosiaalisessa mediassa. Liittovaltion poliisin lehdistötiedotteessa kerrottiin, että 25 poliisipiiriä osallistui valtakunnalliseen ratsiaan.

Osa iskuista kohdistettiin Facebook-ryhmään, jossa on väitetty levitettäneen “äärioikeistolaisuutta” ja “muukalaisvihaa” sekä “natsismia ihannoivia viestejä”. Berliinissä toimet kohdistuivat holokaustirevisionisteihin, jotka kirjoittivat “vihamielisesti pakolaisista ja poliitikoista”, kertoo Junge Freiheit.

Saksan hallituksen painostus Facebookia kohtaan aiemmin tänä vuonna sai sen käynnistämään satojen työntekijöiden yrityksen, joka keskittyy käymään läpi ja sensuroimaan sosiaalisen verkkosivuston “muukalaisvihamielisiä” viestejä.

Liittovaltion poliisipäällikkö Holger Münch kertoi keskiviikkona, että tämäntyyppinen materiaali on lisääntynyt voimakkaasti sen jälkeen, kun invaasio alkoi viime vuonna: “Tämän päivän toimenpiteet tekevät selväksi, että liittovaltion ja osavaltioiden poliisivoimat tulevat torjumaan voimakkaasti Internetin vihanlietsontaa. […] Oikeistopoliittisesti motivoituneiden viharikokset Internetissä ovat lisääntyneet merkittävästi Euroopan pakolaistilanteen jäljiltä.”

Lähde: MV-lehti

5 KOMMENTIT

 1. Poiiseillakin on perheet. Missähän vaiheessa he ymmärtävät että taistelevat rahan puolesta omaa kansaa vastaan? Siinä vaiheessa kun poliisi ymmärtää tilanteen absurdiuden, ja alkaa empimään, silloin on kansa voittanut.

  Samaa voidaan sanoa puolustusvoimista. Mutta tällä hetkellä kun kapiaiset tekevät kaikkensa NATO-kiimassaan, heillä ei tunnu olevan empatiaa omaa kansaansa kohtaan. Sitä joka maksaa heidänkin palkkansa. Viimeistään siinä vaiheessa hekin havahtuvat kun palkanmaksu lakkaa, tai se vähenee oleellisesti.

 2. Miksi tänne ei pysty linkittää – ja itse uutisesta: Saksan kansalaisten vainoaminen ja “vihapuheiden” seuraaminen sekä sensuurin levittäminen luo tilanteen, että kansa tuntee olevansa pidettynä pimeässä. Ihminen tarvii tietoa, varsinkin näinä vaikeina aikoina.
  Muuten kansa voi liikahtaa ja se tietää viimekädessä sisällissotaa, mikä Euroopan tuntien tarttuu muihin kansoihin ja Eurooppa on suistunut oikeaan anarkiaan.
  Vasemmisto vastaan oikeisto vastaan poliisi.
  Syytin edellisessä viestissä juutalaisia, niin siksi varmaan ei julkaistu ja linkitin Magneettimediaan sekä YLE:n uutiseen, missä kerrottiin että Saksan poliisi kävelee laskin kädessä kadulla, ettei tule mistään lukua 18 tai 88 jne. Viittaavat antisemiittisyyteen, mitä poliisi pitää vahingollisempana kuin esim. Kölnin joukkoraiskauksia ja matu-ongelmaa ylipäätään.
  Olen ennenkin kommentoinut tänne, mutta tänään ei ole onnistunut. Kokeillaan tämä. Ties vaikka Vastarinta on vetänyt herneen nenään. Lukeehan tuossa kuitenkin selvästi, että kommentit eivät edusta Vastarinnan kantaa.
  Tai nämä viestit moderoidaan jonkun kolmannen tahon puolesta.

Comments are closed.