Koti Uutisia 60 prosenttia USA:n Pakistaniin kohdistamista ilmahyökkäyksistä kohdistuu siviileihin

60 prosenttia USA:n Pakistaniin kohdistamista ilmahyökkäyksistä kohdistuu siviileihin

3

UK_Ilmahyokkaykset_Pakistan

Uuden raportin mukaan USA:n Pakistaniin kohdistamien ilmahyökkäysten tavallisin kohde ovat olleet asunnot. Kokonaiset 60 prosenttia kaikista hyökkäyksistä on kohdistunut ihmisten asumuksiin.

Ainakin 132 taloa on tuhoutunut yli 380 ilmahyökkäyksen aikana viimeisimmällä vuosikymmenellä Pakistanissa. Vähintään 222 siviilin arvioidaan tapetun ja kaiken kaikkiaan 417–957 menehtyneen ilmahyökkäyksissä.

Raportissa sanotaan, että jokainen asuntoon kohdistettu hyökkäys tappaa keskimäärin 6,2 henkilöä, joista 0,9 on siviilejä. Epäillään kuitenkin, etteivät luvut näytä koko totuutta, sillä esimerkiksi naispuolisten uhrien määrää vähätellään suuresti.

Raportti paljastaa edelleen suurimman osan hyökkäyksistä tapahtuvan useammin öisin kuin iltapäivisin. Öiset hyökkäykset ovat yleensä myös melko verisiä, koska yleensä koko perhe nukkuu silloin sisällä talossa.

Yhdysvallat ilmoittaa usein maailmalle ilmahyökkäysten tapahtuneen hyökätessä “leiriin” tai “sotilastukikohtaan”. On kuitenkin todistettua, että ne kohdistuvat yleensä perheiden asumuksiin.

Lähteet: Nordfront.se, RT

3 KOMMENTIT

  1. Maassa asuu patrioottinen kansa joka pitää oikeuksistaan kiinni ja vaatii niitä. Näin pyritään murentamaan kansan henkinen selkäranka.

    Kuvassa näkyvä lennokki on yksi syy miksen koskaan tule hankkimaan Rotax merkkistä moottoria, tai korjaamaan yhtään kappaletta moista konetta. Ei passaa vahvistaa pahan valtaa.

    Elämä voisi olla helpompaakin jos ei olisi niin kriittinen mutta, elämäntapa voi olla voimakaskin kannanotto.

  2. Onkohan noille iskuille lupa? Tuskin, eihän maailmanpoliisi tarvitse lupia.

Comments are closed.