Koti Uutisia 6.12. lähestyy!

6.12. lähestyy!

4

Itsenäisyyspäivän 612-kulkue lähestyy. Kulkueen järjestävä yhdistys julkaisi alkuviikosta tapahtuman uuden mainosvideon, joka on katsottavissa alla.

Helsingin Sanomien tekemän valheellisen uutisen jälkeen Kansallisen Vastarinnan toimitus on saanut yhteydenottoja lukijoilta. Suomen Vastarintaliike ei ole 612-kulkueen järjestäjä, mutta pidämme tapahtumaa arvokkaana aloitteena suomalaisuuden ja itsenäisyyden puolesta.

Tapahtuma ei ole sitoutunut mihinkään puolueeseen tai järjestöön. Kannustamme kaikkia isänmaallisia suomalaisia osallistumaan tapahtumaan!

#612Fi #Itsenäisyysonjuhlanarvoinen #Suomi #Itsenäisyys #JoulukuunKuudes #Töölöntori

 

Aiheesta lisää:

Tiedote 612-tapahtumasta
Itsenäisen Suomen syntymäpäiväjuhlat Helsinki 6.12.2014

4 KOMMENTIT

 1. Hesari taas vauhdissa.

  Hyvä että tuossa viestittelyssä ilmoitettiin, ettei myöskään vihervasuri-anarkomarkot ole yhteydessä tapahtumaan. Hehän ovat näitä Hesarin lemmikkejä, nämä kuokkaviaras/ikkunanrikkojat. Samoin Iltalehti ja Iltasanomat kaikki hengaavat näitten vihreiden vasureiden rikollisten kanssa.

  Ei hätää, kaikki tulee paljastumaan valitettavasti heidän kannaltaan.
  Samoin rikollisten suhteet poliitikkoihin ovat tulossa kohta julki.

 2. Iso KIITOS jälleen kerran Teille asiallisesta tiedotuksesta koskien Itsenäisen Suomen syntymäpäiviä 6.12.2014! Jos tapahtumasta kiinnostunut olisi selaillut valtamedian (z.o.g..) uutisointia tilaisuudesta olisi saanut melko hämärän käsityksen.
  Osallistumiskynnys kulkueeseen ylittyi: Pakko osallistua!!!

 3. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014120418892479_uu.shtml

  Iltalehti kirjoittaa ihmeen asiallisesti:

  “Kulkue hautausmaalle

  Hieman vasemmistoradikaalien kulkuetta myöhemmin lähtee Helsingin Töölöstä liikkeelle toisenlainen mielenilmaus. Soihduin varustautunut kulkue aikoo edetä Presidentinlinnan sijaan Hietaniemen hautausmaalle. Perillä tarkoitus on laskea kynttilöitä ja seppeleitä haudoille.

  Tapahtumakutsua on levittänyt oikeistomielinen Kansallinen Vastarinta. Liike ei kuitenkaan toimi tapahtuman järjestäjänä ja kulkueen on ilmoitettu olevan poliittisesti sitoutumaton. Paikalle ovat tervetulleita kaikki halukkaat, mutta poliittisten tunnusten käyttö on kielletty.

  Osallistujia ohjeistetaan toimimaan arvokkaalla ja asiaankuuluvalla, tapahtumaa kunnioittavalla käytöksellä.”

  Valitettavasti tämä on kuitenkin niputettu mielenilmausten kanssa samaan. Eli myös näiden radikaalivasemmistoriehujien. Mutta kuitenkin harvinaisen miedosti ilmaistu Iltalehdeltä.

  Kuitenkin kun vertaa viime vuotisia kiakkoviaraiden touhua lukiessa Iltalehden kirjoituksesta kuvauksen 612 -tapahtumasta, niin kyllähän se paljon arvokkaammalta kuulostaa kuin järjetön riehuminen a la Vasemmisto.

  Hyvä!

Comments are closed.