Koti Uutisia Rikos 51% Amerikan vuoden 2019 joukkoampujista tähän mennessä mustia

51% Amerikan vuoden 2019 joukkoampujista tähän mennessä mustia

2

Viime aikojen joukkoampumiset Amerikassa ovat saaneet jotkut tahot leimaamaan ilmiön ”valkoisen miehen ongelmaksi” ja esimerkiksi Newsweek oli väittänyt valkoisten tehneen maassa eniten joukkoampumisia. Kuitenkin myös valtamedian aktiivisesti käyttämän, joukkoampumisista kirjaa pitävän massshootingtracker.orgin tietojen perusteella 72:sta joukkoampujasta, jonka rotu on tiedossa, 21 oli valkoisia, 37 mustia, 8 latinoja ja 6 muita etnisiä ryhmiä.

51% joukkoampujista oli siis mustia, 29% valkoisia ja 11% latinoja. Lisäksi jopa puolet vuoden 2019 joukkoampumisista on vielä selvittämättä ja useimmat niistä tapahtuivat mustien asuinalueilla, joten mustien osuus on todennäköisesti vielä suurempi.

Valkoiset ovat 61% Amerikan väestöstä, latinot 17,8% ja mustat 12,7%. Tämän perusteella valkoiset ovat itse asiassa selkeästi aliedustettuja joukkoampujissa, kun taas mustat erittäin yliedustettuja.

Jostain syystä valtamedia ei kiinnitä huomiota tähän tosiasiaan, ilmeisesti koska se ei sovi heidän maailmankatsomukseensa.

Lähde: Frontpage Mag

2 KOMMENTIT

  1. Lueskelin suomalaisten kommentteja eri palstoilla ja medioissa, niin huomasin onnekseni, että monet suomalaiset tiedostavat juuri tämän faktan. Syyttivät medioita tahallisesta tilastojen vääristelemisestä.

Comments are closed.