Koti Uutisia Rotu 42 prosenttia länsi-Saksan alle kuusivuotiaista lapsista rotumuukalaisia

42 prosenttia länsi-Saksan alle kuusivuotiaista lapsista rotumuukalaisia

6

Kaksi vuotta kestänyt tilastokeskuksen tutkimus Saksassa osoittaa, kuinka rotumuukalaisten maahanmuutto ja saksalaisten ulosvirtaus maasta ovat muuttaneet radikaalisti maan väestötilastoja. Läntisessä Saksassa, jossa väestönvaihto käy kuumimmillaan, 42 prosentilla alle kuusivuotiaista lapsista on maahanmuuttajatausta.

Vuonna 2018 82 000 saksalaista enemmän muutti pois maasta kuin mitä heitä muutti takaisin kotimaahansa. Tämä trendi on jatkunut vuodesta 2005. Kahden viime vuoden aikana noin 217 000 saksalaista on jättänyt kotimaansa ja muuttanut muualle. Syntyvyys- ja kuolleisuusluvut maassa ovat varsin synkkiä: kahden viime vuoden aikana 50 000 saksalaista enemmän on kuollut kuin syntynyt. Tämä tarkoittaa, että Saksa on menettänyt 717 000 asukasta.

“Kansainvälinen maahanmuutto” Saksaan on puolestaan äärimmäisen vilkasta. Vuonna 2017 noin 1,4 miljoonaa ulkomaalaista muutti Saksaan, ja esimerkiksi Frankfurtissa saksalaiset ovat jo vähemmistö. Tänä päivänä joka neljännellä eli 19,3 miljoonalla Saksassa asuvalla ihmisellä on maahanmuuttajatausta.

Lähteet: Nordfront, Frihetskamp, Voice of Europe

6 KOMMENTIT

 1. Ja juutalaiset juhlivat… seuraava suuri sota tuleekin olemaan hieman erilainen.

 2. Tällä ei ole tietenkään mitään tekemistä väestön vaihdon kanssa, ainakin jos on uskominen kaiken maailman dosentteja.

 3. Poliittista ratkaisua tähän ei ole. Tärkeintä on että ei sodittaisi eurooppalaisia veljiämme vastaan enää ikinä. Churchill on kenties historian pahimpia pettureita joka palveli vain juutalaisten intressejä. Tämä on taistelu meidän rodun olemassaolosta.

  Ainoat todelliset toivot Euroopalle
  1.Tee valkoisia lapsia, niin kauan kun ollaan olemassa suurissa määrin, Juutalaisten maailmanjärjestys ei voi tapahtua.
  2.Öljyn loppuminen ja täten sivilisaation romahtaminen. He jotka ovat itsenäisiä ruuan suhteen saattavat pärjätä, ja moni heistä pärjääkin. Nykyinen tehomaatalous ei ole kestävää ja se syö elävältä kostean ja ravinteikkaan maaperämme.
  3.Uusi jääkausi. Euroopassa 90% ajasta on jääkausia ja tämä ‘lämmin jakso’ mitä elämme kestää keskimäärin 12 000 vuotta. Viime jääkaudesta on juuri tuo aika. ‘Glacial period’ kestääkin sitten lähes 125 000 vuotta ja Pohjois-Eurooppa, Kanada ja Pohjois-Venäjä muuttuvat aika rajuiksi elinpaikoiksi. Muuttoliikettä tulee täten etelämpään mutta rotumuukalaiset jotka ovat täällä vain ‘sivilisaation’ takana lähtevät nopeasti helvettiin tai eivät selviä.

  • Ei maa ole todellisuudessa vielä edes 12 000 vuotta vanha. Todennäköisesti nuo puheet uusista jääkausista ja ilmastonmuutoksestakin, ovat ihmisten pelottelu tarkoituksessa kehiteltyjä teorioita, joilla pyritään globaalilla tasolla oikeuttamaan “maailmanlaajuisen ympäristönsuojelun nimissä” siirtyminen pikkuhiljaa maailmanhallituksen alaisuuteen.

   • No nyt meni foliohattulinjalle jotta pamahti. Kai se on tuo aurinkokin kiinalaisesta halpahallista ostettu 60-luvun alppiaurinkolampun halpa kopio, joka kohta simahtaa ja Jeesus tulee pelastamaan ja jakamaan villasukkia niille, jotka uskovat oikealla tavalla ja oikeissa paikoissa.

Comments are closed.