Koti Uutisia Pohjoismaat 40 esikoulusta Ruotsissa 27 hyväksyisi huntupakon

40 esikoulusta Ruotsissa 27 hyväksyisi huntupakon

9
Tuore tutkimus osoittaa, että valtaosa Ruotsin monikulttuurisissa lähiöissä sijaitsevista esikouluista hyväksyisi huntupakon. Tämä tarkoittaisi, että esikoulun henkilökunta valvoisi sitä, että esimerkiksi muslimivanhempien lapset käyttävät huntua, rukoilevat sekä paastoavat vanhempiensa uskonnon mukaisesti. Esikoulut hyväksyisivät myös sen, että he saisivat pakottaa lapsia käyttämään huntua.

Astetta koomisemmaksi uutisesta tekee se, että Ruotsin monikulttuurin puolesta puhuva opetusministeri Gustav Fridolin on järkyttynyt tutkimuksen tuloksista. Hänen mielestään huntupakolle myönteiset esikoulut rikkovat koulujen arvomaailmaa. Fridolin aikoo nyt kutsua koolle maan kouluviranomaiset ja päähenkilöitä Göteborgin, Tukholman ja Malmön kaupungeista keskustelemaan asiasta.

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

 1. Kertoo jotakin järkyttävää rodun seksuaalikäsityksestä ja itsekontrollista kun esikoululaiset tytöt on puettava säkkiin, ettei nilkka eikä kaula vilahda. Raiskattavaksi kelpaa etenkin Afrikassa, mutta myös Lähi-idässä niin eläin kuin kaksivuotias lapsikin. YK:n raportin luin tästä pienten lasten hyväksikäytöstä kehitysmaissa ja se oli silmät avaava kokemus, miksi Eurooppa on pidettävä valkoisena ja sivistyneenä. Tästä vaatimuksesta ei saa joustaa yhtään.

 2. Otsikosta päättelin, että uutinen on propagandaa.

  — Että Ruotsista on löydetty kaiken kaikkiaan 40 esikoulua, jotka hyväksyvät huntupakon. Esikouluja lienee Ruotsissa vähintään tuhat.
  — Sitten vedetään otsikko, että yli puolet kannattaa asiaa.

  Kiireinen lukija, siis suurin osa lukijoista saa vaikutelman, että yli puolet Ruotsin esikouluista haluaa huntupakon.

  Nykyään uutisen perimmäinen tarkoitus ei ole välittää tietoa vaan ajaa rahoittajan tai muun tahon agendaa.

  Mene ja tiedä.

  • Kyllähän siinä lukee että 40 esikoulusta 27 hyväksyy ja heti uutisen alussa kerrotaan, missä nämä esikoulut sijaitsevat.

  • Luit itse väärin.
   “…valtaosa Ruotsin monikulttuurisissa lähiöissä sijaitsevista esikouluista hyväksyisi huntupakon.”
   Eli jos 40stä monikulttuurisen lähiön esikoulusta 27 hyväksyy huntupakon on asiat jo aika viturallaan. Uskonto ei saa mennä lasten oikeuksien edelle.

  • Propaganda on opetusta ja sosialisaatiota. Jos opetat lastasi ja lapsi on sosiaalisessa kanssakäymisessä niin silloin se lapsi de facto altistuu propagandalle.

   “Nykyään uutisen perimmäinen tarkoitus ei ole välittää tietoa vaan ajaa rahoittajan tai muun tahon agendaa.”
   Tiedonvälitykseen sisältyy aina agenda. Se, joka muuta väittää, on itse pahimman luokan mädättäjä. Perimmäinen tarkoitus on siis ollut se agenda ja valtavirtamedioissa ja joissain pienmedioissa myös liikevoitto.

   Nuo kommentit paljastavat kuinka naivi maailmankuva kirjoittajalla on. Kaikki valtavirtamedian yleensä kosmeettiset ja auktoriteetteihin perustuvat mielikuvanmuokkaukset on nielty sellaisenaan uskoen objektiiviseen tiedonvälitykseen.

   Media ei ainoastaan ole subjektiivinen VAAN SEN PITÄÄ OLLA, koska objektiivinen media olisi media vailla tietoutta omasta subjektiivisuudesta, ja nimenomaan lukijan on paras lukea itsetietoista eli viisasta mediaa.

 3. “Tasa-arvon” nimissä myös valkoisille tytöille huntupakko, jotta muslimitytöt eivät kokisi oloaan ulkopuolisilta.🙂

 4. Tuon ikäisiä tyttöjä ei heidän oikeassa kotimaassaankaan koskaan puettaisi vielä burkaan.

Comments are closed.