Koti Uutisia 30 vastaan viisi – jälleen monikulttuurista väkivaltaa pääkaupunkiseudulla

30 vastaan viisi – jälleen monikulttuurista väkivaltaa pääkaupunkiseudulla

10

Pääkaupunkiseudulla on alkavan syksyn aikana sattunut useita monikulttuurisia väkivallantekoja. “Joukkotappeluna” uutisoitu ryöstöaalto Vantaan Tikkurilassa sekä heti seuraavana viikonloppuna Helsingin keskustassa sijaitsevissa puistoissa sattuneet röyhkeät ryöstöt ovat nyt saaneet jatkoa. Tällä kertaa kolmekymmentä ulkomaalaista kävi viiden suomalaisen miehen kimppuun Espoon Kauklahden juna-aseman läheisyydessä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Lehdissä on kerrottu, että pahoinpitelyä oli edeltänyt jonkinlainen sanaharkka. Suomalaiset olivat olleet paikalla kuusinkertaista ylivoimaa vastaan ottavana osapuolena. Maahanmuuttajien suorittama väkivalta oli päättynyt siihen, kun kolmikymmenpäinen lauma nousi junaan. Ambulanssi kävi tarkistamassa suomalaismiesten vammat, jotka eivät kuitenkaan olleet vakavia.

Maahanmuuttajat olivat jatkaneet häiriköintiään junassa, josta vartijat olivat poistaneet osan heistä. Vartijat eivät tässä vaiheessa vielä tienneet hetkeä aikaisemmin sattuneesta tappelusta. Poliisi tutkii valvontakameroiden nauhoja. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni.

Länsiväylä uutisoi tapahtumasta joukkotappeluna, vaikka Ilta-Sanomien haastatteleman rikoskomisario Henrik Niklanderin mukaan väkivalta on ollut yksipuolista. Metron mukaan kaikki osapuolet olivat 20-vuotiaita tai nuorempia, mutta Länsiväylä kuvailee uhreja “miehiksi” ja maahanmuuttajalaumaa “nuorten joukoksi”.

Lyhyen ajan sisällä sattuneet, paljon julkisuutta saaneet monikulttuuriset väkivallanteot ovat saaneet ihmiset useilla Internetin keskustelupalstoilla – kuten Kansallisen Vastarinnan uutisten kommenteissa – miettimään kodinturvajoukkojen perustamista. Vaikka toistaiseksi ainakaan Kansallisen Vastarinnan toimitukseen ei ole tullut tietoa, että sellainen ryhmä olisi todellisuudessa koottu edes yhden viikonlopun ajaksi partioimaan, kertoo asian miettiminen kuitenkin jo omaa kieltänsä suomalaisten kyllästymisestä maahanmuuttajien aiheuttamiin ongelmiin.

Monikulttuurinen väkivalta ei ole vähenemään päin, päättäjiä eivät kiinnosta tavallisten kansalaisten ongelmat ja poliisikin on voimaton. Silloin ainoastaan suomalaisten oma päättäväisyys ratkaisee. Selvää on, ettei kotona istumalla mikään muutu paremmaksi.

 

Aiheeseen liittyen:

Monikulttuurisia ryöstöjä tällä kertaa Helsingissä
Kymmeniä monikulttuurisia ryöstöjä Tikkurilassa

10 KOMMENTIT

 1. Järjestäytymistähän tilanne vaatii. Politiikan muuttumiseen ei voi enään luottaa. Tilanne pitää ottaa haltuun. Pitää ottaa vastuuta omista elämistämme.

  Mamujengit ovat jo järjestäytyneet ja aseistautuneet.

  • Poliisikin on puhunut kodinturvajoukoista ja pitää tätä tarpeellisena ennen pitkää, koska poliisin resurssejakin karsitaan tälläkin hetkellä. Nimellä “yöpyövelit” olen löytänyt jo joitakin juttuja aiheesta. Varmasti jos tilanteeseen saadaan järjestäytymistä ja kuuluvuutta, ehdokkaista ei varmasti olisi pulaa. Itselläni ainakin löytyisi kiinnostusta ottaa osaa partioihin joinakin öinä. Sillä saataisiin signaali epärehellisille mamuille että alamme nousta heitä vastaan ja se varmasti lisäisi myös turvallisuuden tunnetta kansalaisten keskuudessa.
   Aika alkaa olla kypsä tällaisille järjestöille.

 2. Mamut ovat jo perustaneet omat jenginsä meidän kulmillemme.
  Koska me alamme puolustaa omaamme ja pistämme vastaan?

  • jep itse olen huomannut sen että huumeet ovat suurimmiten maahanmuuttajataustaisten kaupittelemia

 3. Ennen annettiin monikertaisemmin suurelle Punaiselle armeejalle selkään. Nytkö ei siis edes saada muutamaa kymmentä lakritsatonttua kuriin?

  • Eräs suuri ongelma on se, että maahanmuuttajat kantavat lähes aina aseita (esim. veitsiä), mikä on taas harvinaisempaa suomalaisten joukossa. Mitä pidemmälle monikulttuurisuus menee, sitä paremmin jokaisen tavallisen valkoisen ihmisen on varauduttava ottelemaan suurtakin ylivoimaa vastaan – myös aseellisesti.

   • Ja voidaan olla varmoja, että kun Kansallinen katupartio tulee aikoo päättäjät ja poliisi tukahduttaa meidän toiminnan,joten minkään näköinen voimankäyttöväline ei ole mahdollinen mukana tässä toiminassa… nippusiteillä kiinniotostakin varmasti joutuu itse kaappiin… aivoriihi aiheesta olisi tarpeellinen!

 4. Tätä menoa Suomessa, kuten koko Euroopassa tulee vielä syttymään rotujen välinen sisällissota, jos tätä menoa jatkuu vielä pitkään. Mitä enemmän monikulttuurisuutta sen rankemmaksi ja väkivaltaisemmaksi se menee, Ranskassa on jo yli 1000 ghettoa mihin ei voi valkoiset mennä ilman että joutuu pahoinpidellyksi tai että pääsee hengestään.

Comments are closed.