Koti Uutisia Kotimaa 28-vuotias irakilaismies vangittu murhasta ja tuhopoltosta epäiltynä

28-vuotias irakilaismies vangittu murhasta ja tuhopoltosta epäiltynä

12

Sunnuntaina 16. syyskuuta poliisi sai ilmoituksen tulipalosta Porin Itäpuistossa sijaitsevassa kerrostalossa. Paikalla pelastuslaitos totesi tulipalon sammuneen ilmeisesti itsestään. Asunnosta löydettiin keski-ikäisen naisen ruumis, jossa havaittiin merkkejä ulkoisesta väkivallasta.

Keskiviikkona 19. syyskuuta Satakunnan käräjäoikeus vangitsi 28-vuotiaan irakilaismiehen todennäköisin syin epäiltynä keski-ikäisen naisen murhasta. Vangitsemisistunnossa tarvittiin arabian kielen tulkin apua.

Viimeisimpien tietojen mukaan turvapaikan saanut epäilty kuuluu Porin Teljän seurakuntaan ja on jopa seurakuntavaaliehdokkaana sitoutumattomien listalla. Teljän seurakunta on myös aiemmin kunnostautunut paperittomien maahantunkeutujien majoittamisessa yhdessä Suomen Punaisen Ristin kanssa. Tiedotteessaan Teljän seurakunta myöntää murhasta epäillyn ehdokkuuden ja “toivoo tässä tilanteessa malttia suhtautumisessa muihin maahanmuuttajiin”.

Lisää Porin seudun monikulttuuriuutisia on Kansallisen Vastarinnan sivuilla:

Kaksi romania elinkautiseen vankeuteen murhasta
KKO ei myöntänyt valituslupaa porilaistytön raiskanneelle ja elävältä polttaneelle Ramin Azimille
Tapon yrityksestä tuomitun turvapaikanhakijan valitus hylätty
Porilaisessa vastaanottokeskuksessa asuva turvapaikanhakija tuomittu ehdolliseen vankeuteen
Turvapaikanhakijalle kaksi ja puoli vuotta vankeutta raiskauksesta Porissa
Hadiid Amer Husseinille tuomio raiskauksesta Pori Jazzeilla

Lähteet: Satakunnan Kansa (1, 2), MTV

12 KOMMENTIT

 1. Huoh. Taas yksi “sotaa ja vainoa pakoon tullut turvapaikanhakija turhautui rasistiseen ja pakolaisia kyykyttävään” systeemiin ja tässä oli lopputulos. Voihan myös olla, että “rasistinainen” ei antanut seksiä tälle “kunniakansalaiselle”, josta hän ihan “oikeutetusti” kimmastui ja “vahingossa” tappoi. Suomi pakolaisille! Allahu Akbar!

 2. Tämä oli valemedialle nolo juttu, kun juuri tätä karvalasta on luotsattu siitä kuinka on “sopeutunut” Suomeen ja on ollut eduskuntavaaliehdokkaana ym.

 3. Marco de Wit näkyi olevan Porissa mädättäjä porukka SKE:n kanssa keräämässä kannattajakortteja ja huutelemassa Kauppatorilla! Missä oli PVL?

   • No kumpikohan? Ja kuka sai kunnian? Näköjään Tampereen lentävä hollantilainen punavihreän eukkonsa kanssa kun tulivat Tampereelta sinne ja veivät tämän asian nenän edestä! Hyvin menee. Liimatkaa SKE tarroja 😀 Tarrasota!

 4. Tässäpä tulevaisuuteen oiva hokema punavihreässä kuplassa eläville.
  Voivat huutaa kurkku suorana, että “Tappaa ja polttaa ihmisiä kristitytkin”

  • Saati sitten valkoiset pakanat. Treenasin tänään lihapullilla ja pari pääsi kärähtämään.

   Reposaaren sorsapuistolla on niin MoniQuolinen mielipide, että voi juutas.

  • Kunhan näitä uutisia alkaa olla päivittäin, luulisi koomalampaidenkin pikkuhiljaa heräävän ihmettelemään, mihin kaikkeen nämä punarkkivihreitten lempilapset kykenevätkään.

   Otetaanko yhteyttä Li Anderssoniin ja ehdotetaan sotalapsitreffipalvelun perustamista, missä hän voisi olla edelläkävijä ja tiennäyttäjä. Spola kröken och klippa nacken.

Comments are closed.