Koti Uutisia 25 prosenttia briteistä ei halua ainuttakaan maahanmuuttajaa

25 prosenttia briteistä ei halua ainuttakaan maahanmuuttajaa

8

UK_maahanmuuttajia_britanniassa

British Future -ajatuspajan suorittaman tuoreen mielipidemittauksen mukaan joka neljäs englantilainen haluaisi kaikkien maahanmuuttajien palautettavan kotimaihinsa, oleskelivat nämä laillisesti Britanniassa tai eivät. Vuonna 2001 suoritetussa kyselyssä saatiin täsmälleen sama tulos.

British Futuren aiemmin teettämästä tutkimuksesta on selvinnyt, etteivät britit luota maan poliittisiin päättäjiin maahanmuuttokysymyksissä, vaikka kyseisen tutkimuksen mukaan UKIP-puolueen Nigel Farageen luotetaan tässä asiassa enemmän kuin muihin poliitikkoihin.

EU:n tilastokeskus Eurostatin mukaan vuonna 2012 Ison-Britannian kansalaisuutta haki 193 884 henkilöä.

Lähteet: Nordfront.se, Yahoo! News

8 KOMMENTIT

  1. Oltiin pari vuotta sitten käymässä briteissä. Eksyttiin ja oltiin jossain kohtaa kuvan kaltaisessa paikassa; ei brittiläisestä kulttuurista tietoakaan. Ihan kuin jossain hemmetin dubaissa, ainoat valkoiset olimme me ja halal ruokaa mainostettiin joka kadun kulmassa. Ei näin!

  2. Montako prosenttia Brittien valtaamista kansoista ei olisi halunnut brittejä heidän mailleen?
    “Eksyttiin ja oltiin jossain kohtaa kuvan kaltaisessa paikassa; ei brittiläisestä kulttuurista tietoakaan” Ja sun mielesta brittiläinen kulttuuri on teetä ja tupsulakkeja? Brittien kansallisruokakin on tikka masalaa.. Jos maailman ihmisista arviolta viidesosa on ollut aikoinaan union jackin alla, niin kyllähän se varmasti näkyy myös nykyään.

    • Tottakai näkyy, esimerkiksi Brittiläisenä kansainyhteisönä, joka muun muassa tukee ja kehittää entisiä siirtomaita. Miten veikkaat vaikka Kenian käyneen, jos sitä ei olisi aikoinaan kolonisoitu? Siinä on muutama Afrikan maa esimerkkinä… Brittiläisessä yhteiskunnassa emämaatausta näkyy enemmänkin ylpeytenä ja pröystäilynä, en näkisi sitä osana kulttuuria.

      • Luuletko sosissasi että kolonisoiduilla mailla menisi huonommin ilman valtaajia? Mihin perustat väitteen? Ilman ulkopuolista “apua” monet maat voisivat itse nauttia rikkauksistaan..

        • Heh, voisivatpa vain. Kumma juttu kun esimerkiksi Kongo on ollut itsenäinen kohta 60 vuotta, ja maa on edelleen sillä tasolla, milloin Belgia otti irti. Tämä on tapahtunut muun muassa Sierra Leonessa, Etelä-Afrikassa, Namibiassa… Surkeaa kansan puolesta, mutta niin se menee, kun eivät puhalla yhteen hiileen.

    • Eiköhän Britti-imppreiumin tavoite ole ollut kautta aikojen alusmaiden valtaansa ottaminen, niiden luonnonvarojen ryöstäminen sekä kansojen orjikseen alstaminen. Aina sinne minne Britti-imppriumi meni, sielä talous romahti ja kansa orjuutettiin. Aivan kuten Amerikan yhdysvaltojen toimista viimevuosisadan alusta lähtien.

      Erinomaisena esimerkkinä Brittien halusta hallita maailmaa voidaan pitää Kiinan ooppiumsotaa. Kiinalla ei ollut mitään sellaista mitä se olisi tarvinnut ulkomaailmasta. Se oli maailman mahtavin tieteen ja taiteen valtio. Ja Brittejä, kuten myös Hollantilaisia, kiukutti kun eivät saaneet maan rikkauksia itselleen. Niimpä vuosien yrityksen jälkeen Britit veivät ooppiumia Kiinaan jota kansa käytti varomattomasti ja jäi sen orjaksi. Kansankunnan rapistumiseen tyytymätön keisari järjesti ooppiumin tuhoamisen josta Britit saivat oivan syyn julistaa sodan Kiinalle. Brittien jäljet oppiumin maahantuonnista ja levittämisestä näkyvät vielä tänäkin päivänä.

      Britania on yhä myös se valtio joka pyrkii maailmanherruuteen. Se parhansa mukaan dominoi EU:ta ja alistaa kilpaa Ranskan kanssa Saksaa. Tosin kulisseissa, mutta sitäkin tiukemmin.

      Eikä ole sattumaa että EU-virkamiesten palkat maksetaan puntina ja Englantiin. Näin Britit saavat pönkitystä rahaliikenteelleen, joka muuten voisi yskiäkkin. Cameroin uhkapuheet EU-erosta ovat silkaa teatteria. Heillä on aivan liikaa menetettävää jos he eroaisivat. Miettikää nyt vähän, mitä Britit tuottavat sellaista joka käy maailmalla kaupaksi ja jolla he elävät? Tuleeko äkkiä mieleen yhtään tuotetta? Rolls Royce on yksi, mutta ei sillä vielä kansakuntaa pidetä hengissä.

Comments are closed.