Koti Uutisia 20-vuotiasta miestä epäillään kahdesta pommi-iskusta

20-vuotiasta miestä epäillään kahdesta pommi-iskusta

3

Malmön poliisi epäilee 20-vuotiasta miestä kahdesta pommi-iskusta. Mies on jo kuukauden päivät istunut pidätettynä epäiltynä pommi-iskusta, joka tapahtui Rosengårdin kaupunginosan poliisitalon edustalla. Häntä epäillään nyt myös asuintaloa kohtaan tehdystä iskusta.

Syyttäjän mukaan kyseessä on kaksi erittäin vakavaa pommi-iskua. Varsinkin poliisitaloon kohdistunut isku tapahtui hetkenä, jolloin talossa oli paljon ihmisiä.

Malmön kaupungissa on kuluneen vuoden aikana sattunut useampi pommi-isku. Iskut ovat olleet osaa alamaailman valtataistelua ja välienselvittelyä. Poliisiin kohdistunut väkivalta on myös ollut kaupungissa hyvin yleistä viime vuosina. Torstaina Malmön käräjäoikeus tuomitsi 23-vuotiaan miehen poliisiautoa kohtaan tehdystä pommi-iskusta, joka tapahtui välipäivinä.Lähteet: SVT, Nordfront.se (1, 2, 3)

3 KOMMENTIT

  1. Ruotsi on sisällissodassa, vaikka se ei edes itse sitä vielä tiedä. Eivätkä siellä edes sodi suomalaiset Hakkapeliitat, vaan aivan jostain muualta hankitut päänsäryt. Sosialidemokratia vie parhaimmmatkin kansakunnat suoraan tuhon tielle, sillä maanpäällinen utopia ei koskaan “kestä käyttöä” ja voi toimia ilman niitä välttämättömiä yhteiskuntaa koossapitäviä elementtejä, joita tuolla ideologialla pyritään pois pyyhkimään sanomalla, että ne ovat tarpeettomia ja johtavat sotiin.

Comments are closed.