Koti Kansallissosialismi.com 2 000 vuotta antisemitismiä

2 000 vuotta antisemitismiä

0

Usein kuulee sanottavan, että Hitlerin juutalaisvastainen politiikka 1900-luvun alun Saksassa synnytti antisemiittisyyden. Katsotaanpa, mitä mieltä kirjoitettu historia on tästä:

Diodorus, sisilialaiskreikkalainen historioitsija: “Juutalaiset eivät sekoitu toisten kansojen kanssa, sillä he pitävät muita vihollisinaan.”

Tacitus, roomalainen historioitsija: “He halveksivat kaikkea, mikä on meille pyhää, ja he tekevät kaikkea, mikä on meille inhottavaa.”

Abd el Kadir: “Juutalaiset, jotka elävät hajaantuneina kaikkialla maailmassa, eivät silti menetä yhteenkuuluvuuden tunnettaan. He ovat juonikkaita, vaarallisia ja vihamielisiä olentoja meille. Heidät pitäisi tappaa kuin käärmeet. Heille ei saa antaa aikaa iskeä, sillä he purevat aivan varmasti. Heidän puremansa on tappava.”

Muhammed, islamilainen uskonnollinen johtaja: “He ovat kaikki roistoja. Näin ajattelivat muinaisuuden miehet. Vaikka he tunsivat vihollisensa, ei heistä ollut vastusta sille, jonka tänään tunnemme kansainvälisenä ruttona. Vain pohjoisen maanläheiset ja terveet barbaarit, teutonit, ymmärsivät vaistomaisesti, että juutalaisten sisällä asuu kuvottava mato. Ilman epäilystä he tappoivat madon ja vapauttivat samalla tahtomattaan vihollisensa, roomalaiset ja kreikkalaiset, rutosta usean vuosisadan ajaksi. Mutta juutalaiset jatkoivat myyräntyötään.”

Nyt seuraavaksi muutamia mielipiteitä keskiajalta meidän päiviimme asti.

Martti Luther, saksalainen uskonnollinen uudistaja: “Konsanaan ei aurinko ole paistanut niin verenhimoiselle ja kostonhaluiselle kansalle, joka nauttii pakanoitten murhaamisesta ja kuristamisesta. Ketkään muut auringon alla eivät ole koskaan olleet niin ahneita kuin juutalaiset. He tukahduttavat ja tuhoavat kaiken inhimillisyyden ja pitävät itseään tämän perusteella Jumalan valittuna kansana.”

Mirza Hassan Chan: “En ymmärrä, miksei näitä myrkyllisiä matelijoita ole tuhottu tähän päivään mennessä. Petoeläimet tapetaan: eroavatko juutalaiset muka kannibaaleista?”

Maria Theresia, Itävallan keisarinna: “En tiedä pahempia tuholaisia, joka voisi kohdata valtiota, kuin juutalaiset.”

Voltaire, ranskalainen filosofi: “Juutalaiset eivät ole muuta kuin julma ja barbaarinen kansa, johon on jo kauan yhdistynyt saastaisin mahdollinen ahneus, joka aiheuttaa juutalaisia sietävissä kansoissa sammumatonta vihaa heitä kohtaan. Juutalaiset ovat tappiossa julmia ja menestyksessä ylimielisiä.”

Goethe, saksalainen kirjailija: “Heidän uskonsa sallii ryöstää vierailta.”

Schopenhauer, filosofi: “Juutalaisten kotimaa on muut kansat.”

Walter Buch, NSDAP:n Korkeimman oikeuden puheenjohtaja: “Juutalaiset eivät ole kansa. He ovat rappion manifestaatio.”

Franz Lizt, säveltäjä: “Se päivä tulee vielä, jolloin muiden kansojen keskuudessa elävien juutalaisten karkottamisesta tulee elämän ja kuoleman kysymys. Kysymyksessä on parantuminen tai krooninen sairaus, rauhassa eläminen tai jatkuva sosiaalinen kuume.”

Benjamin Franklin, amerikkalainen valtiomies: “Minne tahansa maahan juutalaiset ovatkin asettuneet asumaan minkälaisena lukumääränä tahansa, on tuloksena ollut moraalisen tason lasku; he ovat heikentäneet maan taloudellista yhtenäisyyttä; he ovat eristäytyneet muista eivätkä ole sulautuneet muihin; he ovat pilkanneet ja kaivaneet maata kristinuskon alta; he ovat rakentaneet valtion valtioon; ja kun heitä on vastustettu, ovat he yrittäneet kuristaa maan kuoliaaksi taloudellisesti. Minä varoitan teitä, hyvät herrat, jos ette vastusta juutalaisia lakkaamatta, lapsenne tulevat kiroamaan teitä haudoillenne. Juutalaiset ovat aasialaisia – eivätkä he koskaan muuksi muutu.”

Wilhelm Kube, Ostmarkin Gauleiter: “Sitä, mitä rutto ja syfilis ovat ihmiskunnalle, ovat juutalaiset valkoiselle rodulle.”

Adolf Hitler, saksalainen vallankumoustaistelija: “Juutalaiset ovat ja tulevat aina olemaan parasiittejä, loisia, jotka levittäytyvät kuin tuhoaisat basillit kaikkialle, missä vain on suotuisia alueita heille. Heidän vaikutuksensa on sama kuin vampyyrilla; minne tahansa he asettuvatkin, on heille osoitetusta vieraanvaraisuudesta palkkiona ennemmin tai myöhemmin kuoliaaksi vuotaminen.”

George Washington, amerikkalainen valtiomies: “On erittäin valitettavaa, ettei mikään valtio ole metsästänyt juutalaisia sukupuuttoon. Yhteiskunnan tuholaisina he ovat onnellisemman Amerikan suurimmat viholliset.”

Einar Aberg: “Se, joka on löytänyt totuuden juutalaisuudesta eikä taistele juutalaisia vastaan tai varoita muita kansalaisia juutalaisesta vaarasta, on juutalaisten rikostoverina osasyyllinen maansa katastrofiin.

Käytännössä jokaisella juutalaisella on lisänimi, ja se on vuosituhansien ajan ollut ‘valehtelija’. Joten mitäpä voit heiltä odottaa?

Mikään sosiaalinen järjestelmä maailmassa ei voi pysyä terveenä niin kauan, kun se asuttaa psykoneuroottisia juutalaisia… ja todellakin, juutalaiset pervertoivat jokaisen kulttuurin ja tuhoavat isäntäkansat.”

VOIVATKO KAIKKI NÄMÄ IHMISET OLLA VÄÄRÄSSÄ?