Koti Uutisia 17-vuotias tyttö puukotettiin norjalaisessa vastaanottokeskuksessa

17-vuotias tyttö puukotettiin norjalaisessa vastaanottokeskuksessa

4

UK_politi

17-vuotias tyttö murhattiin torstai-iltana puukottamalla Norjan Sundalissa sijaitsevassa vastaanottokeskuksessa. Tapauksen johdosta on pidätetty vuonna 1998 syntynyt nuori mies. Poliisi pitää tätä oletettuna murhaajana.

Sekä pidätetty että uhri ovat afrikkalaistaustaisia. Kuulustelut tulevat Romsdalin poliisipiirin Jarl Aspen Nordmörnen mukaan viemään “jonkin verran aikaa”, sillä hän veikkaa tapauksella olevan monia silminnäkijöitä ja useimmat heistä tarvitsevat tulkkia.

Poliisin mukaan pidätetty oli oleskellut keskuksessa vuoden ajan. Uhri puolestaan oli saapunut Norjaan elokuussa. Loppuviikosta kävi kuitenkin ilmi, ettei pidätetty olekaan asunut keskuksessa. Vastaanottokeskuksen johtaja Tore Vaagen vahvistaa myös, ettei epäiltyä tunneta Sundalin vastaanottokeskuksessa. Epäillyllä ei ylipäätään ole mitään kytköstä kuntaan.

Teon motiivi on tällä hetkellä epäselvä, eikä poliisilla ole tietoa siitä, millainen suhde uhrilla ja epäillyllä on ollut. Vastaanottokeskus ei halua kommentoida tapausta.

Lähde: MV-lehti

4 KOMMENTIT

 1. Ei kulune pitkää aikaa kun Suomessakin tapahtuu henkirikoksia vokeissa, sen verran kuumakalleja nuo matut ovat.

  • No niinhän siellä vokeissa on jo tapahtanut henkirikoksia. Viime viikolla ainakin pari naamioitunutta jannua kävi puukottamassa yhtä irakilaista ja pakenivat paikalta bemarilla, ei vissiin tarvitse kahdesti arvata ketä siellä oli asialla 😛

   • Kuoliko tämä?

    Tätäkään rikosta ei muuten olisi tapahtunut, jos tänne ei päästettäisi jokaista “pakolaista” joka tänne ilmoittaa haluavansa.

    • Eli toisin sanoen, se on ihmisen oma vika jos saa puukosta kun ei kuulu kantaväestöön.

     Eli E:n on sitten ihan turha itkeä jos menee toiseen maahan ja saa puukosta koska jos paikallinen väestö kokee että sinä et ole tervetullut niin heillä on oikeus puukottaa… Koko rikostahan ei olisi nimittäin tapahtunut jos et olisi tunkenut sinne.

     Niin ja vastaan kysymykseesi niinkuin täällä on tapana: En minä tiedä varmasti kuoliko se mutta koska minusta tuntuu siltä että kuoli niin silloin se varmaan kuoli!

Comments are closed.