Koti Uutisia Pohjoismaat 17-vuotias afgaani puukotti norjalaisen 18-vuotiaan pojan kuoliaaksi ilman syytä

17-vuotias afgaani puukotti norjalaisen 18-vuotiaan pojan kuoliaaksi ilman syytä

5

18-vuotias norjalaisnuorukainen nimeltään Håvard Pedersen puukotettiin hänen ollessaan työskentelemässä supermarketissa Vadsøssa. Vaikka hänen työkaverinsa olivat lähistöllä, eivät he nähneet muuta kuin että tekijä juoksi paikalta ”veitsen näköinen objekti käsissään”. Poliisi sekä ensiapuhenkilökuntaa kiirehti paikalle tapahtuneen vuoksi, löytääkseen murhatun pojan. Murha-asetta ei vielä ole löydetty.

Neljän tunnin etsinnän jälkeen poliisi löysi murhasta epäillyn afgaanin. Afgaanipoika kieltää tehneensä murhan, mutta poliisilla on hallussaan valvontakameran nauhoittama filmi, jossa teko näkyy. Poliisin mukaan on mahdollista että teko ei ollut suunniteltu, eikä motiivia ole saatu selville.

Afgaanipoika oli aikaisemmin käynyt uhrin koululla, mutta heidän välisestä kanssakäymisestä ei ole tähän asti löydetty mitään näyttöä.

Poika oli tullut Norjaan vuonna 2015 ja hänellä oli oleskelulupa, mutta ei perhettä. Hän on tunnettu kesäkuisesta tyttöjen ahdistelusta.

Lähde: Voice of Europe

5 KOMMENTIT

  1. Kun nämä raivotautisen simpanssin ja saatanan yhdistelmistä päästää heidän mitättömät sielunsa irti, helvetti odottaa vääjäämättä heitä kaikkia. Arabit, neekerit..mm

  2. Ruijassa sijaitsevan Vadsøn nimi on suomeksi Vesisaari. Monilla kaupungin asukkailla on suomalaiset sukujuuret. Norjaksi Ruija on Finnmark eli suomalaisten maa.

    Norjan pääministeri Quisling olisi halunnut palauttaa Ruijan Suomelle 40-luvun alussa, mutta suomalaispolitiikot eivät olleet kiinnostuneet. Ja ehkä ymmärrettävistä syistä, sillä ensin oli palautettava Itä-Karjala ja Karjalan Kannas Tarton sopimuksen rajoille… Ennenkuin palautetaan Länsi-Pohja Ruotsilta ja Ruija Norjalta Suur-Suomen osiksi. Toisaalta yhteispohjoismaisen valtion yhteydessä nämä alueet “palautuvat” Suomelle, kunhan saadaan lähetettyä vääränväriset takaisin kotimaihinsa.

    Intia ottaa pois kansalaisuuden 4 miljoonalta, Pohjolan pitäisi tehdä sama! Suomen romanitkin voisi lähettää sukujuurilleen Intiaan, jos siellä otetaan vielä vastaan? Suomen valtio voisi maksaa yksisuuntaiset lentoliput kaikille Intiaan palaaville romaneille, joiden suvut ovat asuneet Suomessa yli 100 vuotta ja eivät ole oppineet valtaväestön tavoille edes neljännessä sukupolvessa, puhumattakaan yli kymmenenen sukupolven romaneista Suomessa.

Comments are closed.