Koti Uutisia Ulkomaat 17 itävaltalaisidentitääriä syytettyinä rikollisjärjestöön kuulumisesta “mafialain” perusteella

17 itävaltalaisidentitääriä syytettyinä rikollisjärjestöön kuulumisesta “mafialain” perusteella

5


Yhteensä 17 Itävallan identitääriliikkeen johtohenkilöä ja aktivistia syytetään “rikollisjärjestöön kuulumisesta” lain perusteella, joka on kehitetty aikoinaan mafian vastaiseen taisteluun. Syyttäjä luki maanantaina aktivistiryhmälle useita syytteitä, jotka koskevat sekä niin kutsuttuun rikollisjärjestöön kuulumista että sen perustamista. Syytetyille vaaditaan tuomioita tuntuvista sakoista kolmen vuoden vankeusrangaistukseen.

Syyttäjän mukaan identitääriliikkeen eri aktiviteetteja voi luonnehtia “vihaa lietsoviksi islamin uskontokuntaa, muslimeita, ulkomaalaisia, pakolaisia ja erityisesti turkkilaisia kohtaan ja ne halveksuvat ja mustamaalaavat näitä ryhmiä julkisen mielipiteen loukkaamisen kautta”. Tällaiseksi aktivismiksi syytetään esimerkiksi sitä, kun identitäärit pitivät Grazin vihreän puolueen toimistolla banderollia, jossa luki “Islamisaatio tappaa”. Toinen esimerkki on liikkeen Turkin suurlähetystön edessä pitämä banderolli, jonka teksti oli “Erdoğan, vie turkkilaisesi kotiin”.

Kaksi Itävallan identitäärien johtohahmoa, Martin Sellner ja Patrick Lenart, omistaa vaatemerkin nimeltä Phalanx Europa, ja tästäkin on luvassa syytteitä. Sellnerin ja Lenartin kerrotaan ansaitsevan Phalanx Europalla elantonsa ja käyttävän vaatemerkkiä identitääriliikkeen toiminnan rahoittamiseen. Syyttäjän mukaan Sellner ja Lenart olisivat syyllistyneet liiketoiminnassaan veropetokseen. Identitääriliike itse on kommentoinut kiistävänsä jyrkästi kaikki edellä mainitut syytteet.

– Jopa Erdoğanin poliittisen islamismin kritisointi on nähtävästi kiellettyä. Mielipiteen vapaus on vaarassa Euroopassa, kommentoi Sellner.

Sama syyttäjä käski poliisin vastikään ratsata useita toimistoja ja yksityiskoteja. Syyttäjä väittää, etteivät ratsiat liity maanantaina luettuihin syytteisiin vaan ne sisältyvät eri tutkintaan.

Lähde: Breitbart

5 KOMMENTIT

  1. Eliitti pelkää ja syytä onkin! Kansallissosialismi tulee nousemaan kaikkialla ja murskaa globalistit ja roskaväen! Traitors, be afraid. be very afraid!

    • Ennustan silti, ennen lopullista “kamppailua” kovia aikoja, kaikille kansallismielisille. Valvontakoneisto tulee kiristämään otettaan ja yksittäisiä toimijoita tullaan “kopittamaan” mielivaltaisesti ja tekaistuin perustein.

      Tämä painajainen loppuu vain, jos se lopetetaan. Tällä tarkoitan vastatoimia järjestelmää ja sen kätyreitä vastaan. Politisoituneen poliisihallituksen edustajien tulisi saada omaa lääkettään ja mieluiten potenssiin kymmenen.

  2. Islamisaatio – no sehän tappaa! Haluaisin nähdä itävaltalaisen syyttäjän näyttävän historiasta kohdan jossa näin ei muka ole. Kysytään taas, kuka oikeasti loukkaantui? Näköjään me ajatusrikolliset ollaan väkivaltarikollisiakin paskempaa kastia, kun tulee niin avaruudellisen suuria tuomioita.

  3. Kansallismielisyys on ollut nousussa Itävallassa sitten Jörg Haiderin ja alkoi ilmeisesti olla uhka valtaeliitille pankkimafioineen. Vastaavaan pitää varautua kaikkialla missä kannatus nousee sillä korppikotkan lailla käyttäytyvät kultafasaanit eivät hevin luovu runsaudensarvestaan.

    Haiderin kuolemasta on myös spekuloitu ja esitetty teorioita ettei se ollut ihan pelkkä auto-onnettomuus. Paha sanoa kun ei ole silminnäkijöitä. Ainakaan virallisesti.

Comments are closed.