Koti Uutisia Kotimaa 120 000 allekirjoitti kansalaisaloitteen – ministereitä ei kiinnostanut

120 000 allekirjoitti kansalaisaloitteen – ministereitä ei kiinnostanut

8
Rinteen vasemmistohallitus.

Eduskunnassa käsiteltiin keskiviikkona kansalaisaloitetta seksuaalirikoksesta Suomessa tuomitun oleskeluluvan peruuttamisesta ja karkoituksesta. Aloite sai kasaan lähes 120 000 nimeä.

Rinteen vasemmistohallitus, joka mainostaa itseään naisten asian edistäjinä, ei kuitenkaan vaikuttanut olevan kiinnostunut monikulttuurisista raiskauksista, sillä yksikään ministeri ei vaivautunut paikalle kuuntelemaan käsittelyä.

Ilmeisesti asia on joko liian kiusallinen vasemmistolaisille, jotka ovat vuosikymmenet lobanneet avoimien rajojen politiikkaa, tai sitten puheet naisten turvallisuuden tunteesta ovat silkkaa sanahelinää. Monikulttuurisissa raiskaustilastoissa raiskaukset ovat jopa 17 kertaa todennäköisempiä lähi-idästä tulleilla verrattuna suomalaisiin. Avoimien rajojen politiikka on siis ristiriidassa naisrauhan turvaamisen kanssa.

Hallitus ei kuitenkaan edes viitsi näytellä osoittavansa kunnioitusta raiskauksen uhreja kohtaan. Osasyynä voi olla se, että esimerkiksi Vihreitä kiellettiin ennen vaaleja puhumasta koko aiheesta, mikä nyt heijastuu hallituksen toimintaan saakka. Vaikenemalla asiasta se ei kuitenkaan muutu paremmaksi.

8 KOMMENTIT

 1. Hyvä, kusevat omiin muroihinsa ja kaikki tämä valuu loppujen lopuksi kansallismielisten laariin voittona, näin kuopataan vihervasemmiston “trendikkäät” kulttuurimarxistit lopullisesti. Pelkästään persujen kannatus on jo noin 1/4 kaikista äänistä

 2. Voiko äänestäjiä ja demokratiaa enempää halveksua. Hallitus loisti poissaolollaan myös diesel veron poistoa koskevan kansalaisaloitteen käsittelyn aikana. Kansalais aloite on tehty sitä varten, että äänestäjät luulisivat että heillä on mahdollisuus vaikuttaa. Todellisuudessa aloitteet jotka eivät osu vallan sisäpiirissä olevien poliitikkojen linjaan nakataan suoraan silppuriin. Aloitteet, jotka ovat valtaeliitille mieluisia kuten homoliitot ja homojen adoptio oikeus runnotaan läpi keinolla millä hyvänsä. Uusi aloite avataan vaikka 100 kertaa, kunnes saadaan toivottu tulos aikaiseksi.

 3. Osaatko sanoa “pseudodemokratia”?

  Demokratia on rahvaanvaltaa.
  —Vesa-Ilkka Laurio

  Demokratia on kuoleman uskonto.
  —Pentti Linkola.

  • P.S.: Hyvä että oli tuo Kuopion terroristi ihan suomalainen kait. Tiedä sitä mikä oli moisen terrorin motiivina. Tokkopa uskonasiat kuitenkaan?

   Antaa lähi-itäläisten murhata toisiaan Lähi-idässä, afrikkalaisten Afrikassa, aasialaisten Aasiassa jne.

   • Tekijän sukunimi MARIN.

    Ei nyt ihan supisuomalaiselta kuulosta, mutta…

    • Poliisilla olisi nyt hyvä mahdollisuus oikeuslaitoksen käskyttämänä (joka puolestaan saa käskynsä (((yliherraltaan)))) “istuttaa” Vastarinnan materiaalia ja vaikkapa Hitlerin “Taisteluni”-kirja tekikän opiskelijaluukkuun.

  • PS-hallitus oli 100 %:sesti samaa paskaa. Älkää sitä unhoittako, hyvät ihmiset!

Comments are closed.