Koti Uutisia 10 000 ilmoittautunut katupartioon Saksassa

10 000 ilmoittautunut katupartioon Saksassa

0

UK_katupartio_Dusseldorf

Saksan Kölnissä ja monessa muussa kaupungissa tapahtunut maahantunkeutujien uudenvuodenaattona suorittama joukkoahdistelu on aiheuttanut positiivisia vastareaktioita kansassa.

Kölnin naapurikaupunki Düsseldorfissa on suunniteltu katupartioita ja Facebookissa partioihin onkin jo ilmoittautunut 10 000 ihmistä. Tiettävästi myös monet jalkapallokannattajaryhmät ovat matkaamassa Kölniin suojelemaan oman maansa kansalaisia ahdistelijoilta.

Poliisi on jo ilmoittanut, etteivät he tarvitse ulkopuolisten apua pitäessään järjestystä yllä. Näin siitäkin huolimatta, että Kölnin poliisipäällikkö on vapautettu tehtävistään sen vuoksi, ettei poliisi kyennyt estämään uudenvuoden tapahtumia. Poliisi on Helsingin Sanomien mukaan myös omassa sisäisessä raportissaan kertonut vakavista puutteista kyvyssä rauhoittaa tilanne rautatieaseman ympäristössä.

Toki myös ulkomaalaisia seksuaalirikollisia puolustavia puheenvuoroja on kuultu. Forbes-lehden kolumnisti Frances Coppola kertoi Twitterissä epäilevänsä tapahtumista “rasisteja”, jotka pyrkivät false flag -iskun turvin saamaan rajat kiinni mahdollisimman nopeasti. Samaa teoriaa on käyttänyt aikaisemmin vasemmistoliiton porilainen kaupunginvaltuutettu Aki Nummelin miettiessään ulkomaalaisten suhteettoman korkeita raiskaustilastoja Suomessa.

UK_Frances_Coppola

Lähde: MV-lehti

Aiheeseen liittyen:

Yli tuhat tunkeutujaa riehui ja raiskasi naisia Saksassa uutenavuotena
Saksassa seitsemäs kaupunki kaaoksessa
Neljä syyrialaismiestä joukkoraiskasi kaksi teinityttöä Saksassa