Koti Uutisia 1 400 lapsen raiskaamiseen ei puututtu rasismin pelossa

1 400 lapsen raiskaamiseen ei puututtu rasismin pelossa

4

Pohjois-Englannissa Rotherhamin kaupungissa tapahtui vuosina 1997–2013 ainakin 1 400 lapsen raiskaukset, joihin viranomaiset eivät puuttuneet millään tavalla rasistiksi leimautumisen pelossa. Nuorimmat uhrit olivat vasta 11-vuotiaita.

Pääosin pakistanilaisista miehistä koostuneet raiskaajien jengit saivat kaikessa rauhassa suorittaa pedofiliaansa siitäkin huolimatta, että muutamat nuorisotyöntekijät yrittivät raportoida raiskaamisista. Kaupungin päättävät elimet kuitenkin leimasivat kertomukset liioitteluksi ja pyyhkivät ongelman pois mielestään. Vasta The Times -lehden uutisoitua aiheesta ryhdyttiin tapauksia tutkimaan kunnolla. Tutkimuksen alla on myös pahoinpitelyjä, sieppauksia, ihmiskauppaa sekä uhkailua.

Vaikka rikoksia katsottiin läpi sormien lähes kaksikymmentä vuotta, ei viranomaisia tulla syyttämään asiassa mitenkään. Poliisikin tyytyi ainoastaan pyytämään anteeksi uhreilta.

Vasta viime vuonna Britanniassa paljastui hyvin samankaltainen tapaus, jossa pakistanilaisista ja pohjoisafrikkalaisista koostunut jengi muun muassa joukkoraiskasi, paritti sekä suoritti laittomia abortteja 11–15-vuotiaille lapsille. Myös tällöin toiminta oli saanut jatkua kahdeksan vuoden ajan viranomaisten laiminlyönneistä johtuen. Tälläkään kertaa yhtäkään viranomaista ei tuomittu virkarikoksista, ja ainut lohtu uhreille oli poliisin suunnalta tullut anteeksipyyntö. Itse pedofiiliringistä viisi sai elinkautiset ja kahdelle annettiin seitsemän vuoden tuomio.

Lähteet: Iltalehti, Yle

Aiheeseen liittyen: Lapset monikulttuurisuuden uhreina

4 KOMMENTIT

  1. Täysin sairasta. Minun sukulaisiani ei raiskata. Taistelen tätä mätää yhteiskuntaa vastaan. Se kuka on syyllinen mahdollisiin tuleviin raiskauksiin tulee tuntemaan sen nahassaan. Minulta ette ole vielä vieneet kunniaa tai selkärankaa.

  2. Monikulttuuri kaiken edelle. Sanovat länsimaiseksi demokratiaksi, vaikka suvaitsevaisuususko alkaa menemään jo totalitarismin puolelle.

  3. No niin.. Tuli heti mieleen, että mitenkäs sitten Suomessa? Kaikki kansalaiset tietävät omista havainnoistaan että hyssyttelyä on tapahtunut, joten mikä on raiskausten ja pahoinpitelyjen oikea lukumäärä? stubb voisi otta asiaan vakavasti kantaa, vai eikö?

Comments are closed.