Koti Uutisia Video: pakolaiset mellakoivat revityn Koraanin takia Saksassa

Video: pakolaiset mellakoivat revityn Koraanin takia Saksassa

6

 

Saksan Suhlissä sattunut välikohtaus sai alkunsa, kun afgaanipakolainen repi Koraanin palasiksi ja heitti palaset WC-pönttöön. Tästä hermostui 50 hengen ryhmä muita pakolaisia, joista 20 lähti jahtaamaan afgaanimiestä. Mies pääsi kuitenkin karkuun vartijoiden suojelukseen.

Pakolaiset iskivät vartijoiden kimppuun, ja kun poliisi saapui rauhoittelemaan tilannetta, pakolaiset alkoivat käyttäytyä entistä väkivaltaisemmin. He hyökkäsivät poliisien ja paikalla olleiden toimittajien päälle käyttäen rautaputkia ja tiiliskiviä tuhoten samalla pakolaiskeskusta.

Tilanteen päätyttyä 18 ihmistä loukkaantui. Heistä kahdeksan oli poliiseja.

Lähde: Daily Stormer

6 KOMMENTIT

 1. Olisiko tämäkin välikohtaus jäänyt tapahtumatta, jos rajat olisi laitettu kiinni aikanaan Euroopassa? Enemmistö valkoisista eurooppalaisista vaan jatkaa laput silmillä kusemista omille kintuilleen, 70 vuoden liberaalivasemmistohegemonian kokemuksella.

  Nyt se on tainnut alkaa. Taiston aika, oman pohjoisen kulttuuriperintömme puolesta!

  • Olen kanssasi täysin samaa mieltä! Tämä menee aivan hulluksi, meidän isoisät taisteli Suomen ja Euroopan vapaaksi ja nyt kaikki nämä kamelikuskit tulee koettamaan onneaan täällä… Voi helvatti kun moni tietäisi mitä tod. esim. Boko Haram ja Isis harjoittaa! Niin ei helvetti, ja tuosta Boko Haramista on omia kokemuksia! Mutta kuitenkin tää menee helvetiksi jos ei me tehdä mitään…

 2. Ovat onneksi Saksassakin tajuamassa ruorin suunnan. Tällaiset välikohtaukset vain aukaisevat silmiä enemmän päivä päivältä.

 3. Kaikista pakolaisista ja muukalaisista on päästävä eroon. Niistä on ollut kautta historian vain haittaa. Ne levittävät tauteja, tekevät rikoksia (muka pakon edessä pysyäkseen elossa), ovat valtava kuluerä yhteiskunnalle ja alkuperäisasukkaille sekä aiheuttavat yleistä levottomuutta, turvattomuutta ja ahdistusta. Suhl oli ennen rauhallinen siisti alppikaupunki, jossa asui ahkerasti työtä tekeviä valkoisia saksalaisia. Nyt savunaamat tuhoavat tuon Etelä-Saksan viehättävän pikkukaupungin.

 4. Onpas aiemmin ollut muukalaisista hyötyä, esim. suomalaisista USA:ssa ja Ruotsissa. Mutta teknologian ja sitä myötä talouden kehitys on tuonut nykyajan, jossa arjalaiset kansantaloudet kärsivät väestön mamuperäisestä lisääntymisestä. Ei ole enää musulmaanilaumoille tarjolla liukuhihnatyötä. Lisäksi liikkeelle näyttää lähteneen nykyään aivan erityisen työtävieroksuva sakki.

  Hälytys, suomalaiset! Kohta neljä vuotta maassamme olevan väestön määrä on kasvanut, kun samaan aikaan bruttokansantuotteemme on vähentynyt. Koko maan tulisi jo olla poikkeustilassa tämän takia. Mutta europetturit ja mamuttajat kävelevät vapaina, isolla valtion palkalla.

 5. Voi helvetti… rautaputkien kans poliisien päälle! Eikö helvetissä Saksan poliiseilla ole enää aseita???

Comments are closed.