Koti Artikkelit Uhrimentaliteetti

Uhrimentaliteetti

14

uhri_ak_cropped

1900-luvun jälkipuoliskolla monet “sorretut” ovat nousseet “sortajiaan” vastaan ja vaatineet tasa-arvoista kohtelua. Homoliike, feministit, amerikkalaisten mustien kansalaisoikeusliike ja lukuisat entiset siirtomaat saivat vaatimuksensa läpi. Eikä tule unohtaa juutalaisten holokaustikiristystä, joka takasi “vainotulle” kansalle oman valtion joukkotuhoaseineen ja laajoine erivapauksineen.

Kun meille opetetaan kansamme historiaa, tuntuu se olevan täynnä sortajia: patriarkaatti, valkoinen rasismi, eurooppalainen imperialismi ja niin edelleen. Mutta miksi sortaja päästäisi sorretun ikeestään?

Siirtomaiden itsenäisyystaisteluiden tunnetuin symboli, gandhilainen väkivallaton vastarinta, ei olisi ikinä toiminut Tšingis-kaania vastaan. Se kuitenkin toimi brittejä vastaan, koska yhä useammat siviilit kotirintamalla allekirjoittivat ajatuksen siitä, että kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia eikä primitiivisemmäksi koetun kansan “sorrolle” ollut heistä hyviä perusteita. Vuosikymmeniä jatkunut välillä väkivaltainen, välillä rauhanomainen taistelu oli saanut isäntien ajatukset muuttumaan. Tasa-arvon kannattajalle kolonialistinen politiikka oli tekopyhää.

Varhaisimpia uhri-ideologioita lienee juutalaiskristillisyys. Jotain kertoo jo sekin, että uskonnon Messias joutui ristiinnaulituksi. Ja mistä muusta kuin uhriutumisesta kertovat lukuisat marttyyrit: jos nykykäsitys on luotettava, merkittävimmät heistä eivät juuri tehneet vastarintaa vainoojiaan vastaan. Kirkko kehottaa kääntämään toisen posken. Mitä Euroopalle olisikaan käynyt, jos eurooppalaiset olisivat soveltaneet juutalaiskristillisyyttä johdonmukaisesti? Onneksi eurooppalaiset eivät juutalaiskristillisyyteen käännyttyäänkään menettäneet täysin järkeään, sillä muuten maanosa olisi jo muukalaisten hallussa. Nyt meillä on vielä muutama vuosikymmen armonaikaa jäljellä. Johdonmukainen juutalaiskristillisyys merkitsee tuhoa olemassaolon taistelussa.

Vaatimukset tasa-arvosta ovat johtaneet vain vastakkaiseen, epätasa-arvoiseen tilanteeseen: mitä muuta ovat positiivinen syrjintä (affirmative action) ja vähemmistökiintiöt kuin terveen valkoisen kansan syrjintää?

Joku voisi ajatella, että jos muut ovat onnistuneet tässä, niin mikseivät kansallismieliset valkoisetkin. Tässä piilee kuitenkin ongelma: 1900-luvun puolivälissä oikeuksiaan vaatimaan nousseet “uhrit” ovat onnistuneet, koska heillä todellisuudessa jo oli nykyisen yhteiskuntajärjestelmän ja merkittävän kansanosan tuki takanaan, muutamia siirtomaita lukuun ottamatta. Me emme kansallismielisinä sellaista voi toivoakaan; kenelläkään kansallissosialistilla ei liene illuusioita sionistisen kapitalistisen yhteiskunnan armeliaisuudesta. Aidosti sorretulle uhriksi heittäytyminen on täysin hyödytöntä; miksi sionisteja tai valtaeliittiä kiinnostaisi? Uhrin rooli voi toimia ainoastaan niiden kohdalla, jotka eivät edes oikeasti ole alistettuja. Aidoille ulkopuolisille uhriutuminen on mahdollisesti hengenvaarallista.

Kansallissosialismi on itse asiassa antiteesi kaikille uhri-ideologioille. Adolf Hitler kirjoittaa Taisteluni-kirjassaan: “Luonto ei tunne lainkaan valtiollisia rajoja. Se tuottaa ensin vain elävät olennot tänne maan päälle ja seuraa sitten voimien vapaata kilpailua. Joka rohkeudeltaan ja uutteruudeltaan on voimakkain, saa silloin luonnon lempilapsena isännän elämisen oikeuden.” Valkoisten kansojen oikeus olemassaoloon kumpuaa loppujen lopuksi sen jäsenten uhrivalmiudesta (todettakoon, että uhrautuminen jonkun edestä on arvostettavaa eikä kirjoitukseni tarkoituksena suinkaan ole kritisoida sitä) ja kyvystä taistella voimakkaasti. Ei ole sortajia ja uhreja, on olemassaolon taistelun voittajia ja häviäjiä.

En loppujen lopuksi näekään mitään, josta me voisimme varsinaisesti syyttää juutalaisia tai muita eurooppalaisen kansallismielisyyden perinteisiä viholliskuvia. Voiko shakissa vastustajaa tuomita hyvän pelin takia? Meidän täytyy vain pelata paremmin.

A. K.

Vieraileva kirjoittaja

14 KOMMENTIT

 1. Mainio artikkeli! Uhrimentaliteetti on mielestäni rinnakkaisilmiö länsimaita vaivaavalle moralismille. On “moraalitonta” olla kääntämättä toista poskea ja on “moraalitonta” vaatia politiikkaa, joka ei perustu kaikkien tasa-arvoisuudelle. Ihmiset ovat eriarvoisia, sanoipa Euroopan vihollisten moraali mitä tahansa.

 2. Tällaista suorasanaista ja napakkaa tekstiä on aina ilo lukea. Kyllä se vain niin on, että politiikka on aina viimekädessä myös väkivaltaa. Poliisilla on väkivaltamonopoli ja poliitikot aikovat käyttää sitä hyväkseen kansallismielisyyden tukahduttamiseksi.

  On muuten mukava huomata, että KV:n sivuilla on viime viikkoina näkynyt artikkeleita useilta uusilta kirjoittajilta! Toivottavasti jatkatte kirjoittamista!

 3. Hienosti sivuttiin juutalaiskristillisyyden haitallista vaikutusta valkoiseen ihmiseen. Sitä ei voi koskaan liikaa korostaa. Eloonjäämiskamppailu tuntee vain yhden lain ja se on luonnonlaki.

  • Koko käsite “juutalaiskristillisyys” on täysin järjetön, kahden suuresti erillaisen uskonnon niputus yhteen.
   Kuitenkin Jumalaan turvaaminen (Jeesukseen uskominen) on sekä yksilöllisellä että kansallisella tasolla, ainoa tie joka vie elämään. Kaikki muut tiet johtavat lopulta kuolemaan…..

 4. Loistava artikkeli ja aina ajankohtaisesta aiheesta, toivottavasti artikkelin kirjoittaja vierailee useamminkin KV:n sisällöntuottopuolella.

  SM tuossa kommentissaan komppailikin yhtä artikkelin tärkeimpiä pointteja, juutalaiskristillisen maailmankuvan mukanaan tuomaa luonnonlakien lyttäämistä. Todella harmillista, millä tavalla kristinusko on Pohjolassakin päässyt vääristämään ihmisten maailmankuvaa ja moraalikäsityksiä.

  • Tuo harhaanjohtava sana juutalaiskristillisyys on keksitty joskus 1800 luvulla, ja ihmiset jotka sitä käyttävät ovat yleensä lähes poikkeuksetta joko:

   A. Kristinuskon vastustajia/mustamaalaajia.
   B. ns “kristillisiäsionisteja” jotka oikeasti uskovat että heidän pitää suurenpiirtein palvoa juutalaisia ja lähettää rahaa Israelin valtiolle.

   Monet Pohjolassa “kristinuskon” nimissä tehdyt asiat (joita Raamattu ei opeta) kuten miekalla käännytykset ja ihmisten fyysinen orjuuttaminen vatikaanin alaisuuten eli valtion väkivaltakoneiston ja uskonnollisten johtajien mielivallan alle, ovat saattaneet toki jättää jälkensä kansaan. Samalla tavalla kuin katolilaiset vainosivat heidän mielestään vääräämieltä olevia ihmisiä, yhteistyössä virkavallan kanssa, samantapaisesti myös usein tämän päivän suvakit Pohjolassa toimivat. Eli he uskovat että viranomaisten on rankaistava fyysesti niitä ihmisiä, jotka eivät usko heidän juttujaan, ja sanovat sen ääneen.

   Aito kristillinen moraalikäsitys ja maailmankuva, on ainoa totuudenmukainen ja tasapainoinen näkemys maailmasta. Raamatullinen maailmankatsomus on yhtä ajankohtainen sekä eillen, tänään että huomenna. Se tulee ikuisesti olemaan kaikkialla lopullinen standardi sille mikä on oikein ja mikä väärin.

 5. Todella hyvä artikkeli. Siinä on kiteytettynä ajatusta kerrakseen. Ihmisten todellakin herättävä ja pelattava peli loppuun, sillä lainatakseni toisen kommentoijan nicknamea “peli ei ole vielä läheskään menetetty”.

  Hyvä palautetta johon yhdyn myös täysin. On ilo nähdä uusia kirjoittajia sivustolla ja toivon myös, että jatkatte kirjoittamista!

 6. Jeesuksen uhrautumisessa kyse oli kuitenkin hyvin merkittävästä asiasta, nimittäin lunnaista – opista, jota ei ymmärretä missään osassa kristikuntaa. Miksi ei?

  Kun keskiajalla heräsi kysymys siitä, että kenelle lunnaat maksettiin, niin teologi Anselm Canterburylainen oli sitä mieltä, että lunnaat maksettiin paholaiselle. Arvatenkin näin, jos kerran Jumala järjesti lunnaat (Johannes 3:16). Tuo kysymys ei kuitenkaan olisi vaatinut minkäänlaisia teologisia pohdiskeluja, koska Raamattu sanoo suoraan, että lunnaat maksettiin Jumalalle (Psalmit 49:7). Tämä herättää kuitenkin kysymyksen: Jos kerran Jumala järjesti lunnaat ja ne myös maksettiin hänelle, niin eikö se ole sama kuin jos siirrettäisiin rahaa yhdestä taskusta toiseen taskuun?

  Meidän on ymmärrettävä, että lunnaissa ei oikeastaan ole kysymys mistään vaihtokaupasta, vaan oikeuden vaatimusten täyttämisestä. Heprealainen lunnaita vastaava sana tarkoittaa sananmukaisesti peittämistä. Niinpä lunastushinnan täytyy vastata täsmällisesti joko muodoltaan tai arvoltaan sitä, mikä on menetetty.

  Ensimmäisen ihmisen Aadamin täydellinen ihmiselämä oli se, mikä menetettiin. Tätä voi vastata vain toinen täydellinen ihmiselämä. Aadam siirsi synnin ja kuoleman jälkeläisilleen, joten kukaan heistä ei voisi mitenkään “lunastaa edes veljeä”. Niinpä lunastajan oli tultava ihmiskunnan ulkopuolelta. Tämän takia Jumala ryhtyi toimiin ja siirsi ainosyntyisen poikansa elämän juutalaisen neitsyen, Marian, kohtuun. Pyhän hengen vaikutuksesta Jumala epäilemättä kykeni kumoamaan kaiken epätäydellisyyden, joka olisi voinut tarttua Hänen poikaansa Marian kautta.

  Kuten Johanneksen 3:16 sanoo, “Jumala rakasti maailmaa niin paljon, että hän antoi ainosyntyisen poikansa, jottei kukaan häneen uskova tuhoutuisi, vaan hänellä olisi ikuinen elämä.”

 7. “Varhaisimpia uhri-ideologioita lienee juutalaiskristillisyys. Jotain kertoo jo sekin, että uskonnon Messias joutui ristiinnaulituksi.”

  Jeesus Kristus antoi itsensä tulla häväistyksi ja ristiinaulituksi, meidän syntiemme tähden, syytön kärsi rangaistuksen syyllisten puolesta, että meillä ihmisillä olisi mahdollisuus elää laittamalla uskomme Häneen ja Hänen ylösnousemukseensa.

  Maailmankaikkeuden luoja käveli maanpäällä opettaen ihmisiä kunnes (((he))) tappoivat hänet, tietenkin Jeesus olisi fyysisesti pystynyt estämään tapahtuman, mutta Pyhien Kirjoitusten oli täytyttävä.

  Tuota “Juutalaiskristillisyys” valhetta olen jo käsitellyt muissa kommenteissani.

  “Ja mistä muusta kuin uhriutumisesta kertovat lukuisat marttyyrit: jos nykykäsitys on luotettava, merkittävimmät heistä eivät juuri tehneet vastarintaa vainoojiaan vastaan. Kirkko kehottaa kääntämään toisen posken.”

  Kristittyjen velvollisuus on kyllä puolustaa perhettään jos heidän kimppunsa hyökätään. Jumala tulee Raamatun mukaan kyllä palkitsemaan ne kristityt, jotka tullaan uskonsa vuoksi tappamaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei itseään ja lähimmäisiään saisi puolustaa. Tuo POSKELLE lyöminen/läpsäisy on lähi-idässä esim vanhempian tapana usein kertoa lapsilleen että he ovat vääräässä. Tyyllin “sina tyhma poika ala puhu minule noin” LÄPS! sitteen alkaa usein sormen heristely ja äläbävälävälä.. sössötys.

  Eli kyseessä on tapa jolla viestitään voimakkaasti toiselle “olet väärässä” ja opetus on että jos sinulle näin tehdään, kun kerrot totuuden (levität evankeliumia), sinun ei tule provosoitua siitä, vaan pysyä rauhallisena ja jatkaa omaa toimintaa.

  “Mitä Euroopalle olisikaan käynyt, jos eurooppalaiset olisivat soveltaneet juutalaiskristillisyyttä johdonmukaisesti?”

  Silloin Eurooppa olisi kyllä ollut hieno paikka elää, jos täällä olisivat ihmiset enemmistöltään oikesti uskoneet vapaasta tahdostaan Jumalaan, eivätkä olisi olleet väkivaltakoneiston toimesta pakotettuja teeskentelemään uskovansa.

  “Onneksi eurooppalaiset eivät juutalaiskristillisyyteen käännyttyäänkään menettäneet täysin järkeään, sillä muuten maanosa olisi jo muukalaisten hallussa.”

  Syy miksi maanosa on päätymässä muukalaisten haltuun on se että, siitä vähästäkin kritillisyydestä mitä täälläkin on ollut kansallisella tasolla, ollaan pikkuhiljaa luopumassa, Tarkoitan perinteisiä kristillisiä arvoja joita kulttuurimarxistit mädättävät. Jumala antaa Euroopan joutua muukalaisten valloittamaksi, koska me olemme kansoina lähes täysin hyljänneet hänen tiensä.

  Ranska on tästä loistava esimerkki tästä kehityksestä:

  “The Sinful Nation of France” (KJV Bible Baptist Preaching)
  https://www.youtube.com/watch?v=8TzR3CEk73Q

  Eurooppalaisten (yksilöiden ja kansojen) on herättävä hengellisestä unestaan ja uskottova Jeesukseen. Jokainen joka ei näin tee tulee kärsimään tulevaisuudessa suuresti. Kun kansa ensin puhdistuu hengellisesti uskomalla Jeesukseen, sitten on aika alkaa Jumalan auttaessa myös puhdistamaan yhteiskuntaa saastaisuudesta ulkoisesti.

  “Nyt meillä on vielä muutama vuosikymmen armonaikaa jäljellä. Johdonmukainen juutalaiskristillisyys merkitsee tuhoa olemassaolon taistelussa.”

  Kaikki jotka eivät usko Jeesukseen tulevat päätymään ikuisuudeksi helvettiin palamaan. Kristityt tulevat elämään onnellisina uudessa maassa Jumalan kanssa ikuisesti.

  Kaikki puheet “fyysisen olemmassolon taistelusta” kannattaa siis laittaa oikeaan kontekstiin. Ajat tulevat pahenemaan maanpäällä tulevaisuudessa se on selvä, mutta lopulta kaikki päätyy hyvin Jumalan lasten kannalta, mutta muiden ihmisten kohtalo on päätyä ikuiseen kräsimykseen…

  Kannattaa siis laittaa uskonsa Jeesukseen, silloin kun vielä pystyy:

  Raamatun Tie Taivaaseen
  https://www.youtube.com/watch?v=TUQq0jxEhh8

 8. “Varhaisimpia uhri-ideologioita lienee juutalaiskristillisyys. Jotain kertoo jo sekin, että uskonnon Messias joutui ristiinnaulituksi.”

  Jeesus Kristus antoi itsensä tulla häväistyksi ja ristiinaulituksi, meidän syntiemme tähden, syytön kärsi rangaistuksen syyllisten puolesta, että meillä ihmisillä olisi mahdollisuus elää laittamalla uskomme Häneen ja Hänen ylösnousemukseensa.

  Maailmankaikkeuden luoja käveli maanpäällä opettaen ihmisiä kunnes (((he))) tappoivat hänet, tietenkin Jeesus olisi fyysisesti pystynyt estämään tapahtuman, mutta Pyhien Kirjoitusten oli täytyttävä.

  Tuota “Juutalaiskristillisyys” valhetta olen jo käsitellyt muissa kommenteissani.

  “Ja mistä muusta kuin uhriutumisesta kertovat lukuisat marttyyrit: jos nykykäsitys on luotettava, merkittävimmät heistä eivät juuri tehneet vastarintaa vainoojiaan vastaan. Kirkko kehottaa kääntämään toisen posken.”

  Kristittyjen velvollisuus on kyllä puolustaa perhettään jos heidän kimppunsa hyökätään. Jumala tulee Raamatun mukaan kyllä palkitsemaan ne kristityt, jotka tullaan uskonsa vuoksi tappamaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei itseään ja lähimmäisiään saisi puolustaa. Tuo POSKELLE lyöminen/läpsäisy on lähi-idässä esim vanhempian tapana usein kertoa lapsilleen että he ovat vääräässä. Tyyllin “sina tyhma poika ala puhu minule noin” LÄPS! sitteen alkaa usein sormen heristely ja äläbävälävälä.. sössötys.

  Eli kyseessä on tapa jolla viestitään voimakkaasti toiselle “olet väärässä” ja opetus on että jos sinulle näin tehdään, kun kerrot totuuden (levität evankeliumia), sinun ei tule provosoitua siitä, vaan pysyä rauhallisena ja jatkaa omaa toimintaa.

  “Mitä Euroopalle olisikaan käynyt, jos eurooppalaiset olisivat soveltaneet juutalaiskristillisyyttä johdonmukaisesti?”

  Silloin Eurooppa olisi kyllä ollut hieno paikka elää, jos täällä olisivat ihmiset enemmistöltään oikesti uskoneet vapaasta tahdostaan Jumalaan, eivätkä olisi olleet väkivaltakoneiston toimesta pakotettuja teeskentelemään uskovansa.

  “Onneksi eurooppalaiset eivät juutalaiskristillisyyteen käännyttyäänkään menettäneet täysin järkeään, sillä muuten maanosa olisi jo muukalaisten hallussa.”

  Syy miksi maanosa on päätymässä muukalaisten haltuun on se että, siitä vähästäkin kritillisyydestä mitä täälläkin on ollut kansallisella tasolla, ollaan pikkuhiljaa luopumassa, Tarkoitan perinteisiä kristillisiä arvoja joita kulttuurimarxistit mädättävät. Jumala antaa Euroopan joutua muukalaisten valloittamaksi, koska me olemme kansoina lähes täysin hyljänneet hänen tiensä.

  Ranska on tästä loistava esimerkki tästä kehityksestä:

  “The Sinful Nation of France” (KJV Bible Baptist Preaching)
  https://www.youtube.com/watch?v=8TzR3CEk73Q

  Eurooppalaisten (yksilöiden ja kansojen) on herättävä hengellisestä unestaan ja uskottova Jeesukseen. Jokainen joka ei näin tee tulee kärsimään tulevaisuudessa suuresti. Kun kansa ensin puhdistuu hengellisesti uskomalla Jeesukseen, sitten on aika alkaa Jumalan auttaessa myös puhdistamaan yhteiskuntaa saastaisuudesta ulkoisesti.

  “Nyt meillä on vielä muutama vuosikymmen armonaikaa jäljellä. Johdonmukainen juutalaiskristillisyys merkitsee tuhoa olemassaolon taistelussa.”

  Kaikki jotka eivät usko Jeesukseen tulevat päätymään ikuisuudeksi helvettiin palamaan. Kristityt tulevat elämään onnellisina uudessa maassa Jumalan kanssa ikuisesti.

  Kaikki puheet “fyysisen olemmassolon taistelusta” kannattaa siis laittaa oikeaan kontekstiin. Ajat tulevat pahenemaan maanpäällä tulevaisuudessa se on selvä, mutta lopulta kaikki päätyy hyvin Jumalan lasten kannalta, mutta muiden ihmisten kohtalo on päätyä ikuiseen kärsimykseen…

  Kannattaa siis laittaa uskonsa Jeesukseen, silloin kun vielä pystyy:

  Raamatun Tie Taivaaseen
  https://www.youtube.com/watch?v=TUQq0jxEhh8

 9. “Varhaisimpia uhri-ideologioita lienee juutalaiskristillisyys. Jotain kertoo jo sekin, että uskonnon Messias joutui ristiinnaulituksi.”

  Jeesus Kristus antoi itsensä tulla häväistyksi ja ristiinaulituksi, meidän syntiemme tähden, syytön kärsi rangaistuksen syyllisten puolesta, että meillä ihmisillä olisi mahdollisuus elää laittamalla uskomme Häneen ja Hänen ylösnousemukseensa.

  Maailmankaikkeuden luoja käveli maanpäällä opettaen ihmisiä kunnes (((he))) tappoivat hänet, tietenkin Jeesus olisi fyysisesti pystynyt estämään tapahtuman, mutta Pyhien Kirjoitusten oli täytyttävä.

  Tuota “Juutalaiskristillisyys” valhetta olen jo käsitellyt muissa kommenteissani.

  “Ja mistä muusta kuin uhriutumisesta kertovat lukuisat marttyyrit: jos nykykäsitys on luotettava, merkittävimmät heistä eivät juuri tehneet vastarintaa vainoojiaan vastaan. Kirkko kehottaa kääntämään toisen posken.”

  Kristittyjen velvollisuus on kyllä puolustaa perhettään jos heidän kimppunsa hyökätään. Jumala tulee Raamatun mukaan kyllä palkitsemaan ne kristityt, jotka tullaan uskonsa vuoksi tappamaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei itseään ja lähimmäisiään saisi puolustaa. Tuo POSKELLE lyöminen/läpsäisy on lähi-idässä esim vanhempian tapana usein kertoa lapsilleen että he ovat vääräässä. Tyyllin “sina tyhma poika ala puhu minule noin” LÄPS! sitteen alkaa usein sormen heristely ja äläbävälävälä.. sössötys.

  Eli kyseessä on tapa jolla viestitään voimakkaasti toiselle “olet väärässä” ja opetus on että jos sinulle näin tehdään, kun kerrot totuuden (levität evankeliumia), sinun ei tule provosoitua siitä, vaan pysyä rauhallisena ja jatkaa omaa toimintaa.

  “Mitä Euroopalle olisikaan käynyt, jos eurooppalaiset olisivat soveltaneet juutalaiskristillisyyttä johdonmukaisesti?”

  Silloin Eurooppa olisi kyllä ollut hieno paikka elää, jos täällä olisivat ihmiset enemmistöltään oikesti uskoneet vapaasta tahdostaan Jumalaan, eivätkä olisi olleet väkivaltakoneiston toimesta pakotettuja teeskentelemään uskovansa.

  “Onneksi eurooppalaiset eivät juutalaiskristillisyyteen käännyttyäänkään menettäneet täysin järkeään, sillä muuten maanosa olisi jo muukalaisten hallussa.”

  Syy miksi maanosa on päätymässä muukalaisten haltuun on se että, siitä vähästäkin kritillisyydestä mitä täälläkin on ollut kansallisella tasolla, ollaan pikkuhiljaa luopumassa, Tarkoitan perinteisiä kristillisiä arvoja joita kulttuurimarxistit mädättävät. Jumala antaa Euroopan joutua muukalaisten valloittamaksi, koska me olemme kansoina lähes täysin hyljänneet hänen tiensä.

  Ranska on tästä loistava esimerkki tästä kehityksestä:

  “The Sinful Nation of France” (KJV Bible Baptist Preaching)
  https://www.youtube.com/watch?v=8TzR3CEk73Q

  Eurooppalaisten (yksilöiden ja kansojen) on herättävä hengellisestä unestaan ja uskottova Jeesukseen. Jokainen joka ei näin tee tulee kärsimään tulevaisuudessa suuresti. Kun kansa ensin puhdistuu hengellisesti uskomalla Jeesukseen, sitten on aika alkaa Jumalan auttaessa myös puhdistamaan yhteiskuntaa saastaisuudesta ulkoisesti.

  “Nyt meillä on vielä muutama vuosikymmen armonaikaa jäljellä. Johdonmukainen juutalaiskristillisyys merkitsee tuhoa olemassaolon taistelussa.”

  Kaikki jotka eivät usko Jeesukseen tulevat päätymään ikuisuudeksi helvettiin palamaan. Kristityt tulevat elämään onnellisina uudessa maassa Jumalan kanssa ikuisesti.

  Kaikki puheet “fyysisen olemmassolon taistelusta” kannattaa siis laittaa oikeaan kontekstiin. Ajat tulevat pahenemaan maanpäällä tulevaisuudessa se on selvä, mutta lopulta kaikki päätyy hyvin Jumalan lasten kannalta, mutta muiden ihmisten kohtalo on päätyä ikuiseen kärsimykseen…

  Kannattaa siis laittaa uskonsa Jeesukseen, silloin kun vielä pystyy.

Comments are closed.