Video: afrikkalaiset ryntäävät Eurooppaan

Julkaistu: 10.8.2017

10.8.2017 by

Maanantain vastaisena yönä Espanjalle kuuluvassa mutta Pohjois-Afrikassa sijaitsevassa Ceutan kaupungissa koettiin afrikkalaisten maahantunkeutujien ryntäys rajan yli. Ylittämällä rajan ryntääjät ovat vapaita kulkemaan pitkin Eurooppaa ilman suurempaa todennäköisyyttä joutua henkilöllisyystarkastuksen kohteeksi.

YouTubessa onkin julkaistu valvontakameran kuvaa tapahtuneesta. Videolla näkyy, kuinka maahantulijat hajottavat portin ja ryntäävät läpi. Kaksi rajavartijaa yrittää estää heitä muiden seistessä tumput suorina. Toinen näistä koettaa potkaista yhtä ryntääjää, mutta hänellä näyttäisi kääntyvän nilkka kokonaan ympäri tämän seurauksena.

 

Myös RT oli paikalla kuvaamassa vasta Eurooppaan saapuneita tulevia lääkäreitä ja ydinfyysikoita. RT:n videolta voi todeta, minkälaista tulevaisuutta siirtolaiset ovat tulossa Eurooppaan luomaan meidän kaikkien harmiksi.

 

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

6 Kommenttia

 1. Suvakki

  Hyvä kun rynnivät nopeasti, sillä Eurooppa tarvitsee kipeästi noita moniosaajia. Tuossa joukossa on paljon esimerkiksi koneinsinöörejä.

 2. Heikki

  Onpas helpottavaa nähdä videolta minkälaista geeniperimän pelastajaa tänne lappaa, niin voi nukkua yönsä rauhassa. Tässähän lähes toivoo saavansa jonkinlaisen vakavan sairauden kun tietää että ammattitaitoista tohtoria on Eurooppa täynnä näiden myötä.

 3. Anje

  Vittu tuo alin video 😀 ”äläbäwäbäläwäbä, mbutu mbutu ugalabugala…..” Here comes dem boyz.

 4. Kansallissosialisti

  En näistä olennoista pidä sitten ollenkaan, mutta jos EU niitä tänne haluaa laivalasteittain tuoda niin vain yksi kysymys, missä ovat naiset ja lapset? Aivan he ei ole pakolaisia vaan ennalta lähetettyjä sotilaita…

 5. hommafoorumin riemu idiootti

  Jatkakaa vaan sitä perussionistien äänestämistä ja nauttikaa monikulttuuristanne.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä