Tunnistatko kansallismielisen videoijan kimppuun käyneitä ”rasisminvastustajia”?

Julkaistu: 7.2.2018

7.2.2018 by

Tunnistatko kuvan henkilöitä? Laita vinkit osoitteeseen vastarintaliike[at]vastarinta.com

Maanantaina Helsingin Narinkkatorilla laitettiin pystyyn telttamielenosoitus, jonka tarkoitus on ilmeisesti ottaa kantaa Turkin sotatoimia vastaan. Leiri toimii samalla konseptilla kuin viime keväänä paljon huomiota saanut maahanmuuttajaleiri Helsingin keskustassa.

Kansallismielinen videoija Sinivalkoinen Soturi kävi maanantaina kuvaamassa leirillä ja kyselläkseen tapahtumasta. Hän jutteli täysin asiallisesti yhden leiriytyjän kanssa, kun useampi henkilö tuli ilmeisen vihaisena paikalle ja läppäsi tämän kameran pois kädestä. Tämän jälkeen he vielä varastivat kameran ja antoivat sen takaisin vasta saatettuaan kuvaajan pois paikalta.

Kansallisen Vastarinnan aikaisemmat kyselyt vastaavista tapauksista ovat tuottaneet hyvää tulosta. Kiitämmekin kaikkia vinkkaajia ja toivomme yleisön jatkavan vinkkailuaan jatkossakin.

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

46 Kommenttia

 1. Lol1488

  Taustalla oleva miesoletettu on selvästi joku ”paikallinen työläinen”. Xd

 2. Harri

  Tosi kuumottava kovis-ilme tuolla sinitakkisella ainakin :–D

 3. Streicher

  Hyvä että saatiin komusaastan naamat selville.

 4. Ramppa

  Oikein empaattisen näköinen tuo Mordorin naisasukki ja luopio öykkäri taustalla.Suomi vajoaa syvälle jos ikinä noustaan enää siedettävälle tasolle takaisin.Kyllä tässä henkisiä voimavaroja tullaan tarvitsemaan.

 5. Juhani

  Haha. Anarkomarko joka habituksen perusteella näyttää kehitysvammaiselta ja joku kurdihuora vieressä.

 6. Julli

  Voisiko sinitakkinen olla Arhinmäen veli Pirkko? Yhdennäköisyyttä on jonkin verran…

 7. Schweinhund

  PolitischZivilPolizei

 8. Sionisti ei pysy poissa

  ” Hän jutteli täysin asiallisesti yhden leiriytyjän kanssa”
  Hyvä että valehtelette tämmösestä asiasta jonka voi objektiivisesti tarkistaa tuon hyypion itse kuvaamalta videolta 😀 Näytätte vain kaikille millasia pellejä olette :D:D

  Mutta itse asiaan, kyllä tunnistan mutta luuletteko että teille kertoisin? xD

  • Aitosuomalainen

   Sinä et tunnista edes itseäsi peilistä.

 9. Korruptio Nissinen

  En tunne, mutta näyttävät olevan aineissa.

 10. Ramppa

  Siltä vaikuttaa, on kurdillakin suu niin tiukkana viivana ja leukaperät lukossa, jotta metamfetamiini pitää virkeänä teltalla.Näitä hellantelttuja lisää tänne.

 11. Epic Tetus

  Jos rasismi todellakin on vihaista tai vaikka rakkaudellista niin silloin sitä ei voi vastustaa, tai se ei ainakaan ole järkevää, koska miksi pitäisi vastustaa ihmisen perustunteita?

  Jos rasismi ei taas ole vihasta lähtöisin ja se on vain ideologia tai järjestelmä, niin silloin täytyy osoittaa miten se ideologia on huono tai missä kohdin rasistisessa logiikassa on tehty virhe. Mitään tälläistä ei ole tullut keneltäkään rasismin vastustajalta, vaikka yritys on toki ollut kova Hannah Arendtista lähtien.

 12. valtsu

  Ei kai tuo ole taas se Valtteri Halmetoja, mikä on ennenkin hyökkäillyt suomalaisia vastaan?

 13. Anje

  Eikö kurdit ole lähi-idässä vähän samanlaisia kuin somalit afrikassa eli kukaan ei pidä heistä?

  Eipä kyllä ole koskaan kiinnostanut kurdit muutenkaan tai miten heillä menee, kuka nyt tällä viikolla tappelee niiden kanssa ja kuka viimeviikolla jne. Ei haittaisi vaikka koko kansa häviäisi maanpäältä.

  • Juha Taskinen

   Kurdit ovat fiksumpia kuin arabit…
   Soisin heille oman maan.

   • Anje

    Yhtä tyhmiä ne ovat kuin arabit ja keskenään tappelevat täällä euroopassakin. Kuten todettu alhaalla viesteissä: aivan yks hailee mitä niille käy, tärkeintä on se että jokainen kurdi painuu helevettiin euroopasta.

 14. 888

  Jos tunnistatte, ja asutte pääkaupunkiseudulla, niin kannattaa ilmoittaa Turkin suurlähetystöön. Tällä tavalla ainakin heidän elämäänsä voidaan sabotoida. Turkki antaa helposti maahantulokieltoja.

 15. Antirasisti

  Vitun natsit hävisitte sodan
  luavuttakaa nyt jo

  • Kalle

   Moi kuvan henkilö

   • Sionisti ei pysy poissa

    ehe ehe kylläpä oli paras vitsi vähään aikaan! Suorastaan 14/8 huumoriasteikoilla, ensimmäisen luokan rauta ristin arvoinen suoritus heh heh!

 16. Ramppa

  Kurditko muka parhaasta päästä maahantunkeutujia? Läpä lässyn lää Kaarinan Meripäivillä kaatoivat invalidin pyörätuolin potkivat maassamakaavaa ja ryöstivät toki.Entäs nämä makwan amirkhanin mallikkaasti integroituneet raiskari veljekset.Samaa geeni poolia yhtäkaikki.Ei jatkoon.Nimimerkki ”Anje” on aivan oikeassa kurdit ovat somppujen kanssa ihmiskuonaa.Piste.

  • Kurdit ansaitsevat valtion!

   Paljonko Kalifi Resepti Tauti Erdogan maksaa sulle ja Anjelle tästä propagandan syytämisestä? Ja eikö paras tapa sitten päästä ”eroon” Kurdeista olisi antaa heidän kansalleen oma valtio – Jokaiselle kansalle oma valtio on vähän niinkuin kansallissosialismin ydinajatus saatanan ankaratrolli.

   • Anje

    ”Antaa heille valtio” -> saahan ne perustaa itselleen kebabstanin jos kykenevät siihen. Voi olla vaan parilla valtiolla sanomista siitä. Ja ählyjen asiat eivät kuulu valkoisille kansoille vaan ählyille itselleen. Taktisista syistä valkoiset voivat kannattaa Irania,Hamasia,Hezbollahia ja Assadia jos pitää jotai kannattaa tuolta alueelta. Mutta kurdit? Ei kiitos.

    Enkä nyt menisi vannomaan että JOKAINEN etninen kansanryhmä ansaitsee valtion. Esim smugut eivät ansaitse mitään saati shlomot. Stalinkin aikoinaan avokätisyyttään antoi shlomoille palan siperiaa mutta ei kelvannut, eikä kurdeillekkaan kelpaa näköjää Kurdistan kun pitää telttailla Hesassa. Onse kumma kun mikään ei kelpaa…

    • Kurdit ansaitsevat valtion!

     Hitler itsekkin oli sitä mieltä että judenit ansaitsevat valtion ja olisi sellaisen Madagaskarille perustanut. Ja käyttäen tuota logiikkasi on turha valittaa jos Suomi ei pysy suomalaisille tarkoitettuna valtiona – suomalaisethan eivät silloin vain ”kykene siihen”.
     Mutta ei tietty yllätä että tommosen erdoganin kyrpää lutkuttavan trollin suusta tulee tuollaista.

     • Anje

      Itseasiassa Aatu oli aluksi sitä mieltä mutta tajusi että koronkiskojilla ei koskaan saisi olla omaa maata josta käsin voisivat kopeloida muita. Kuten Israel nykyään on.

      Oletko kurdi? Miksi vedät pultit jostain kurdeista joilla ei ole mitään tekemistä eurooppalaisten kanssa. Ihan sama mitä niille käy ei se oikeasti ole yhdenkään valkoisen kansan asia.

      Älä pidä kurdeista -> automaattisesti Ankaratrolli(mitä se edes tarkoittaa?). En nuole kenenkään mulkkua, en harrasta homoutta enkä hyväksy sitä. Ja Erdogankin voi painua vittuun, en kannata Turkkiakaan.

     • Kurdit ansaitsevat valtion!

      Et edes tiedä mikä Turkin pääkaupunki on (vinkki, se on Ankara ja koska trollaat sieltä käsin tai sieltä maksettuna, niin olet ankaratrolli), ja silti KEHTAAT tulla esittämään tänne että tietäisit jotain asiasta tai että mielipiteesi pitäisi huomioida sen enempää kuin Netanjahun tai Andersonin tai kenenkään muunkaan petturin?

     • Anje

      Surkeaa provoa.

     • Kurdit ansaitsevat valtion!

      Puhut luonnollisesti itsestäsi?

   • Kurdit on sionistien työkalu. Kaikki kurdien aseelliset ryhmät tulisi hävittää Syyriasta ja Turkista! Kurdit on ne tuon sodan oikeat terroristit.

    • Fakta

     Väärin. Erdogan on sionistien ja USA:n työkalu, kurdit ovat vain sionistien manipuloinnin uhreja siinä missä vaikka suomalaisetkin, sillä kriittisellä erolla että kurdeilla on tahtoa ja rohkeutta taistella kansanmurhaansa vastaan siinä missä suomalaiset istuvat kiltisti ja odottavat kuolemaansa.

     • Zerstörer

      Kurdit ovat olleet ISISin vastaisen taistelun tehokkaimpia ja pelätyimpiä sotureita. Ählämistit pelkäävät kuollakseen joutua naissoturin tappamaksi, koska pääsy paratiisiin estyy ja luvatut neljäkymmentä neitsyttä jâävät saamatta. Ja kurdien riveissä on runsain mitoin naisia etulinjassa, taistelutehtävissä.

      Kuka siellä sitten sotii kenekin puolesta ja millä rahoituksella, onkin sitten ihan eri juttu. Siitä on spekulaatioita, mielipiteitä, salaliittoteorioita ja ihan vaikka mitä, koska totuuden tietävät vain harvat ja valitut.

 17. juha.

  Ns. ”rasisminvastustajat” ovat agressiivisia, epäsosiaalisisia, sopeutumattomia yhteiskuntaan, katsovat olevansa kaikkien lakien ulkopuolella ja yhteiskuntarauhaa rikkovia pelkällä olemassaolollaan.

 18. Ramppa

  Miksi helvetissä minun pitäisi olla kiinnostunut saavatko kurdit oman valtion tai ei? Minua ei kiinnosta ei turkin tai minkään muunkaan koukkunokka valtion tai olemattoman valtion asiat tai kapinoinnit, kunhan pysyvät kaukana täältä.

  • Aitosuomalainen

   Juuri näin! Mitä enemmän tappavat toisiaan niin sen parempi. Se suuri kysymys on että mitä helvettiä nämä tyypit tekee suomen maaperällä? Kuka ne on tänne pyytänyt ja miksi?

   • Julli

    Oikein.

    Kuollut muslimi on paras muslimi. Samoin myös kurdi. Lähes samaa paskaa, kuin muutkin koukkunokat. Turkilla olisi edellytykset muokata Lähi-itä uusiksi. Toivottavasti pyyhkäisee etelään ja itään ja saa aloitettua tervehdyttävän puhdistuksen kyseiselle alueelle. Toivottavasti kurdit laittavat turkkilaisille riittävästi ja pitkään vastaan.

    • Juutalainen

     ”Kuollut muslimi on paras muslimi.”

     Eiks tän järjestön pitänyt olla rakkauden asialla? 😮

     • Sionisti ei pysy poissa

      Sehän on, tuskinpa ne painisessiot Ruotsissa näillä mitenkään platonisia ole ;);)

     • Zerstörer

      Juu, mutta teistä kahdesta poketen keskittyy heterorakkauteen… :p

  • Juha Taskinen

   Juuri sen takia kurdien on saatava oma valtio että pysyvät poissa..

 19. Ramppa

  Eräitä kansalaisiamme ei tunnu kiinnostavan mikään muu kuin oman valtiomme vinksahtanut alasajo.Mistä tällainen etnomasokismi juontuu? Onko se kosmista säteilyä vai onko ympäristömyrkyt tehneet jo eräisiin lopullisia henkisiä ja älyllisiä vaurioita.

 20. McFuzz

  Jos kurdit saavat oman valtion, tarkoittaako se sitä että he lähtevät Suomesta sinne asumaan jokaikinen? Siinä tapauksessa minä ehdottomasti kannatan!

  • Ramppa

   Luuletko että lähtevät täältä, tänne kerran päästyään ja sama pätee kaikkialta muualtakin tunkeutuneisiin loiseläjiin.Yle uutissahan tänään juuri haastateltiin irakiin jo Suomesta käännytettyä perhettä ja sanoivat siinä suoraan kun keksivät hyvän syyn,ne lähtevät heti takaisin tänne.Eikös tuo jo kerro ihan kaiken ja yle vielä lähtee bagdadiin tekemään tälläisiä uutisjuttuja.Ei voi ymmärtää tätä meininkiä.

 21. Ramppa

  Hallitus (itseasiasssa eu) ajaa tänne jatkuvalla syötöllä niinkauan ja paljon porukkaa, että sosiaaliturva järjestelmä romahtaa takuuvarmasti, mikä on luultavimmin myös niiden tarkoitus ja sitten se hulina vasta alkaakin täällä.Varakkaat ihmiset eivät ole sen kummemmin turvassa.Ei kaikille riitä omia turvamiehiä kuitenkaan.suurin osa päättäjistä ja valitettavan iso joukko typeryksiä eivät hahmota koko skenaariota tai eivät välitä siit’ä koska luulevat olevansa kaiken ikävän yläpuolella.Historia toistaa paraikaa itseään….valitettavasti

 22. Ramppa

  SUOMALAISET olisivat ansainneet OMAN ja itsenäisen valtion! On täysin kohtuutonta edes olettaa että alkaisin liputtamaan kurdien tai muidenkaan puolesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä