Koti Uutisia Tukholma palkitsee vuoden parhaat ”monikultturistit”

Tukholma palkitsee vuoden parhaat ”monikultturistit”

2

Tukholma aikoo jälleen palkita niitä henkilöitä tai järjestöjä, jotka ovat tehneet eniten työtä monikulttuurisuuden puolesta. Voittajista päättää paikallispoliitikoista koostuva tuomaristo. Palkinnon saajat saavat 50 000 kruunun palkkion työstään monikulttuurisuuden puolesta.

Monikulttuurisuuspalkintoa on jaettu Tukholmassa vuodesta 1997 asti. Palkinnon voittajat ovat vuosien mittaan kaikki olleet henkilöitä tai järjestöjä, jotka tavalla tai toisella ovat vastustaneet ”rasismia” ja ”muukalaisvihaa”. Vuosien mittaan palkintoja on jaettu kokonaiset 40 kappaletta.

”Tämän palkinnon tarkoitus on edistää yhdessäoloa eri kulttuurien välillä ja auttaa luomaan enemmän ymmärrystä ruotsalaisten ja maahanmuuttajien kesken”, sanoo Natasha Ringblom kokoomuspuolueesta.

Tuomaristo vastaanottaa toukokuuhun asti ehdokkaita vuoden palkinnoille. Ringblomin mukaan tavoitteena on saada entistä useampi tekemään rasisminvastaista työtä.
 

Lähde: SVT

Kommentteja ei esitarkasteta, joten kirjoittajat ovat niistä itse laillisessa vastuussa. Kommentit eivät edusta Vastarintaliikkeen virallista kantaa.

2 KOMMENTIT

  1. ”Tuomaristo vastaanottaa toukokuuhun asti ehdokkaita vuoden palkinnoille. Ringholmin mukaan tavoitteena on saada entistä useampi tekemään rasisminvastaista työtä.”

    Eli siis rasisminvastustaminen(rasismin vastustaminen?) ei ole aatteellista työtä, vaan sitä tehdään täysin palkkioiden toivossa?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here