Silmä-Jari: itsenäisyyspäivästä tulossa Suomen suurin ”natsimarssi”

Julkaistu: 12.11.2017

12.11.2017 by

Kansallissosialistien järjestämä marssi ”Kohti vapautta!” on herättänyt runsaasti mielenkiintoa kansallismielisissä piireissä. Luonnollisesti tapahtuma puhuttaa myös äärivasemmiston keskuudessa.

Tunnettu äärivasemmistolainen Jari Laine (”Silmä-Jari”) päätyi myös kommentoimaan tulevaa tapahtumaa Punk In Finland -keskustelufoorumilla, jolla hän käyttää nimimerkkiä Laku. Ärtyneen oloisen Laineen mukaan itsenäisyyspäivän marssista on tulossa ”Suomen suurin natsimarssi”. Kansallismieliset tapahtumat ovat kasvaneet vuosi vuodelta, joten on hyvin todennäköistä, että Laine on poikkeuksellisesti oikeassa tällä kertaa.

Silmä-Jari on noussut tunnetuksi Internet-hahmoksi juuri itsenäisyyspäivään liittyvän häiriköintinsä vuoksi. Viime vuonna hän pahoinpiteli poliisin avustamana kansallissosialistin, joka oli suljettu käsiraudoissa samaan autoon Laineen kanssa.

Laine on aktiivinen kirjoittaja foorumilla, ja hän on kirjoittanut nimimerkin takaa samalle palstalle laajasti huumeongelmastaan. Alla on kuvakaappaus, jossa Laine spekuloi tulevan marssin osallistujamäärällä. Itsenäisyyspäivän marssin kotisivuilla voi puolestaan vierailla osoitteessa http://kohtivapautta.com.

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

14 Kommenttia

 1. Kaikki mukaan!

  Nyt on jo aiemmassa ”Helsingissä marssitaan kohti vapautta itsenäisyyspäivänä!” artikkelin kommenttiosiossa riidanhaastaja-trollia siihen määrin että selkeästi vastarintaliikkeen vihollisia pelottaa tuleva mielenosoitus ja sen osallistujamäärät oikein huolella. 😀

  Kaikki paikalle vaan! Tehdään Jarin ennusteista todellisuutta.

 2. Totuuskomissio_

  Ei kannata sekoittaa pelkoa siihen että teidän kustannuksella naureskellaan 🙂

  • Antifa on säälittävä

   Kyllä nyt hävettää kun joku pakoon juokseva vasemmistoluuseri nauraa räksyttää piilossa ruudunsa takana.

   Kuitenkin paljon hauskempaa on se miten lujaa antifasisti juoksee pakoon, ja viimeksi Tampereella teillä oli aika nopeat jalat! Ei ole mennyt TAUKKI-treenit hukkaan pakoonjuoksemisen osalta. 😀

   Odotan oikein innolla stadin juoksuja. Ne on nähtävä ihan omin silmin paikanpäällä!

 3. Juhani

  Tottakai nuo anarkistit ynnämuut säälittävät rotat tulee sinne riehumaan ja nolaamaan itsensä taas. 🙂 Kyllä oli Tampereellakin ”vastamielenosoituksessa” niin surkean näköisiä nistejä se porukka, että ei hyvä tavaton!

 4. Monelta tämä vastarintamarssi on jotta tamperelaiset osaavat tulla?
  Paikka mistä lähdetään jne

  • Toni T.

   Eiköhän tästäkin tule aikanaan tarkat tiedot aikatauluista ja muista tärkeistä asioista.

 5. Perinteet kunniaan

  Itsenäisyyspäivän perinteisiin kuuluu Jari Laineen päätyminen otsikoihin jonkin mahdollisimman typerän tempun seurauksena. Onkohan millään vedonlyöntifirmalla vielä pystyssä vetoja, joissa pääsee veikkaamaan mitä Jari tällä kertaa keksii?

 6. JKH1975

  Hieno marssi tulossa.Silmä Jari on naurettava jätkä.

 7. Erkki Hänninen

  Jyväskylä olisi aitosuomalaiselle kansallisisänmaalliselle marssille oikea foorumi. Helsinski on puoliruotsalainen syrjäkylä.

  • 888

   Asunut vuosia Helsingin seudulla ja en ole ikinä tarvinnut Ruotsia.

   Ja onhan Jyväskylässäkin ollut toimintaa jo.

  • ABO

   Ennemmin pitäisi olla Turussa, Suomen ensimmäisessä kaupungissa ja oikeassa pääkaupungissa. Johan maakunnankin nimi VARSINAIS-Suomi kertoo kaiken. Ei missään tuommoisissa ULKOMAALAISTEN kuninkaitten ja keisarien perustamissa rupukylissä.

 8. juhax.

  Tämä ”silmä-jari” voisi kenties keskittää ”poliittisen toimintansa” hakkaamalla päätään C.G. Mannerheimin patstaan jalustaan 24/7 protestina tämänkin ”natsin” edesmenneelle kunniakkaalle uralle, joka on punikin hoitamattoman parransängen karvan verran komiampi kuin tämän poliittisesti ”tiedostavan” murhalahkon edustajan, jota voi ”montunreunaisesti” kutsua niskalaukaus humanistiksi.

 9. No onneksi poliisit osaavat varata ainakin
  Riittävän kaluston. Pari PASIA ja 2000
  Poliisia.

  Natsit siirretään paikalta eristyksiin
  Suomenlahdella olevaan Yhdysvaltain hallinnassa
  olevaan vankilalaivaan jossa on noin 1500 selliä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä