Puolan oikeusministeriö: ”White Pride” ei ääriajattelua vaan rodun suojelua

Julkaistu: 7.1.2017

7.1.2017 by

Kelttiläistä ristiä ja tunnuslausetta ”White Pride” ei voi kieltää kieltää fasistisina, vaan nämä edustavat ”sosiaalista liikettä rotujen biologista sekoittumista vastaan”. Näin totesi Puolan oikeusministeriö sen jälkeen kun eräät ”edistykselliset” tahot nostivat äläkän Lodzin koulun oppilaiden anettua toisilleen lahjoja kyseisillä tunnuksilla ja sloganeilla.

”Rasisminvastaiset” tahot tekivät ilmoituksen mahdollisesta rikoksesta koulussa. Monen kuukauden jälkeen syyttäjä tiputti jutun ja totesi, että kelttiläisristillä koristetun kalenterin antaminen tuskin täyttää ”fasismin levittämisen” tunnusmerkkejä.

Liberaalikonservatiivisen Kansalaisfoorumi-puolueen edustajat jättivät välikysymyksen, jossa he valittivat, että Saksassa ja Ranskassa tunnus on kielletty ”valkoista ylivaltaa” edustavana. Varaoikeusministeri Luke Piebiak totesi, ettei symbolia ja slogania ole syytä tuomita kategorisesti, vaan jotkut käyttävät näitä vain vastustaakseen rodunsekoitusta, minkä lisäksi tunnuksella on uskonnollinen ulottuvuus.

Lähde: Gazeta.pl

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

6 Kommenttia

 1. juha.

  ”Valkoista ylivaltaa”. Kertokaa nyt ihmeessä MISSÄ sellainen VALTIO on???
  Katsokaa, elämme ”valkoista alivaltaa” ja yhä MEIDÄN hermot kestävät senkin!!! Entäpä vasemmiston ja ”liberaalien”???
  En edes viitsi mainita muita rotuja, kun se on ”rasismia”, Se, että eurooppalaiset tiet ”päällystetään” valkoisilla eurooppalaisilla kanta-asukkailla. Se ei häiritse ketään. Ja jos häritsee, silloinhan ollan ”lain väärällä puolella”.
  Vai kuinka?
  Kuinkahan nurkkaan meidänlaisemme ”maalarit” maalataan, ennen kuin voidaan laittaa ”matot lattiaan”. Kertokaa se nyt ihmeessi, että tietäisimme jotain. Tehän tiedätte kaiken. Miksi siis pantata sitä???

 2. Kaksoisstandardit

  Tekisiköhän nämä edistykselliset tahot myös ilmoituksen ”black pride”-sloganista? Ai ei?

  Wikipediassa muuten kerrotaan Black pride ja asian pride-sloganien kohdalla aivan erilainen tarina kuin White Pride-artikkelissa. Kuka arvaa miten tämä kuvaus menee kahdessa ensimmäisessä ja sitten viimeisessä?

  • J88

   Tämä samahan mainittiin Studio204 jaksossa 17 aivan lopussa: https://www.youtube.com/watch?v=crrlDonb5eU 🙂

  • Norppa

   Voin vain kuvitella millaiset ne kuvaukset on. Black pride on valkoisten heitä kohtaan asettamaa rasismia vastaan. He ovat vain ylpeitä syntyperästään ja väristään..kaikella ”hienolla” tavalla. Osuinko yhtään sinne päin edes? Ja White pride taasen sitten on rasistinen liike, joka harrastaa vihapuheita sekä tekoja. Jossa ollaan kaikkia muita kohtaan, jopa vammaisia ja varmaan homojakin vastaan. (Kauhean pahoja ihmisiä todennäköisesti yritetään kuvauksessa valkoisesta ylpeydestä tehdä.) He pitävät itseään parempina kuin muut. Ja haluavat hallita kaikkia (mustat orjiksi ym.)
   Aika selvää, varsinkin nykyaikana kumpaa niistä liikkeistä/aatteista väitetään olevan se rasistinen sekä paha ja toinen on vain heitä kohtaan kohdistuvaa rasismia vastaan olevia mukavia kansalaisia.
   Menikö sinne suuntaan??
   Me valkoiset täällä (Suomessa varsinkin!) koemme rasismia, ei nämä tänne kuulumattomat.

 3. S.K

  HH!

 4. hemppi

  Valkoista ylivaltaa ei saa olla valkoihoisessa maassa 😀

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä