Malmössä jälleen räjähdys

Julkaistu: 7.2.2018

7.2.2018 by

Maanantain ja tiistain välisenä yönä noin kello 3.00 Malmössä räjähti jälleen jonkinlainen pommi tai kranaatti. Räjähdys tapahtui parkkitalossa ja se aiheutti vaurioita rakennukseen.

Pommiryhmä eristi alueen tutkiakseen ympäristön mahdollisten muiden pommien varalta. Aluetta tutkittiin aamuun asti pommikoirien avulla. Kukaan ei tiettävästi loukkaantunut räjähdyksessä eikä ketään ole otettu kiinni.

Viimeksi samalla paikalla räjähti noin kolme viikkoa sitten, kun tuntemattomaksi jäänyt henkilö tai henkilöt heittivät pommin kauppakeskuksen sisäänkäynnille.

 

Lähde: PT-media

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

9 Kommenttia

 1. Julli

  Täytyy ihmetellä ruotsalaisten yhtäkkistä radikalisoitumista omia instituutioita vastaan!

  Onkohan syynä Ikean liian pieni lihapulla-annos, rasistisen valkea lumi vai paskat naapurivaltiot?

 2. Timebomb

  Monikulttuurisuus on räjähdys…eikun siis rikkaus! Ei mulla muuta.

 3. Valkoinen hetero

  ”Dear @realDonaldTrump, Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth.” Alexander Stubb.

  • Epic Tetus

   Mikään osoita kansanpetturuutta niin hyvin kuin noiden vihollispoliitikkojen omat sanat.

 4. DA GOYIM KNOW

  Ruotsista on kyllä tulossa oikea kehitysmaa sen seurauksena, että kehitysmaiden väestöä on pitkään siirretty Ruotsiin. Pommit paukkuu ja naisia joukkoraiskataan kuin Afrikassa konsanaan.

  • DA GOYIM KNOW

   Mut tietenkään tämä kehitys ei liity maahanmuutton mitenkään vaan enemmänkin syrjäytyneisyyteen ja rakenteellisen rasismin aiheuttamaan ulkopuolisuudentunteeseen. T: Yliopiston kulttuurimarxisti.

  • Jaakko

   Kumma juttu, että hyvinvointivaltioista muuttuu kehitysmaita sitä mukaa, kun kehitysmaiden porukka asutetaan sinne.

   Mitähän kävisi Somalialle, jos kaikki Somalit muuttaisi sieltä pois ja tilalle asutettaisiin Suomalaisia? Villi veikkaus on, että Somalia olisi jo vuoden päästä Afrikan suurin menestystarina.

 5. juha.

  Malmö on kuin Libanin Beirut 1970-luvulla. Onnea sosiaalidemokraatit, kommunistit, vihreät, kokoomus, keskusta ja feministit. Te olette jättäneet nimenne historiankirjoihin lähtemättämästi ja jälkipolvet tulevat kiroamaan teitä jokaikinen päivä kunnes vain ”aika” kykenee lopulta ”sulkemaan” heidän suunsa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä