Lista New Yorkin ”pahimmista vuokraisännistä” ruokkii juutalaiskeskustelua

Julkaistu: 7.2.2018

7.2.2018 by

New York Cityn kaupunginvaltuustossa työskentelevä asianajaja Letitia James on vahingossa synnyttänyt juutalaiskohun ylläpitämällä tietokantaa kaupungin ”pahimmista vuokranantajista”. Lista kylmäverisimmistä koronkiskureista on jostain syystä erittäin juutalaispainotteinen.

Juutalaisten osuus Yhdysvaltojen väestöstä on virallisesti noin kaksi prosenttia. Valtamedian mukaan juutalaisten yhdistäminen koronkiskontaan on vain ”antisemitistinen salaliittoteoria”. Siksi esimerkiksi Silversteinin, Goldmanin, Goldsteinin, Cohenin, Salomonin ja Friedin kaltaisten nimien häkellyttävä yliedustus listan kärjessä kummastuttaa.

Lähde: Public Advocate for the City of New York

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

6 Kommenttia

 1. Streicher

  (((Sattumaa))), goyim.

 2. Minä vain totean

  Stereotypiat ja niistä kehiteltävät vitsit ovat yleensä hauskoja, koska ne perustuvat totuudelle. Esimerkiksi: kukaan tuskin nauraisi vitsille raiskaavasta laihialaisesta. Sen sijaan vitsi raiskaavasta somalista osuu ja uppoaa.

  Entäpä sitten korkoa kiskova laihialainen ja korkoa kisova juutalainen?

 3. Schlomo Shekelstein

  Poista tää paha goy t:Schlomo Shekelstein

  • Kansallissosialisti

   Oy vey shut it down tai teen ilmoituksen nettipoliisin ajatusrikosyksikölle!

 4. juha.

  ”Antiseministinen” lista. Eiköhän tuonkin julkaisija laiteta kiven sisään ”takautuvasti” jäljestäpäin kirjoitetun rasismista / antiseminististä tehdystä poliittisesta rikoslaista aivan kuten Suomen sotasyyllisyysoikeudenkäynnissäkin WWII jälkeen tuomittiin ns. ”sotasyylliset” Neuvostoliiton vaatimuksesta suomalaisten poliitikkojen ja valtiosääntöasiantuntijoiden kannasta huolimatta. Presidentti J.K. Paasikivi runnoi tarvittavat lait läpi vastentahtoisesti ymmärtäen kuitenkin sen, että pakon edessä ei voi muutakaan sekä Suomen kansan silmissä eivät ”sotasyylliset” olleet syyllisiä, vaan sankareita, joka aiheutti levottomuuksia ja rähinöitä oikeuden ulkopuolella.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä