Liity tukijäseneksi

Vastarintaliike on toimintakeskeinen järjestö – aktivistit ovat keihäänkärkemme. Tukijäsenet ovat puolestaan perusta, jota ilman järjestö ei voisi kasvaa ja kehittyä.

Näkyvin aktivismimme tehdään Suomen kaduilla, mutta tämä on vain pieni osa Vastarintaliikkeen kokonaisuutta. Järjestämme sen lisäksi muun muassa poliittista koulutusta sekä kulttuuri- ja urheilutapahtumia. Tavoitteenamme on kouluttaa radikaaleja, älykkäitä ja poliittiseen kamppailuun sitoutuneita suomalaisia, jotka kykenevät vaikuttamaan maamme tulevaisuuteen ratkaisevasti.

Pitkän aikavälin tavoitteemme onkin rakentaa Suomeen rinnakkainen yhteiskunta – vastarintayhteiskunta, johon kuuluu suomalaisia monista eri taustoista ja jotka tukevat taistelua omista lähtökohdistaan.

Suomessa on suuri määrä kansallismielisiä, jotka eivät esimerkiksi terveydentilansa tai työnsä vuoksi voi osallistua suoraan aktivismiin. Jokainen voi kuitenkin liittyä tukijäseneksi ja tehdä näin oman osuutensa. Vastuu Suomesta kuuluu kaikille!

Monet Vastarintaliikkeen nykyisistä jäsenistä ja aktivisteista ovat aloittaneet tukijäseninä. Tukijäsenet saavat osallistua toimintaamme niin aktiivisesti kuin haluavat, mutta heillä on aktivisteja ja jäseniä vähemmän velvollisuuksia sekä vastuualueita. Tukijäsenyys on loistava tapa tutustua järjestökulttuuriimme ja selvittää, kuinka aktiivisesti tahtoo tulevaisuudessa toimia Vastarintaliikkeessä.

Radikaali kansallismielinen järjestö ei voi menestyä ilman laajaa tukijoiden verkostoa. Tue toimintaa ja täytä velvollisuutesi Suomea kohtaan!

Tukijäseneksi liityt maksamalla valitsemasi jäsenmaksun. Jäsenyystasoja on kolme: pronssinen (50 eur), hopeinen (100 eur) ja kultainen (150 eur). Osoituksena jäsenyydestäsi saat diplomin ja jäsenyystasosi mukaisen pinssin. Tukijäsenyys uusitaan kerran vuodessa.

Pronssinen tukijäsenyys maksaa 50 euroa.

Hopeinen tukijäsenyys maksaa 100 euroa.

Kultainen tukijäsenyys maksaa 150 euroa.