Here Is Your Slogan & Something Else Here

26. helmikuuta 2017

Vastustan kansanmurhaa!

 Valkoisten kansanmurha Suomessa ja Euroopassa

 

 

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa, sillä hallituksen maahanmuuttopolitiikka tulee nykytahdilla johtamaan valkoisen väestön sukupuuttoon.

Suomen ja Euroopan pakolaiskriisi on johtanut seksuaali-, väkivalta- ja omaisuusrikollisuuden räjähdysmäiseen lisääntymiseen. Suomen väestökasvu tulee nykyään kokonaan maahanmuutosta. Lontoon kaltaisissa eurooppalaisissa suurkaupungeissa valkoisista on jo tullut vähemmistö.

Tahdommeko todella, että isänmaastamme muotoutuu Irakin tai Somalian siirtokunta? Suomen alistamisen on loputtava – vastaanottokeskukset on suljettava!

Eurooppaan tunkeutuu joka viikko toistakymmentä tuhatta uutta siirtolaista Afrikan ja Lähi-idän alueilta. Tilanne pahenee jatkuvasti; Daily Express uutisoi 16.3.2016, että tänä vuonna Eurooppaan tulee kymmenkertainen määrä siirtolaisia vuoteen 2015 verrattuna!

Valtaosa siirtolaisista on peräisin maista, joiden kansalaiset syyllistyvät oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan 17 kertaa suomalaisia useammin raiskauksiin. Pääkaupunkiseudulla ulkomaalaistaustaisten raiskausepäiltyjen määrä lisääntyi poliisin tiedotteen mukaan yli 116 % viime vuonna.

Suomalaisten näkyvimmät viholliset ovat tällä hetkellä sisäministeriö, maahanmuuttovirasto ja Suomen Punainen Risti. Punainen Risti ja maahanmuuttovirasto saavat perustaa uusia vastaanottokeskuksia minne haluavat kuntien ja kansalaisten vastustuksesta huolimatta. Tätä oikeutta ne ovat myös käyttäneet röyhkeästi hyväksi täysin tietoisina siitä, että laiton siirtolaisuus pilaa lukemattomien suomalaisten elämän.

Sisäministeriö on puolestaan julistanut maahanmuuttoa vastustavat suomalaiset vihollisikseen. Suomalainen poliisi on politisoitu, jotta se pimittäisi laittomien siirtolaisten rikostilastoja ja tekisi julkisia kannanottoja esimerkiksi kansalaisten katupartiointia vastaan.

”Rasisminvastaista viikkoa” juhlistavasta eliitistä vain harvat vaativat vapaata maahanmuuttopolitiikkaa siksi, että he tuntisivat aitoa myötätuntoa pakolaisia kohtaan. Vaikka laiton siirtolaisuus on suomalaisille veronmaksajille alati ankarampi taloudellinen rasite, on maahanmuutto toisaalta monille loismaisesti toimiville yhtiöille tuottoisa bisnes.

Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen johtaja Jaakko Kiander totesi Ylelle jo 24.4.2013, että ”maahanmuuttajat ovat halpaa työvoimaa ja pitävät siltä osin työvoimakustannuksia kurissa”.

Barona-konserni on yhdistänyt turvapaikka- ja halpatyövoimabisneksen. Baronan omistama Luona Oy ylläpitää kaupallista vastaanottokeskusta, josta Barona Oy värvää väkeä henkilöstövuokraustoimintaan. Samalla kasvava joukko suomalaisia kärsii kodittomuudesta, pitkäaikaistyöttömyydestä ja paisuvista elämisen kustannuksista. Baronan kaltaisten yhtiöiden toiminta on maanpetoksellista.

”Rasismin vastainen viikko” on siis pelkkä kyyninen savuverho, jonka takana suomalaisten elämänlaatu ja verenperintö hävitetään.

Vastusta valkoisten kansanmurhaa – liity vastarintaan!

 

 

kansanmurha_etus_mellakka

 

Lataa materiaalit kuvia klikkaamalla!

 

varoitus

   

varoitus

rotu_vs_rotu
kaikki_eri

 

 

    Voit tulostaa propagandan kotiprintterilläsi ja kopioida sitä edullisesti esimerkiksi kirjastossa.

   

Tekstit saattavat näyttää sekavalta Internet-selaimessa, mutta pdf-lukuohjelmalla ja tulostettaessa ne näkyvät normaalisti.

Havainnollisia tilastoja maahantunkeutujien seksuaalirikollisuudesta

Posted by on 28.12.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Tiede, Yhteiskunta | 13 comments

Havainnollisia tilastoja maahantunkeutujien seksuaalirikollisuudesta

”Tilastojen perusteella Afrikasta tulleilla miehillä on normaalia korkeampi taipumus kohdella naista huonosti sekä taipumus ylipäätään syyllistyä vakaviin seksuaalirikoksiin.”

lue lisää

Abdiqadir Hussein ja suomalainen ”oikeusjärjestelmä”

Posted by on 3.9.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Yhteiskunta | 4 comments

Abdiqadir Hussein ja suomalainen ”oikeusjärjestelmä”

”Kun on näyttöä, ettei mikään vankeustuomio riitä vastaamaan rikoksen törkeyttä, tulee teosta rangaista kuolemalla.”

lue lisää

Olisiko jo aika herätä?

Posted by on 16.7.2016 in Artikkelit, Kansallinen Vastarinta, Kansanmurha, Yhteiskunta | 6 comments

Olisiko jo aika herätä?

Nizzassa kuolleet ovat vain viimeisimpiä uhreja rotusodassa, jota valkoisia vastaan käydään kaikkialla länsimaissa.

lue lisää

Kuinka estää valkoisten kansanmurha?

Posted by on 29.3.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Vastarintaliike, Yhteiskunta | 4 comments

Kuinka estää valkoisten kansanmurha?

”Lyhyellä aikavälillä tärkeintä on osoittaa kansalaisille, että valtio ei ole ystävä.”

lue lisää

Kansanmurhaa vastaan Lahdessa

Posted by on 29.3.2016 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2016, Kansanmurha | 0 comments

Kansanmurhaa vastaan Lahdessa

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettivät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettivät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Lahdessa päätettiin valkoisten kansanmurhan vastainen kampanjaviikko jakamalla runsaasti Vastamedia-julkaisua ja kampanjamateriaalia kotitalouksiin eri puolilla Lahtea. Lisäksi kiinnitettiin näkyvälle paikalle banderolli, joka muistuttaa ihmisiä elintärkeästä...

lue lisää

A Bloody Harvest: dokumentti Etelä-Afrikan farmimurhista

Posted by on 26.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 1 comment

A Bloody Harvest kertoo Etelä-Afrikassa tapahtuvasta kansanmurhasta. Dokumentissa haastatellaan useita valkoisia siitä, miten he selviävät murha-aallon keskellä. Maan poliisivoimat ovat apartheidin loppumisen jälkeen olleet valkoisten poliisien erottamisten ja rikoksen räjähdysmäisen lisääntymisen rampauttamia, eivätkä ne kykene huolehtimaan valkoisista, kuten dokumentissa tuodaan esille. Viranomaisten menetettyä kontrollin on turvapuoli laajalti yksityistetty; maassa on puoli miljoonaa aktiivista yksityistä vartijaa ja 1,5...

lue lisää

Kun kulttuuri ei selitä – henkiset erot rotujen välillä

Posted by on 25.3.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Tiede | 16 comments

Kun kulttuuri ei selitä – henkiset erot rotujen välillä

”Valkoinen kansa on aina ollut historian suunnannäyttäjä ja vastuussa tärkeimmistä edistysaskelista.”

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 25.3.2016 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2016, Kansanmurha | 3 comments

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi Helsingissä kerättiin Itäkeskuksen Citymarketilla ruoka-apua vähäosaisille suomalaisille. Suomalaisapuliivit päällä olleet vapaaehtoiset jakoivat lappuja, joissa pyydettiin lahjoittamaan ruokaa, joka tullaan lahjoittamaan eteenpäin. Vastaanotto tempaukselle oli...

lue lisää

War of the Flea: dokumentti viharikoksista Etelä-Afrikassa

Posted by on 25.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 0 comments

Kun Etelä-Afrikan apartheid kaatui 1990-luvulla, alkoi maassa uusi karmea ilmiö. Itsenäinen elokuvantekijä Rian van der Walt tutkii Etelä-Afrikan veristä historiaa ja sitä, kuinka se vaikuttaa nykyaikaan. Maassa, jossa murhatilastot ovat 34,6 murhaa sataatuhatta ihmistä kohti (vrt. USA 6/100 000), on väkivalta valkoisia vastaan jatkuvaa. Tuhansia valkoisia on murhattu apartheidin...

lue lisää

Amerikkalaislehti varoittaa: monikultturismi syynä Brysselin terrori-iskuihin

Posted by on 25.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 1 comment

Tiistaiaamuna Brysselissä tehtyjen jihadisti-iskujen kuolonuhrimäärä on nyt 31. Iskun poliittiset vaikutukset ovat lähes yhtä katastrofaaliset; jihadisti-iskut Brysselissä näyttivät jälleen kerran, että Euroopassa harjoitettu monikulttuurisuuspolitiikka ja muslimien maahanmuutto ovat epäonnistuneet pahasti. Viime vuonna Islamilainen valtio eli Isis varoitti, että se aikoo lähettää Eurooppaan 500 000 pakolaista, joiden joukossa olisi tuntematon määrä jihadisteja. Nyt Isis on tehnyt sen. Eurooppalaisten tulee torjua tämä...

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 24.3.2016 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2016, Kansanmurha | 1 comment

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi Pääkaupunkiseudun aktivistit menivät lippujen kanssa vilkasliikenteisen tien yli menevälle sillalle, jolle kiinnitettiin banderolli tekstillä ”Maahanmuutto = kansanmurha”. Pimeän tultua sytytimme vielä soihtuja valaisemaan iltaa. Osasto Lahden...

lue lisää

Kansanmurhaa vastaan Helsingissä – katso video!

Posted by on 24.3.2016 in Kansanmurha, Vastarintaliike, Yhteiskunta | 10 comments

Kansanmurhaa vastaan Helsingissä – katso video!

”Puheen jälkeen huusimme vielä yhteen ääneen Orpolle suunnatut terveiset: maanpetturi!”

lue lisää

Myös juutalaiset juhlivat terrori-iskuja – rangaistus holokaustista

Posted by on 24.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 0 comments

Mimi Al Laham on maailmalla tunnettu persoona, josta tuli julkkis nimeltään The Syrian Girl. Hän ihmettelee, kuinka Israelissa juutalaisetkin juhlivat Brysselin terrori-iskuja: Myös juutalainen ihmisoikeusaktivisti Ronnie Barkan Boycott from Within -liikkeestä kertoo samoista havainnoista: Lähteet: Facebook,...

lue lisää

Ootsä joku rasisti?

Posted by on 23.3.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Yhteiskunta | 8 comments

Ootsä joku rasisti?

Joutuessasi tällaisen kysymyksen kohteeksi ei missään nimessä pidä aloittaa selittelemällä ”En tietenkään, koska…”.

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 23.3.2016 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2016, Kansanmurha | 0 comments

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi Helsingissä järjestettiin Koskelassa katupartiointia. Koskelassa sijaitsee myös vastaanottokeskus. Poliisi pysäytti illan aikana partion kerran ja kysyi yhden vapaaehtoisen henkilöllisyyspaperit. Porin paikallisryhmä jalkautui kaupungin kävelykadulle jakamaan...

lue lisää

Ei yhtään osallistujaa – SPR perui tapahtumansa

Posted by on 23.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 3 comments

Uutisoimme eilen painostusjärjestö SPR:n aikeista järjestää tänään keskustelutilaisuus ”rasismista Suomessa”. Tapahtuman hämäräperäiset järjestelyt ja ehdoton kuvauskielto herättivät monissa epäilyksiä. Tänään SPR tiedotti nettisivuillaan ja Facebookissa, että keskustelutilaisuus on peruttu, koska tapahtumaan ei ollut tulossa ketään. ”Valitettavasti tilaisuuteen ei ilmoittautunut yhtään varmaa osallistujaa, joten keskustelutilaisuus on peruttu”, SPR...

lue lisää

Dokumentti Africa Hinterlandista

Posted by on 23.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 1 comment

Dokumentti The Secret Safari kertoo Isossa-Britanniassa perustetusta yrityksestä nimeltä Africa Hinterland, jonka Afrikan kansalliskongressin ANC:n karkotetut juutalaisjäsenet perustivat aseiden salakuljetusta varten. Afrikkalaiset salakuljettivat 40 matkan aikana yli 40 tonnia aseita ANC:n rekoissa, joita ajoivat brittiläiset ja hollantilaiset kommunistit. ANC käytti maahan salakuljetettuja aseita sen hallituksen vastaisessa...

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 22.3.2016 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2016, Kansanmurha | 0 comments

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi Helsingissä jaettiin maanantaina Vastamedia-lehtiä satoihin kotitalouksiin. Jyväskylässä levitettiin materiaalia yhdelle asuinalueelle sekä kahdelle koulunpihalle. Pirkanmaan ryhmä jakoi postilaatikoihin ”Valkoisten kansanmurha Suomessa ja...

lue lisää

Brysselissä räjähti – kokoomus huolissaan rasismista

Posted by on 22.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 6 comments

Tiistaiaamuna Brysselissä tapahtunut terrori-isku sai jälleen kaikki poliitikot ja poliittiset puolueet jakamaan surunvalittelujaan uhreille – näin siitäkin huolimatta, että he itse ajavat politiikkaa, joka mahdollistaa tämän. Twitterissä kuitenkin herätti kummastusta kokoomuksen päivitys, jossa he ilmaisivat huolensa ”rasismista” samassa lauseessa Brysselin terrori-iskun kanssa. ”Brysselin rinnalla on muistettava rasismi, jota tapahtuu joka päivä. Etsitään yhdessä #ratkaisujarasismiin #kokoomus”, luki...

lue lisää

Helsingissä mielenosoitus Brysselin uhrien muistolle

Posted by on 22.3.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Yhteiskunta | 4 comments

Helsingissä mielenosoitus Brysselin uhrien muistolle

Tänä aamuna terroristit surmasivat kymmeniä ihmisiä Brysselissä. Iskut tehtiin metroasemalla ja lentokentällä. Huomenna Helsingissä järjestetään muistotapahtuma iskujen uhreille.

lue lisää

SPR:n tapahtuma ei kestä päivänvaloa: kuvaaminen kielletty

Posted by on 22.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 0 comments

Painostusjärjestö Suomen Punainen Risti järjestää keskiviikkona keskustelutilaisuuden ”rasismista Suomessa”. Järjestäjät kertovat, että tilaisuuteen mahtuu 20 henkilöä ja sinne tulee ilmoittautua etukäteen saadakseen lisätietoa. Jo tapahtuman järjestelyt itsessään vaikuttavat melko hämäriltä, sillä SPR ei ole paljastanut edes paikkakuntaa, jolla ”keskustelutilaisuus” pidetään. SPR myös kertoi tapahtumasta tiedustelleelle henkilölle, että tilaisuudessa on ehdoton...

lue lisää

Harjavaltalainen ravintola kyllästynyt järjestyshäiriöitä aiheuttaviin turvapaikanhakijoihin

Posted by on 22.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 0 comments

Harjavaltalainen ravintola Holvi on päättänyt asettaa paikallisille turvapaikanhakijoille porttikiellon tiloihinsa. Turvapaikanhakijat ovat aiheuttaneet reilun 7 000 asukkaan kunnassa ahdistelutapauksia ja yleisen turvallisuustilanteen heikkenemistä erityisesti pimeän laskeuduttua. Ongelmia on esiintynyt siitä lähtien, kun turvapaikanhakijat saapuivat Satalinnan sairaalaan perustettuun vastaanottokeskukseen. ”Turvapaikanhakijoiden kanssa on ollut ongelmia. Poliisit ovat joutuneet käymään täällä selvittämässä asioita....

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 21.3.2016 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2016, Kansanmurha | 1 comment

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi Helsingissä käytiin sunnuntaina asettamassa vilkasliikenteisen tien varrelle banderolleja ja suuria julisteita. Pirkanmaalla aloitettiin rasisminvastainen viikko banderollikampanjalla, johon oli haettu inspiraatiota samalta päivämäärältä mutta vuodelta 1918,...

lue lisää

Boikotoi Punaista Ristiä!

Posted by on 21.3.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Yhteiskunta | 5 comments

Boikotoi Punaista Ristiä!

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa.

lue lisää

Studio 204 – jakso 11

Posted by on 19.3.2016 in Kansanmurha, Riimuradio | 1 comment

Studio 204 – jakso 11

Jaksossa haastatellaan vapaaehtoista, joka on ollut auttamassa Etelä-Afrikan valkoisia. Maassa on nyt meneillään valkoisten kansanmurha.

lue lisää

Mies puolusti perhettään kuudelta hyökkääjältä Etelä-Afrikassa

Posted by on 17.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 3 comments

Etelä-Afrikan Limpopossa sijaitsevalle valkoiselle farmille hyökättiin kello viiden ja kuuden välillä maanantaiaamulla. Aseistautuneilla hyökkääjillä oli mukanaan 9 millin pistooleja ja yksi metsästyskivääri. Greg Wilsonin vaimo Sandy kertoi Maroela Medialle, että hänen miehensä on parhaillaan selviämässä leikkauksesta. ”Greg menetti niin paljon verta, mutta oli hyökkäyksen jälkeen vielä tajuissaan. Hänet leikattiin aamulla, ja hänen haavansa hoidettiin. Tilanteeseen nähden hän voi hyvin.” Sandyn mukaan...

lue lisää

Ei turvapaikkaa valkoisille Suomesta

Posted by on 1.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 2 comments

Valkoisille ei myönnetä turvapaikkoja, vaan he saavat tyytyä elämään Etelä-Afrikassa raiskauksen ja kuoleman pelossa ihonvärinsä takia. Lähes jokainen Suomeen tuleva somali saa Suomesta turvapaikan, vaikka Somaliassa ei ole sotaa. Itsenäisyyttä hakeneet Somalimaa ja Puntmaa, jotka ovat Somalian maakuntia, ovat täysin turvallisiksi luokiteltuja alueita. Toisin on valkoisten eteläafrikkalaisten kohdalla. Yli kymmenen vuoden ajan valkoiset eteläafrikkalaiset ovat olleet toisarvoisia esimerkiksi työnhaussa. Noin joka kymmenes eli...

lue lisää

Eteläafrikkalaiset suvaitsevaiset kutsuivat pakolaiset maatilalleen – joutuivat itse pakenemaan

Posted by on 26.12.2015 in Kansanmurha, Uutisia | 4 comments

Kaksi hyväuskoista valkoihoista tarjosi turvapaikan yli sadalle muista Afrikan maista lähtöisin oleville tunkeutujille, jotka pakenivat ”muukalaisvihaa”. Maahantunkeutujat ottivat käytännössä tilan haltuunsa ja ajoivat omistajat pois. Pariskunnan mukaan he uhkasivat heitä murhalla. Maatilan haltuunottajat puolestaan syyttävät pariskuntaa siitä, etteivät he ole auttaneet heitä palaamaan kotimaihinsa tai sijoittumaan johonkin muuhun maahan. Tilan omistajat joutuivat lähtemään tilalta joulukuun puolivälissä kymmenen...

lue lisää

Uusi dokumentti Euroopan väestönvaihdosta

Posted by on 16.11.2015 in Kansanmurha, Uutisia | 8 comments

YouTubessa on julkaistu dokumentti käynnissä olevasta Euroopan väestönvaihdosta. Alkuperäistä videota katsottiin palvelussa muutaman päivän aikana yli miljoona kertaa ennen kuin sen katsominen estettiin. Monet monikulttuurisuuden vastustajat perustelevat kantaansa maahanmuuton aiheuttamilla taloudellisilla tai yhteiskunnallisilla lieveilmiöillä, mutta vakavampi pidemmän aikavälin ongelma on valkoisen rodun kuolema pakotetun väestönvaihdon seurauksena. Alla on kyseinen dokumentti suomenkielisillä...

lue lisää

Mustat opiskelijoille: valkoiset ulos tai tapamme teidät

Posted by on 23.10.2015 in Kansanmurha, Uutisia | 2 comments

Facebookissa on julkaistu video eteläafrikkalaisesta koulusta, jossa ryhmä valkoisia opiskelijoita joutuu linnoittautumaan luokkahuoneeseen, kun sadat mustat yrittävät rynnätä sisään. Ovien ulkopuolella olevat mustat huutavat opiskelijoille ”Valkoiset ulos tai tapamme teidät”. Videon kuvannut opiskelija Anne Landman kertoo Facebookissa lopettaneensa kuvaamisen ennen kuin tilanne karkasi käsistä. Hänen mukaansa oven ulkopuolella oli satoja mustia, jotka lopulta onnistuivat hajottamaan oven ja pahoinpitelemään ovia...

lue lisää