Here Is Your Slogan & Something Else Here

10. helmikuuta 2018

Vastustan kansanmurhaa!

  Kuka toi muslimit Eurooppaan?

 

 

20.–26.3.2017 suomalaisvastainen eliitti viettää jälleen ”rasisminvastaista viikkoa”. Kansallismieliset ovat vastanneet tähän jo usean vuoden ajan valkoisten kansanmurhan vastaisella kampanjaviikolla!

Kampanjasivuiltamme löydät muun muassa tulostettavia lentolehtisiä, joita voit levittää Suomen katukuvaan. Lentolehtisillä voit tiedottaa suomalaisia valkoisiin kohdistuvasta rotuväkivallasta, kansanmurhan luonteesta ja jopa siirtolaisten kantamista taudeista.

Tänä vuonna kampanjamme pureutuu kansanmurhan oireiden sijaan sen perimmäisiin syihin. Kuka toi muslimit Eurooppaan? Ketkä tekivät ”monikulttuurisuuden” ääri-ideologiasta valtavirtaa toisen maailmansodan jälkeen? Kuka rahoittaa väestömassojen liikkeitä, lobbaa tiukempien sananvapauslakien puolesta ja pakottaa Euroopan hallitukset hyökkäämään kansallismielisiä vastaan?

Kansallinen Vastarinta ja Magneettimedia tulevat julkaisemaan kampanjaviikolla lukuisia syventäviä artikkeleita monikulttuurisuusongelman todellisista taustoista ja syyllisistä. Haastamme myös muut itsenäiset mediat levittämään artikkeleitamme, aktivismikuviamme ja kampanjamateriaaliamme! Kampanjaviikon pääflyerissä kysymme suomalaisilta, tiesivätkö he, että:

Julkinen keskustelu valkoisten kansanmurhan taustoista kasvoikin hetkeksi, kun Sorosin Open Society -painostusjärjestön salaiset sähköpostit vuodettiin viime syksynä. Niistä selvisi, että juutalaismiljardööri rahoittaa paitsi elintasopakolaisten tuomista Eurooppaan myös ”rasismia” ja ”nationalismia” vastustavia puolueita, medioita ja aktivistijärjestöjä. Sorosin raha virtaa siirtolaiskriisin jokaisessa käänteessä.

Sorosin ohella pakkomonikulttuurisuutta ajaa erityisellä tarmolla Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC). Juutalaisten maailmankongressin tunnus onkin päätynyt tämän vuoden kampanjalogoomme, sillä järjestö on pyrkinyt tekemään kaikkensa, jotta maahanmuuttovastaiset ja perinteisten arvojen nimiin vannovat liikkeet eivät nousisi eri puolilla Eurooppaa.

WJC kertoo edustavansa eri puolilla maailmaa sijaitsevia juutalaisyhteisöjä. Kansainvälinen lobbausjärjestö sekaantuu ainutlaatuisella röyhkeydellä kansallisvaltioiden politiikkaan yrittäessään murskata kaikki yksilöt ja liikkeet, joita se pitää ”rasistisina”, ”nationalistisina”, ”pankkivastaisina”, ”islamofobisina”, ”homofobisina” tai ”antisemitistisinä”.

Maahanmuuttovastaisen liikkeen on ymmärrettävä, etteivät monikulttuuriset raiskaukset, maahanmuuttajien valtaamat No-go-alueet tai shariapoliisit ole ongelmien lähde vaan pinnallisin oire. Mikäli tahdomme sulkea rajat, on meidän seurattava rahaa ja selvitettävä, keillä on valtaa painostaa poliitikkoja ylläpitämään siirtolaiskriisiä, tiukentamaan sananvapauslakeja ja kieltämään kansallismielisiä järjestöjä!

Vastusta valkoisten kansanmurhaa – liity vastarintaan!

 

 

 

 

Lataa materiaalit kuvia klikkaamalla!

 

varoitus

 

varoitus

varoitus

 

varoitus

rotu_vs_rotu
kaikki_eri

 

 

Voit tulostaa propagandan kotiprintterilläsi ja kopioida sitä edullisesti esimerkiksi kirjastossa.

 

Tekstit saattavat näyttää sekavalta Internet-selaimessa, mutta pdf-lukuohjelmalla ja tulostettaessa ne näkyvät normaalisti.

Kansanmurhaa vastaan Haminassa

Posted by on 29.3.2017 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2017, Kansanmurha | 3 comments

Kansanmurhaa vastaan Haminassa

Viikko 12 Myös Haminassa vietettiin valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Aktiivit siivosivat suomalaisvastaista materiaalia katukuvasta ja korvasivat sen Vastarintaliikkeen kampanjamateriaalilla. ...

lue lisää

Katuaktivismia Tampereella poliisin politisoitumista vastaan

Posted by on 28.3.2017 in Kansanmurha, Vastarintaliike, Yhteiskunta | 12 comments

Katuaktivismia Tampereella poliisin politisoitumista vastaan

Aktivismi käynnisti valkoisten kansanmurhan vastaisen kampanjaviikkomme, jonka yksi teemoista oli Suomen poliisin politisoituminen.

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 26.3.2017 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2017, Kansanmurha | 1 comment

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Jyväskylässä oltiin lauantaina iltapäivällä vilkasliikenteisen tien ylittävän sillan päällä banderollien ja lippujen kanssa. Myös ajatuspoliisi kävi paikalla kovistelemassa. Pirkanmaan ryhmä levitti Tampereen kaduille kansanmurhanvastaista materiaalia. Lauantaina Porissa muistettiin Satakuntaa ja koko Suomeakin vuoden 2015 talvella järkyttänyttä 17-vuotiaan Jonna Männistön murhaa. Hänen iranilainen, tuolloin jo entinen poikaystävänsä Ramin Azimi päätti 30. tammikuuta lähteä Helsingistä Poriin ”sopimaan...

lue lisää

Studio 204 – jakso 30: haastattelussa Kevin MacDonald

Posted by on 25.3.2017 in Kansanmurha, Riimuradio | 6 comments

Studio 204 – jakso 30: haastattelussa Kevin MacDonald

Kansallissosialistisen keskusteluohjelma Studio 204:n tuorein jakso on julkaistu!

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 25.3.2017 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2017, Kansanmurha | 1 comment

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Helsingissä käytiin jälleen vilkasliikenteisen tien ylittävän sillan päällä näyttämässä banderollia kansalaisille perjantaina. Lopuksi banderollit laitettiin näkyville paikoille kiinni. Ylivieskassa Vastarintaliikkeen aktiivit levittivät katukuvaan valkoisten kansanmurhasta valistavaa materiaalia. Tampereella jaettiin kansanmurhasta kertovaa flyeria. ...

lue lisää

Mihin katosi sananvapautemme?

Posted by on 24.3.2017 in Artikkelit, Kansanmurha, Yhteiskunta | 13 comments

Mihin katosi sananvapautemme?

”Haluammeko tosiaan tulevaisuutemme näyttävän yhtä veriseltä kuin miltä Etelä-Afrikka näyttää tänään valkoisille, joita murhataan päivittäin erittäin raaoilla tavoilla?”

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 24.3.2017 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2017, Kansanmurha | 0 comments

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Torstaina Oulun aktivistiryhmä aitasi alueen ja jätti nuken Tuiran kaupunginosaan. Kyseisessä kaupunginosassa tapahtui pari vuotta sitten paljon huomiota herättänyt ”monikulttuurinen kirvesmurha”. Helsingissä hunnutettiin keskiviikkona Mantan patsas sekä Topeliuksen muistomerkillä olevat kaksi naista esittävää patsasta. Samalla paikalle jätettiin kylttejä muistuttamaan meneillä olevasta kansanmurhasta. Torstaina aktivistit menivät ruuhkaisen tien ylittävälle sillalle lippujen ja banderollien kanssa tiedottamaan...

lue lisää

”Boasilainen antropologia” – juutalainen monikulttuurisuusoppi

Posted by on 23.3.2017 in Artikkelit, Kansanmurha, Tiede, Yhteiskunta | 7 comments

”Boasilainen antropologia” – juutalainen monikulttuurisuusoppi

”Määrittävä piirre boasilaiselle linjalle oli vallitsevan valkoisen kulttuurin kritiikki yhdistettynä kehittymättömämpien yhteiskuntien kritiikittömään ihailuun ’jalo villi’ -myytin hengessä.”

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 23.3.2017 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2017, Kansanmurha | 0 comments

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Kansanmurhaa vastustavat tempaukset jatkuivat keskiviikkona ympäri Suomea. Kanali helm -patsas hunnutettiin Rauman keskustassa. Keskiviikkona Jyväskylässä puettiin Minna Canthin patsas burkaan. Tällä haluttiin muistuttaa suomalaisia käynnissä olevasta Euroopan väestönvaihdosta. Lue myös kampanja-artikkelimme ”Kuka toi muslimit Eurooppaan?” Samana iltana jyväskyläläiset aktivistit kävivät laskemassa propagandajärjestö SPR:n lipun puolitankoon ja kiinnittivät lähistölle valkoisten kansanmurhasta kertovia...

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 22.3.2017 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2017, Kansanmurha | 2 comments

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Kampanjointi valkoisten kansanmurhaa vastaan jatkui tiistaina ympäri maata. Jyväskylässä aktivistit eristivät valkoisten kansanmurhaa tukevia kohteita. Eristyksen kohteiksi valikoitui SPR:n toimipisteitä ja Jyväskylän kaupungin kotoutumispalveluiden toimipiste. Tiistaina pääkaupunkiseudulla levitettiin materiaalia. Kampanjaa valkoisten kansanmurhaa vastaan ei unohdeta eikä lopeteta! Porissa jätettiin tiistaina viikon aiheeseen sopivia lentolehtisiä muun muassa ostoskeskusten käytäville, koulutuskeskuksiin ja muihin...

lue lisää

Juutalaiset, muslimit ja maahanmuutto

Posted by on 22.3.2017 in Artikkelit, Historia, Kansanmurha, Yhteiskunta | 10 comments

Juutalaiset, muslimit ja maahanmuutto

”Historiallisesti juutalaiset menestyivät aina maissa ja valtakunnissa, joissa oli monikulttuurinen, pluralistinen ja suvaitsevainen ilmapiiri, kun taas vahvasti etnisissä tai kansallismielisissä yhteiskunnissa he pärjäsivät huonosti.”

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 21.3.2017 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2017, Kansanmurha | 1 comment

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Vastarintaliikkeen aktivistit, jäsenet ja tukijat ovat kampanjoineet valkoisten kansanmurhaa vastaan jo usealla paikkakunnalla. Sunnuntaina 19.3. Helsingin ryhmä levitti materiaalia, teki konfetti-iskun kauppakeskus Kamppiin ja laittoi nukkeja Puotilan kappelin viereen ja Kaisaniemen puistoon. Viikolla 12 pääkaupunkiseudulla levittiin tarroja ympäri Kaivokselaa, Suomenlinnaa ja Rastilaa sekä Porvoon keskustassa. Pohjoismaat ovat vastaan kansanmurhaa! Liity Vastarintaliikkeeseen ja taistele vastaan!...

lue lisää

Mikä saa ihmisen pakottamaan monikulttuurisuutta?

Posted by on 21.3.2017 in Arki, Artikkelit, Kansanmurha, Yhteiskunta | 8 comments

Mikä saa ihmisen pakottamaan monikulttuurisuutta?

”Media kykenee kuitenkin tarvittaessa kiihottamaan isojakin massoja kollektiiviseen hulluuteen, jossa suurimmalla osalla ei ole mitään käsitystä siitä, miksi he todellisuudessa ovat paikalla.”

lue lisää

Kuka toi muslimit Eurooppaan?

Posted by on 20.3.2017 in Artikkelit, Kansanmurha, Yhteiskunta | 8 comments

Kuka toi muslimit Eurooppaan?

Maahanmuuttovastaisen liikkeen on ymmärrettävä, etteivät monikulttuuriset raiskaukset, maahanmuuttajien valtaamat No-go-alueet tai shariapoliisit ole ongelmien lähde vaan pinnallisin oire.

lue lisää

Onko poliisi ystävä?

Posted by on 18.3.2017 in Artikkelit, Kansanmurha, Vastarintaliike, Yhteiskunta | 15 comments

Onko poliisi ystävä?

Suomi on muuttumassa kiihtyvällä tahdilla poliisivaltioksi, jonka virallinen ideologia on ”monikulttuurisuus”. Utopiaa ylläpidetään kieltämällä ”vihapuhe” sekä ”hyvän tavan vastainen” järjestötoiminta.

lue lisää

Havainnollisia tilastoja maahantunkeutujien seksuaalirikollisuudesta

Posted by on 28.12.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Tiede, Yhteiskunta | 13 comments

Havainnollisia tilastoja maahantunkeutujien seksuaalirikollisuudesta

”Tilastojen perusteella Afrikasta tulleilla miehillä on normaalia korkeampi taipumus kohdella naista huonosti sekä taipumus ylipäätään syyllistyä vakaviin seksuaalirikoksiin.”

lue lisää

Abdiqadir Hussein ja suomalainen ”oikeusjärjestelmä”

Posted by on 3.9.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Yhteiskunta | 4 comments

Abdiqadir Hussein ja suomalainen ”oikeusjärjestelmä”

”Kun on näyttöä, ettei mikään vankeustuomio riitä vastaamaan rikoksen törkeyttä, tulee teosta rangaista kuolemalla.”

lue lisää

Olisiko jo aika herätä?

Posted by on 16.7.2016 in Artikkelit, Kansallinen Vastarinta, Kansanmurha, Yhteiskunta | 6 comments

Olisiko jo aika herätä?

Nizzassa kuolleet ovat vain viimeisimpiä uhreja rotusodassa, jota valkoisia vastaan käydään kaikkialla länsimaissa.

lue lisää

Kuinka estää valkoisten kansanmurha?

Posted by on 29.3.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Vastarintaliike, Yhteiskunta | 4 comments

Kuinka estää valkoisten kansanmurha?

”Lyhyellä aikavälillä tärkeintä on osoittaa kansalaisille, että valtio ei ole ystävä.”

lue lisää

Kansanmurhaa vastaan Lahdessa

Posted by on 29.3.2016 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2016, Kansanmurha | 0 comments

Kansanmurhaa vastaan Lahdessa

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettivät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettivät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Lahdessa päätettiin valkoisten kansanmurhan vastainen kampanjaviikko jakamalla runsaasti Vastamedia-julkaisua ja kampanjamateriaalia kotitalouksiin eri puolilla Lahtea. Lisäksi kiinnitettiin näkyvälle paikalle banderolli, joka muistuttaa ihmisiä elintärkeästä...

lue lisää

A Bloody Harvest: dokumentti Etelä-Afrikan farmimurhista

Posted by on 26.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 1 comment

A Bloody Harvest kertoo Etelä-Afrikassa tapahtuvasta kansanmurhasta. Dokumentissa haastatellaan useita valkoisia siitä, miten he selviävät murha-aallon keskellä. Maan poliisivoimat ovat apartheidin loppumisen jälkeen olleet valkoisten poliisien erottamisten ja rikoksen räjähdysmäisen lisääntymisen rampauttamia, eivätkä ne kykene huolehtimaan valkoisista, kuten dokumentissa tuodaan esille. Viranomaisten menetettyä kontrollin on turvapuoli laajalti yksityistetty; maassa on puoli miljoonaa aktiivista yksityistä vartijaa ja 1,5...

lue lisää

Kun kulttuuri ei selitä – henkiset erot rotujen välillä

Posted by on 25.3.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Tiede | 87 comments

Kun kulttuuri ei selitä – henkiset erot rotujen välillä

”Valkoinen kansa on aina ollut historian suunnannäyttäjä ja vastuussa tärkeimmistä edistysaskelista.”

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 25.3.2016 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2016, Kansanmurha | 3 comments

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi Helsingissä kerättiin Itäkeskuksen Citymarketilla ruoka-apua vähäosaisille suomalaisille. Suomalaisapuliivit päällä olleet vapaaehtoiset jakoivat lappuja, joissa pyydettiin lahjoittamaan ruokaa, joka tullaan lahjoittamaan eteenpäin. Vastaanotto tempaukselle oli...

lue lisää

War of the Flea: dokumentti viharikoksista Etelä-Afrikassa

Posted by on 25.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 0 comments

Kun Etelä-Afrikan apartheid kaatui 1990-luvulla, alkoi maassa uusi karmea ilmiö. Itsenäinen elokuvantekijä Rian van der Walt tutkii Etelä-Afrikan veristä historiaa ja sitä, kuinka se vaikuttaa nykyaikaan. Maassa, jossa murhatilastot ovat 34,6 murhaa sataatuhatta ihmistä kohti (vrt. USA 6/100 000), on väkivalta valkoisia vastaan jatkuvaa. Tuhansia valkoisia on murhattu apartheidin...

lue lisää

Amerikkalaislehti varoittaa: monikultturismi syynä Brysselin terrori-iskuihin

Posted by on 25.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 1 comment

Tiistaiaamuna Brysselissä tehtyjen jihadisti-iskujen kuolonuhrimäärä on nyt 31. Iskun poliittiset vaikutukset ovat lähes yhtä katastrofaaliset; jihadisti-iskut Brysselissä näyttivät jälleen kerran, että Euroopassa harjoitettu monikulttuurisuuspolitiikka ja muslimien maahanmuutto ovat epäonnistuneet pahasti. Viime vuonna Islamilainen valtio eli Isis varoitti, että se aikoo lähettää Eurooppaan 500 000 pakolaista, joiden joukossa olisi tuntematon määrä jihadisteja. Nyt Isis on tehnyt sen. Eurooppalaisten tulee torjua tämä...

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 24.3.2016 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2016, Kansanmurha | 1 comment

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi Pääkaupunkiseudun aktivistit menivät lippujen kanssa vilkasliikenteisen tien yli menevälle sillalle, jolle kiinnitettiin banderolli tekstillä ”Maahanmuutto = kansanmurha”. Pimeän tultua sytytimme vielä soihtuja valaisemaan iltaa. Osasto Lahden...

lue lisää

Kansanmurhaa vastaan Helsingissä – katso video!

Posted by on 24.3.2016 in Kansanmurha, Vastarintaliike, Yhteiskunta | 10 comments

Kansanmurhaa vastaan Helsingissä – katso video!

”Puheen jälkeen huusimme vielä yhteen ääneen Orpolle suunnatut terveiset: maanpetturi!”

lue lisää

Myös juutalaiset juhlivat terrori-iskuja – rangaistus holokaustista

Posted by on 24.3.2016 in Kansanmurha, Uutisia | 0 comments

Mimi Al Laham on maailmalla tunnettu persoona, josta tuli julkkis nimeltään The Syrian Girl. Hän ihmettelee, kuinka Israelissa juutalaisetkin juhlivat Brysselin terrori-iskuja: Myös juutalainen ihmisoikeusaktivisti Ronnie Barkan Boycott from Within -liikkeestä kertoo samoista havainnoista: Lähteet: Facebook,...

lue lisää

Ootsä joku rasisti?

Posted by on 23.3.2016 in Artikkelit, Kansanmurha, Yhteiskunta | 8 comments

Ootsä joku rasisti?

Joutuessasi tällaisen kysymyksen kohteeksi ei missään nimessä pidä aloittaa selittelemällä ”En tietenkään, koska…”.

lue lisää

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Posted by on 23.3.2016 in Aktivismiraportit, Aktivismiraportit 2016, Kansanmurha | 0 comments

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi Helsingissä järjestettiin Koskelassa katupartiointia. Koskelassa sijaitsee myös vastaanottokeskus. Poliisi pysäytti illan aikana partion kerran ja kysyi yhden vapaaehtoisen henkilöllisyyspaperit. Porin paikallisryhmä jalkautui kaupungin kävelykadulle jakamaan...

lue lisää