Koti Uutisia Järjestäjät: Yle-toimittaja Jani Parkkari häiriköi Awakening-tapahtumaa

Järjestäjät: Yle-toimittaja Jani Parkkari häiriköi Awakening-tapahtumaa

10
Jani Parkkari. Kuvakaappaus: Twitter.

Etnonationalistisen Awakening-konferenssin järjestäjien mukaan Yleisradio-valemedian toimittaja Jani Parkkari yritti huonolla menestyksellä provosoida osallistuja huutamaan rasistisia iskulauseita. Parkkari soluttautui tapahtumaan, jossa hän parhaansa mukaan esitti ”humalaista rasistia” pilatakseen Awakeningin järjestäjien maineen.

Parkkarin käytös herätti myötähäpeää jo tapahtuman aikana, järjestäjät ovat todenneet sosiaalisessa mediassa ja Vihapuhe FM -ohjelmassa. Parkkari ei kertonut turvamiehille olevansa toimittaja, sillä hän ilmeisesti pelkäsi muiden osallistujien reaktiota läsnäoloonsa. Pelko oli perusteltua, sillä myöhemmin hän julkaisi Ylellä valheellisen mustamaalausartikkelin Awakeningista.

Artikkelissaan Parkkari yritti uskotella, että suomalaiset etnonationalistit keskittyivät kiroamaan ”somppuja” ja ”ählämeitä” tilaisuuden aikana. Järjestäjien mukaan pahin ”juntti” tapahtumassa oli kuitenkin peitetehtävissä ollut Parkkari itse, joka leikki suurta tutkivaa journalistia yrittämällä järjestää niin sanotun väärän lipun operaation tilaisuudessa.

Parkkari luuli saavansa artikkeliinsa mehukasta materiaalia yllyttämällä Awakening-väkeä örveltämään humalassa englanniksi ”vitun neekereistä”. Tähtitoimittajan harmiksi kukaan ei lähtenyt hänen leikkiinsä mukaan ja Yle-artikkeli lässähti kuin pannukakku.
 

Lähteet: Twitter (1, 2), Vihapuhe FM

Kommentteja ei esitarkasteta, joten kirjoittajat ovat niistä itse laillisessa vastuussa. Kommentit eivät edusta Vastarintaliikkeen virallista kantaa.

10 KOMMENTIT

  1. Paksusankaisilla silmälaseilla varustettuihin ”älykköihin” on aina suhtauduttava suurella varauksella.

  2. Voi helvetti kun tuon idiootin pelleily olisi saatu tallennettua videolle, siinä olisi ollut yleläisillä selittelemistä valemedioiden toimintamalleista.

    Jatkossa tuollaisissa tilaisuuksissa kannattaa kyllä olla puhelin valmiina kuvaamaan jos vaan yhtään vielä yrittävät jotain noin säälittävää.

  3. Tuukka Kuru on erotettu PS-nuorista koska oli jotenkin osallisena tähän. Syynä siis ’etnonationalismi’ ja käsky erottamiseen tuli itse (((mestarilta))) eli Jussi Halla-aholta.

    Todiste jälleen siitä että perussionistit ovat hallittua oppositiota ja kansanmurhaajien kätyreitä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here