Amerikkalaiset nationalistit aikovat pitää kiinni kokoontumisvapaudestaan

Julkaistu: 9.8.2017

9.8.2017 by

Paikallinen kunnanvaltuusto päätti maanantaina yrittää estää kansallismielisiä järjestämästä lauantaille suunniteltua mielenosoitusta kenraali Robert E. Leen mukaan nimetyssä puistossa Charlottesvillen kaupungissa. Sen sijaan mielenosoittajille tarjottiin mahdollisuus järjestää mielenosoitus toisessa paikassa, vaikka puisto oli jo sovittu tapahtumapaikaksi.

Puistoon meneminen päätettiin kieltää, koska poliisi oli ilmoittanut, että väkivaltaiset vastamielenosoittajat saattavat aiheuttaa ongelmia, jolloin poliisi ei pystyisi hoitamaan tehtäväänsä.

Nyt kansallismieliset ovat julkaisset tiedotteen, jonka mukaan he eivät aio missään nimessä suostua poliisin ja poliitikkojen vaatimuksiin vaan menevät Leen puistoon, kuten oli suunniteltu.

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

5 Kommenttia

  1. DA GOYIM KNOW

    Tässä on oikea asenne, josta kaikkien on syytä ottaa mallia!

  2. juha.

    Nationalisteja kielletään pitämästä mielenosoitusta, jonka perusteluna esitetään pyrkimyksenä estäää kommunisti -anarkistien väkivalta ja mellakat.
    Kovinpa ovat köykäiset eväät. Poliisi vain laittaa romppeet päälleen ja pitää kommarit ja femisti-lesbot kurissa perusvälineellä eli pampulla.
    Pitääkö aivan täältä matalasta torpasta ruveta neuvomaan rapakon tuolle puolen.
    Se on satavarmaa, etteivät nationalistit haasta riitaa, mutta kaikkia koskeva itsepuollustusoikeus heillä on aivan kuten kaikilla muillakin on. Ainakin teoriassa.

  3. Laukaalainen patriootti

    Niin sitä pitää; Älkää antako vastamielenosoittajien pelotella!

  4. WR88

    ”Poliisi” eli Shomrim voi painua helvettiin niin Pohjolassa kuin Amerikassa. Valkoinen vallankumous – NYT!

  5. Juha

    Niinpä siinä kävi Charlottesvillessä, kuten arvata saattoi.. Vastamielenosoittajat aiheuttivat ongelmia eikä poliisi yrittänytkään estää globalistianarkistien mellakoita. Sama kaava kaikkialla.. globalistihuorat päästetään häiritsemään nationalistien kokoontumisvapautta ja seuranneiden väkivaltaisuuksien syy vieritetään nationalisteille. Näin se menee…

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä