Aktivismia Riihimäellä ja Hämeenlinnassa

Julkaistu: 8.1.2018

8.1.2018 by

Aktivismia Riihimäellä ja Hämeenlinnassa

Viikot 52 & 1 Riihimäen ja Hämeenlinnan alueella on jaettu Vastarintaliikkeen materiaalia. Muistutamme, että tarroja ja muuta materiaalia kannattaa pitää varalta aina jokaisen takin taskussa sekä laukussa, sillä koskaan ei tiedä, milloin iskee tilaisuus levittää kansallismielistä sanomaa!

Ota yhteyttä ja liity toimintaan: vastarintaliike[at]vastarinta.com

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

3 Kommenttia

 1. utelias

  Hei!

  Mistä saa nykyään hankittua vastarintaliikkeen tarroja nyt kun kadulle.com kauppa on suljettuna?

 2. Zerstörer

  Heh, alkoi hymyilyttää, kun nuo kuvat näin. Komee potretti, Aatu on vaan voittajien historiankirjoissa niin tehokkaasti demonisoitu, että moni ei valitettavasti halua olla missään tekemisissä asian kanssa.

  Tarkoituksella on unohdettu, kuinka Kansallissosialistit nostivat maan kuramontun pohjalta takaisin kukoistukseen, poistivat työttömyyden ja järjestivät ilmaisen koulutuksen, terveydenhoidon, äitiysvapaat, lapsilisät ym sivistysvaltion tunnusmerkit. Niitä pidetään nykyään itsestäänselvyyksinä, mutta siihen aikaan ne olivat jotain uutta ja ihmeellistä.

  Vastustajat tuovat usein esille sen seikan, että ne rahoitettiin ottamalla lainaa ulkomailta, vaan näyttäkääpä valtio, jolla ei nykyään ole valtionvelkaa muille maille… Ja Saksa olisi moisella talouskasvulla maksellut velkansa aika helposti, ei siihen olisi sotaa tarvittu, kuten usein kuulee väitettävän.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä